X

Ciolacu, somat să îl scoată urgent pe Dîncu de pe lista de la europarlamentare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele AUR, George Simion, i-a cerut, luni, premierului Marcel Ciolacu să îl retragă „de urgenţă” de pe lista candidaţilor PSD-PNL la alegerile europarlamentare pe senatorul Vasile Dîncu.

„Trebuie să spargem această linişte mormântală care a cuprins partidele politice şi Parlamentul de două săptămâni.

Nu ne lăsăm până nu demascăm toate iţele statului paralel, vom lupta împotriva acestor aranjamente. Dacă ei nu vor, noi o vom face. Un ultim apel către Marcel Ciolacu: să îl retragă de urgenţă de pe lista europarlamentarilor PSD-PNL pe Vasile Dîncu, omul care a fost şi este în continuare aproape de generalul negru Florian Coldea şi implicat în toate guvernele, în toate dedesubturile statului paralel”, a declarat George Simion, în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Acesta a reclamat că nu s-a luat nicio măsură, în comisia parlamentară de control asupra SRI, cu privire la cazul fostului prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea.

„De două săptămâni este o tăcere mormântală pe culoarele Parlamentului. De două săptămâni, comisia care ar trebui să execute un control civil asupra Serviciului Român de Informaţii nu a fost convocată, nu s-a întrunit, nu a luat nicio măsură. Serviciul Român de Informaţii, în arhitectura statului român, nu este de capul lui. Teoretic, are un control parlamentar, practic, în această legislatură, cât am fost noi în Parlament, din decembrie 2020 până acum, mai degrabă SRI i-a controlat pe parlamentari decât să fie invers. De două săptămâni de zile nu mai este voie cu declaraţii politice în Parlamentul României, sesiunea de declaraţii politice a fost suspendată”, a spus Simion.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. ,,Un popor în care tineretul s-a lăsat pradă desfrâului și vieții trupești ilegale nu are viitor. Un astfel de popor va avea, în timp, o generație de oameni cu capul amorțit și cu mintea slabă, până când vor fi capturați de un popor mai sănătos ,care o va supune cu ușurință. Cel care nu este prost poate citi istoria străveche a popoarelor și de aici poate afla ce pedepse teribile se abat asupra triburilor și popoarelor adultere.”
    ☦Sfântul Nicolae al Serbiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button