X

Limitarea plăților cash: Normalitatea este să fim stăpânii banilor noștri. Apel pentru susținerea referendumului pentru FAMILIE și dreptul la NUMERAR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare, a lansat, duminică, de la Bacău, un apel pentru strângerea de semnături în vederea declanșării unui referendum pentru familie și dreptul la plata în numerar.

Reamintim că în luna februarie a fost declanșată o campanie pentru modificarea Constituției, după cum a relatat RostOnline. Încă de atunci, liderul AUR a anunțat că susține această inițiativă cetățenească.

Duminică, la Bacău, Claudiu Târziu a reiterat importanța acestui demers, făcând un apel pentru strângerea celor 500.000 de semnături necesare pentru declanșarea referendumului.

„Familie și libertate, cele două valori cardinale care se află și în documentele noastre, trebuie slujite până la capăt.

Există o inițiativă a societății civile privind apărarea familiei și a libertății, o inițiativă care urmărește organizarea unui referendum pentru redefinirea căsătoriei, în Constituție, ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie, de asemenea pentru păstrarea plăților în numerar, cash, tot prin Constituție.

Ați văzut că cei de la putere au încercat să ne ia această posibilitatea de plată, acest lucru nu trebuie permis. Banii sunt proprietatea noastră și trebuie să putem să dispunem noi de ei.

Am văzut această inițiativă în societatea civilă, am încurajat-o, o susținem.

Am promis de la început că AUR va fi lângă cei care vor modificarea Constituției în acest sens, pentru apararea familiei și libertății. O facem în continuare.

Astăzi sunt în Bacău, la un cort pentru strângerea semnăturilor pentru declanșarea acestui referendum și îi invit pe toți băcăuanii să semneze, să susțină aceste două valori, să susțină aceste valori care vorbesc nu doar despre o filosofie de viață, ci de un mod de viață.

Noi nu putem să trăim altfel decât în libertate și nu putem să mizăm decât pe normalitate.

Normalitatea costă în familia constituită dintr-un bărbat și o femeie care pot da naștere la prunci, pot adopta și crește copii.

Normalitatea este ca noi să fim stăpânii banilor noștri, nu altcineva, noi să-i folosim cum știm mai bine și să nu dispună nimeni altcineva de ei.

De ajuns cu bancalizarea banilor, aceasta manieră în care băncile devin stăpâne pe banii noștri.

Asta încearcă societatea civilă românească să apere. Constituția este lege fundamentală a statului, ea trebuie să conțină toate drepturile și libertățile noastre și trebuie ca aceste drepturi să fie explicite. De aceea credem că este necesară modificarea Constituției.

Să nu vă fie indiferent, să nu credeți că pe dumneavoastră nu vă atinge, pentru că orice măsură care taie din drepturile și din libertățile noastre, în cele din urmă ne va afecta pe fiecare dintre noi.

Nu este o chestiune politică, este un drept al nostru pe care trebuie să-l apărăm, acela de a putea să plătim în numerar. Nu o să o facă nimeni, dacă noi nu ieșim în stradă pentru asta, dacă noi nu inițiem acest proces, dacă noi nu strângem semnăturile necesare- 500.000 de semnături pentru modificarea Constituției.

Dacă nu se va întâmpla în acest an, probabil că de anul viitor o să fie foarte greu.

Șurubul drepturilor și libertăților noastre se strange peste tot, și de la București și de la Bruxelles,

Dacă noi nu ne apărăm drepturile și libertățile, nimeni nu o să o facă. Numai noi putem să ne salvăm și asta avem de făcut.

Veniti, semnati, susțineți această inițiativă, și noi, AUR, o facem.

Și noi suntem cetățeni, și noi suntem interesați să ne păstrăm drepturile și libertățile, indiferent că suntem sau nu într-o funcție de demnitate publică.

Pe același subiect:

Conferință eveniment, vineri, în Capitală. Se lansează campania pentru SCHIMBAREA CONSTITUȚIEI. Temele viitorului Referendum: Familia și dreptul la plata în numerar

Claudiu Târziu (AUR): Fără familie nu există națiune, iar fără libertate nu avem prosperitate. SUSȚIN modificarea Constituției!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Sustin cu entuziasm acest demers! Si as mai adauga inca un punct, FOARTE important: scoaterea asa zisei “materii de studiu” de la licee numita “istoria evreilor / holocaustul”, si introducerea ca OBLIGATORII a Istoriei Romanilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE