X

Cum îi vinde Marcel Ciolacu pe românii din Transilvania

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marcel Ciolacu și-a dat arama pe față. Aflat la Târgu Mureș, el a anunțat că va lăsa de facto pe mâna UDMR două județe unde românii constituie majoritatea absolută și anume județele Mureș și Satu Mare, unde vor fi președinți de consilii județene udemeriști.

De asemenea, Marcel Ciolacu va da pe mâna udemeriștilor și pe românii din zeci de orașe unde ei constituie majoritatea absolută, cum ar fi Târgu Mureș, Reghin, Satu Mare sau Carei, unde vor fi aleși primari udemeriști prin complicitatea aceluiași Ciolacu.

Concret, Ciolacu a spus că nu vor fi candidați unici ai PSD în alianță cu alte partide românești, care să-i contracandideze pe președinții de consilii județene și pe primarii udemeriști.

Din 199 primari ai UDMR doar 171 au câștigat alegerile prin majoritate absolută, deci doar în localitățile respective alegătorii UDMR constituie peste 50%. În restul de 28 de localități unde sunt primari udemeriști, alegătorii UDMR reprezintă doar o minoritate.

Această situație nedemocratică este cauzată de decizia partidelor oligarhice de baroni locali și anume PSD, PNL și UDMR de a organiza alegeri locale dintr-un singur tur.

Marcel Ciolacu a dat satisfacție pretențiilor UDMR

Pentru că restul partidelor prezintă fiecare candidatul propriu în loc să fie un candidat unic, udemeriștii câștigă și acolo unde sunt minoritari, de exemplu au președintele Consiliului Județean Satu Mare, deși udemeristii reprezintă doar 34,5% din populație. Udemeriștii au pus mâna și pe Primăria Municipiului Reghin, unde ei reprezintă doar 18,85% din populație.

Într-un discurs ireal ținut la Târgu Mureș, Ciolacu a dat satisfacție pretențiilor UDMR, împotrivindu-se candidaturilor unice la primării și consilii județene depuse de partide românești coalizate cu scopul câștigării alegerilor locale și a învingerii baronilor UDMR.

Pentru a-și justifica poziția antinațională, Marcel Ciolacu a pretins cu nerușinare că cei care vor să se unească și să depună candidaturi unice acolo unde domină UDMR sunt politicieni care vor să-i învrăjbescă pe români cu “românii de altă etnie”, după cum ii numește el eufemistic pe udemeriști.

PSD și PNL au discutat depunerea de candidaturi unice în orașele unde sunt primari USR sau la București. Dar de ce pare că nu vor depune asemenea candidaturi și în orașele unde sunt primari UDMR sau pentru funcțiile de președinte de consiliu județean la județele Mureș și Satu Mare?

Marcel Ciolacu îi trădează pe români pentru un pumn de voturi

PSD și PNL au pretins că tot jocul politic nedemocratic la care s-au pretat în ultima vreme ar fi îndreptat împotriva “extremiștilor”, cum numesc ei în cel mai pur stil totalitar opozitia politică.

Partidul extremist este UDMR, care neagă articole fundamentale din Constituția României, cum ar fi caracterul de stat național, unitar și indivizibil al statului român și statutul de limbă oficială al limbii române.

Ca atare, pentru a contracara pericolul extremist în județele din Transilvania, Alianța pentru Unirea Românilor – AUR, invită PSD și PNL la negocieri pentru depunerea de candidaturi unice la președinția consiliilor județene și a primăriilor deținute de UDMR, acolo unde alegătorii acestui partid nu dețin majoritatea absolută.

În caz contrar, AUR le cere românilor din Transilvania să constate că PSD și PNL în frunte cu Marcel Ciolacu i-au trădat și îi dau pe mâna udemeriștilor, care și-au trădat promisiunile electorale și, în loc să lucreze pentru comunitățile pe care le conduc, se implică în afaceri de corupție și programul lor de guvernare locală are un singur punct și anume ștergerea cu orice preț a identității românești din localitățile respective.

Marcel Ciolacu îi trădează pe români pentru un pumn de voturi. El speră să primească voturile UDMR la alegerile prezidențiale. Acesta este de fapt scopul pentru care îi vinde pe români.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Romanii au fost vânduți de mult, din decembrie 1989, nu de acum. Asta a și fost miza loviturii de stat și a complotului anticeausist, condus de evreul Ion Iliescu, înlăturarea etnicilor români de la conducerea statului, acapararea României și cedarea ei străinilor și minoritarilor etnici. În 1990, din prima linie a conducatorilor statului nu făcea parte nici un român. Toți erau evrei, iar unul era țigan, respectiv Vasile Militaru (numele real Nicolae Lepădat). În ceea ce ii privește pe unguri, aceștia au luat parte la declanșarea revoltei populare de la Timișoara și au colaborat și cu securitatea care l-a trădat pe Nicolae Ceaușescu, pentru distrugerea statului român. Apoi, deși legislația nu permitea constituirea partidelor pe criterii etnice, ungurii au înființat UDMR și au intrat în viața politică din România, participând la alegeri, ajungând și la guvernarea României, alături de celelalte partide trădătoare PSD și PNL. Iar serviciile de informații au trădat și ele cât au putut România. Astăzi, SRI este plin de evrei cu nume românesti, de unguri și de țigani care și ei se autointitulează români. Ungurii și – au consolidat poziția în Transilvania, după decembrie 1989, prin pătrunderea ilegală în viata politică, prin retrocedarea de către trădătorii care au ajuns la conducerea României a unor proprietăți imobiliare, prin falsuri și abuzuri, prin dobândirea unor drepturi în plus, alături de ceilalți minoritari în detrimentul românilor majoritari. Și de parca toate astea n – ar fi fost de ajuns, anul trecut au solicitat din nou autonomie culturală, autonomia Ținutului Secuiesc, bineînțeles, tot cu concursul parlamentului antiromânesc și al partidelor politice trădătoare PSD și PNL. Deși acest inițiative legislative au fost respinse de acest nenorocit de parlament, acestea au fost promovate de parlamentul european, care este o institutie globalista, care lucrează impotriva statelor nationale și practică discriminarea pozitivă împotriva majorității în favoarea minorităților etnice. Iar acest parazit, care ocupă funcția de prim ministru, face jocul Ungariei, al Bruxelles – lui și al agendei globaliste, punând umărul la dezmembrarea României, la autonomia culturală, politică și teritorială a Transilvaniei și la incorporarea ulterioară a acesteia Ungariei. Toate aceste etape și pași făcuti pentru slăbirea controlului românesc asupra Transilvaniei, nu sunt altceva decât expresia trădării intereselor naționale de către această clasă politică și aceste partide politice trădătoare antiromânești : PSD, PNL, UDMR.

  2. Un alt lucru care nu se spune este că partidele „românești” pun candidați unguri în Harghita-Covasna, unde aproape nu există candidați români pe liste și nici funcționari români în instituții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE