X

Marcel Ciolacu a dat ordinul ca AUR să fie scos de pe listele electorale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În aceste momente de maximă gravitate pentru democrația și statul de drept din România, redacția 60m.ro se vede obligată să informeze cetățenii cu privire la situația îngrijorătoare în care se află Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și zeci de apropiați ai președintelui George Simion, care sunt audiați la poliție într-o acțiune coordonată ce pare a fi un atac politic direct ordonat de Marcel Ciolacu.

Este de neconceput și total inacceptabil ca într-un stat democratic, o forță politică legitimă și cu sprijin popular să fie supusă unor presiuni și intimidări de către structurile de stat. În mod special, denunțăm cu fermitate acțiunile coordonate și direcționate de către Marcel Ciolacu, care a dat ordinul ca partidul AUR să fie scos de pe listele electorale.

Aceste măsuri abuzive reprezintă un atac clar asupra pluralismului politic și drepturilor fundamentale ale cetățenilor de a-și alege reprezentanții. Încercările de a elimina AUR de pe scena politică sunt o încălcare flagrantă a principiilor democratice și o amenințare la adresa libertății de exprimare și asociere.

Facem un apel ferm către toate instituțiile competente să intervină și să oprească aceste abuzuri. Disperarea lui Marcel Ciolacu a atins cote abisale, ia aceste abuzuri nu pot rămâne nepedepsite.

Români, acum este momentul să demolăm acest sistem mafiot care distruge țara de 35 de ani. PSD și PNL au distrus România.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Stiti acuma cum este treaba cu asa zisele “sondajele oficiale” in care AUR ar avea cica “abia 8-10%”. Daca ar fi asa, atunci DE CINE si DE CE se tem aceste slugi sataniste din psd-pnl-usr-reper-udmr?!?!?!

  2. Vedem încă o dată clar că acest stat nu este românesc, că aceste instituții ale statului funcționează pentru alte interese, că nu slujesc poporul român și acționează împotriva intereselor neamului românesc. Cum e posibil ca timp de 34 de ani, aceste structuri și organe ale justiției, ale serviciilor secrete să nu descopere nici o neregulă la toate alegerile care au avut loc în România în aceasta perioadă de timp și acum să acționeze exact împotriva unui partid suveranist, naționalist care apără interesele neamului românesc și dorește unitatea românilor ?? Trebuie să fi legat la ochi, să nu vezi războiul acestor structuri criminale DNA, Diicot, SRI, CSM, Ministerul de interne, al așa zisei apărări naționale, care lucrează impotriva românilor, care calcă în picioare exact principiile democratice și statul de drept, pe care pretind că îl apară și în baza cărora funcționează. Iar cât despre acest individ infect, care are misiunea de a duce la faliment România și de a distruge tot ce a mai rămas bun în aceasta țară, care minte ca un porc împuțit, abuzand fără rușine de bunătatea și naivitatea acestui neam, nu am decât un singur lucru de spus ! Mizeria trebuie să ajungă în pușcărie cât mai repede, alături de colegii săi Iliescu, Roman, Voican Voiculescu, Năstase, Ponta, Băsescu, Boc, Johannis, Ciuca, Orban, Barna Drula, Catu și toți politicienii trădători, pentru constituirea de grupuri infracționale organizate PSD, PNL, PD, PDL, USR, vinovate de distrugerea statului român, de punere a economiei și a finanțelor românești în slujba unor puteri străine, de colaborare cu puteri și organizații străine, care au condus statul român prin acești interpuși numiți în mod fals partide politice, care a avut consecințe dezastruoase pentru statul și economia României.

  3. Tiganul borat si statul securist dambovitean din spatele lui copiaza practic metodele bolsevic-dictatoriale ale Deep State-ului american aplicate in cazul lui Trump, conform principiului marxist: “cine nu-i cu noi, e impotriva noastra”! Bulibasa infecta, nu mai dura mult pana cand romanii vor pune mana pe tine si pe securistii si tradatorii de teapa ta si va vor caza, nu in “orase de 15 minute”(adica lagarele pe care vrei sa le implemetezi in Romania), ci in “orase de 2 metri sub pamant”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button