X

Dr. Beatrice Mahler, propagandista serurilor ucigașe, OPRITĂ să conferențieze într-o biserică ortodoxă din București, de PROTESTELE credincioșilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta”, nu a mai conferențiat la biserica „Sf. Ilie” din Ghencea, București, după ce mai mulți credincioși au protestat față de prezența sa.

Totul a început pe rețelele sociale, acolo unde s-a afișat programul parohiei „Sf. Ilie Ghencea”  pentru perioada 30 mai – 1 iunie.

Imediat s-a viralizat anunțul conform căruia, pe lângă Brâul Maicii Domnului, credincioșii se pot întâlni cu patru medici.

Dr. Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor București, Beatrice Mahler, vineri, respectiv Iulia Țincu și Iulian Rotaru, sâmbătă.

Cunoscutul grup „Starea de libertate” s-a mobilizat și s-a prezentat la poarta bisericii, cu pancarte pe care se putea citi: „Doamna cu sacul negru”.

În urma apariției protestatarilor la biserică, expunerea dr. Mahler s-a anulat.

Aceștia au acuzat-o pe dr. Mahler că a fost un „cioclu al pandemiei”, anume că a promovat vaccinarea obligatorie împotriva Covid-19.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Este incredibil cât tupeu și obrăznicie pot avea acești impostori numiți medici, politicieni, jurnaliști, care nu sunt altceva decât agenți ai rețelei de crimă organizată denumită în mod fals : stat român, sistem medical, presă scrisă și audiovizuala românească. De unde își trag această nesimțire și obrăznicie nemăsurata ?? Probabil de la tatăl lor diavolul, care e tatăl minciunii, dar și de la faptul că știu că justiția coruptă din colonia globalista România nu le face nimic, că pot ucide, minți și înșela oamenii cinstiți, pentru că stăpânii sistemului ii protejează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE