X

Europarlamentar polonez către Von der Leyen care râdea la prezentarea situaţiei şomajului în UE: Râsul tău nu va schimba faptul că vei pierde aceste alegeri!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A mai rămas puțin până la alegerile europarlamentare care ar trebui să stabilească noua componență a viitorului Parlament European. Și, funcție de viitoarea componență, se vor stabili, probabil, noi direcții de mers. Fiindcă se pare că nu pentru toți cele vechi au fost mulțumitoare. 

Dovada? La Strasbourg, în ultima sesiune plenară a Parlamentului European din acest mandat. Atunci, în 23 aprilie, au fost discutate concluziile ultimelor ședințe ale Consiliului European. Europarlamentarul polonez din Partidul Lege și Justiție (PiS) Dominik Tarczyński a participat la dezbaterea la care a fost prezentă Ursula von der Leyen și și-a vărsat tot oful.

„Doamna președinte. E bine să vă avem aici. Ultima sesiune a acestui parlament… Să vorbim despre cifre. Pentru că am auzit viziunea ta frumoasă, dar nu știam prea multe despre cifre”, a spus polonezul.

Europarlamentarul PiS s-a adresat șefului Comisiei Europene, menționându-l și pe Manfred Weber, președintele Partidului Popular European.

„Ați menționat șomajul în rândul tinerilor. Să vorbim despre faptele despre cifre: Spania 28,4 la sută. Suedia 21 la sută Italia 20,4 la sută Grecia 17,4 la sută Franța 16,9 la sută. Nu voi continua, vreau doar să spun că nu există astfel de numere în Polonia. Am plecat din Polonia într-o formă excelentă. Dar, desigur, domnul Weber a fost bucuros să spună că va continua să coopereze cu Donald Tusk. Ce realizări? Unul dintre cele mai ridicate niveluri de șomaj din Polonia în timpul mandatului lui Tusk? Deci, vrei să continui?- întreba el.

„Doamnă președintă, zâmbești. Mă bucur că ești fericită, dar hai să vorbim despre fapte. Exporturile din China peste 500 de miliarde de euro. Exporturi din Uniunea Europeană către China 230 miliarde EUR. În același timp, doamnă președintă, forțați Pactul Verde asupra cetățenilor europeni, în timp ce Europa este responsabilă pentru 7% poluarea din lume și vrei să salvezi lumea din buzunarele noastre! Aceasta este o nebunie!- a continuat șeful delegației poloneze la EKR.

„Și această nebunie va fi oprită după alegeri! Vom face din nou Europa mare. Vom schimba numerele. Și râsul tău nu va schimba faptul că vei pierde aceste alegeri! Tu știi asta. Și știți asta, doamnă președintă. Știi de ce? Pentru că nu există libertăți pe care le-ați menționat – a continuat Dominik Tarczyński.

Europarlamentarul PiS a menționat și securitatea, sau mai bine zis lipsa acesteia, în Europa.

În concluzii, putem citi că Europa trebuie să fie sigură pentru cetățenii europeni. Este vina dumneavoastră, doamnă președintă, că Europa nu este în siguranță. Migrație ilegală! Iar politica dumneavoastră, domnule Weber, politica germană „Wilkommen” este motivul pentru care Europa nu este sigură- el a spus.

Să vorbim despre raportul despre Germania. Despre siguranța în Germania. 6 milioane de crime au dus la cea mai mare creștere din istoria Germaniei. Și vrei să continui?- l-a întrebat pe Weber europarlamentarul Tarczyński.

Această nebunie a migrației ilegale va înceta după aceste alegeri. Această nebunie Green Deal, doamnă președintă, va fi oprită. Iar zâmbetele tale și buna dispoziție nu vor schimba faptul că conservatorii vor face din nou mare Europa – a conchis europarlamentarul polonez în discursul său.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Japita râde și știe de ce ! După pandemia falsă și injectarea criminală a sute de milioane de europeni, ne așteaptă altă porcărie marca globalistilor kazari. Încălzirea climatică, care e noua găselniță băgată pe gât fraierilor, de comunitatea științifică cumpărată și de complexul militar al ocultei, NATO. Acești indivizi vor să acopere soarele cu o plansa de 2,5 km pătrați, cât suprafața Argentinei, pentru a distruge agricultura mondială, pentru a provoca foamete și pentru a-i șantaja pe oameni să primească semnul fiarei, pentru a rămâne în sistem Și ghici cine va realiza acest proiect al ocultei ?? Nimeni altul decât statul sionist Israel, printr-un Institut de cercetare finanțat de prietenii noștri, papusarii. Deci, dacă individa asta va mai rămâne la conducerea Parlamentului European, ne va mânca la micul dejun cu fulgi cu tot, la propriu, nu la figurat !!! Iar partidele politice din România care o susțin, PSD și PNL ne vor vinde la kilogram, după ce vor ajunge și ele în parlament, votate de idioții utili care au impresia că trăiesc în democrație !!!!

    1. Javreaua Ursula-să-ne- așa-aia șterge pe jos cu Godacul și cu Ciungul, ca mai apoi să pună Dulapul Mut în ușa Comisiei, să nu mai poată intra mascații după ea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE