X

FDA a aprobat vaccinul cu ARNm de la Moderna pentru Virusul Respirator Acut. Cică și ăsta ar fi “sigur si eficient”!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a SUA a aprobat noul vaccin cu ARNm al Moderna împotriva virusului respirator acut.

Potrivit comunicatului de presă al companiei, mResvia este în prezent singurul alt vaccin cu ARNm de pe piață. În timp ce aprobarea actuală este pentru persoanele cu vârsta de 60 de ani și mai mult, compania își testează vaccinul RSV pe mame însărcinate, indicând că dorește să extindă viitoarea bază de clienți a vaccinului.

Moderna susține că noua lor injecție nu are efecte secundare grave, însă, deoarece folosește aceeași platformă ca și vaccinul lor cancerigen Covid, această afirmație poate fi îndoielnică, deoarece recent au fost nevoiți să oprească un test pentru vaccinul lor împotriva HIV cu ARNm.

“Nu au fost identificate probleme grave de siguranță în cadrul studiului de fază 3. Cele mai frecvent raportate reacții adverse solicitate au fost dureri la locul de injectare, oboseală, dureri de cap, mialgie și artralgie”, se arată în comunicatul de presă. Compania va solicita în continuare ca noul vaccin să fie recomandat de Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC) înainte de lansarea sa preconizată pentru „sezonul de vaccinare” din toamna acestui an.

Tehnologia ARN mesager (ARNm), denumită în brevetele Moderna ARNm modificat sau ARNm modificat pentru ARN mesager modificat, este o tehnologie exotică care încapsulează o secvență modificată de ARN în cadrul unei nanoparticule lipidice, astfel încât să o introducă în celulele individului vaccinat. Secvența străină creată de om este apoi încorporată în celulele persoanei vaccinate, acționând astfel mai mult ca o terapie genetică decât ca un vaccin.

„ARN-ul mesager (ARNm) este molecula care transportă informația genetică de la ADN în nucleul celulei către citosol pentru sintetizarea proteinelor de către ribozomi”, a declarat ACS Pharmacology & Transitional Science, continuând să afirme că ARN-ul mesager modificat (ARN-ul artificial din vaccinuri) nu intră în nucleu, nealterând astfel genomul uman, afirmație care s-a dovedit falsă prin cercetări recente.

Tehnologia exotică a vaccinurilor cu alterare genetică este în lucru de zeci de ani, așa cum a relatat Alex Jones în 2002 și mai detaliat în 2015. Compania spune că numele lor „Moderna” (ModeRNA) înseamnă „ARN modificat”. Pfizer a folosit tehnologia Moderna pentru popularul lor vaccin Covid, un act pentru care Moderna a dat în judecată cu succes Pfizer.

În timp ce noul vaccin RSV cu ARNm este singurul alt virus care primește opțiunea de tratament prin terapie genică, este în curs de dezvoltare un vaccin împotriva gripei aviare care utilizează noua tehnologie, precum și un vaccin pentru vaci pentru boala de climă, care probabil utilizează același sistem. GoodRx raportează că în prezent sunt în curs de dezvoltare vaccinuri cu ARNm pentru gripă, Zika, RSV, HIV, CMV și cancer.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Da, omenirea este atacată pe toate planurile, suferă atacuri multiple din partea structurilor si a statelor care ar fi trebuit să protejeze în mod normal populația. Dar noi nu mai trăim de mult timp într-o lume normală, ci într-un sistem creat pentru încarcerarea, sclavia și în final eliminarea populației de către guvernele și instituțiile statelor teroriste, angajare in aceasta luptă împotriva propriilor popoare. Sistemul a fost creat și a subjugat aproape toate țările, iar SUA și NATO, UE și sistemul bancar mondial condus de infama familie Rotchild, ucigașă a regelui Franței, a tarului Nicolae și a familiei acestuia conform ritualului evreiesc talmudic, conduce atacul acestor țări și structuri criminale împotriva noastră. Atacul se dă pe plan medical, social, politic, economic, financiar, informatic, militar și urmărește distrugerea completă a ființei umane, ca ființă suverană, creată de Dumnezeu și distrugerea creației lui Dumnezeu, a tuturor raselor, popoarelor și statelor suverane. Iar justiția mizerabilă este complice la acest genocid, la această exterminare prin mijloace medicale, prin colonizare, invazie, furt și exploatare a resurselor, războaie, asasinare a liderilor politici naționaliști și manipularea josnica a populației prin mijloacele media.

  2. In caz ca nu era deja evident: TOATE vaccinurile ce vor apare de-acum incolo vor fi mARN sau, altfel spus, “sigure si eficiente” (adica vor ucide sigur si eficient).

  3. Satanele din Big Pharma vor scoate pe banda rulanta de-acum incolo, vaccinuri cu ARNm pt orice simptom, bineinteles “sigure si eficiente” pt calatoria doar dus, in Lumea de Dincolo! Si evident ca, prostimea va pune iarasi botul si bratul pt aceste injectii mortale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE