X

Pact NAȚIONAL pentru salvarea inocenței copiilor. AUR cere interzicerea propagandei LGBTQ în școli

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În ziua de 1 iunie 2024, AUR solicită tuturor partidelor parlamentare și non-parlamentare asumarea unui Pact Național pentru Salvarea Inocenței Copiilor, potrivit unui comunicat primit pe adresa redacției.

Redăm integral comunicatul primit pe adresa redacției.

„În țara noastră, dar și-n societatea occidentală, semnele degradării morale sunt alarmante. Tinerii sunt invitați să nu mai respecte autoritatea parentală, nici să mai cunoască geniile, sfinții sau eroii trecutului. Anularea conștiinței istorice a produs, în context postmodern, o nouă și îngrijorătoare tabula rasa.

În numele promovării educației sexuale timpurii (inclusă deja la orele de biologie sau igienă corporală), se caută introducerea în dezbaterea școlară, fără acordul părinților, a unor noțiuni periculoase, precum fluiditatea genurilor. Tulburările sufletești ori dezorientarea sexuală ajung să fie prezentate drept opțiuni legitime. În realitate, ceea ce Stânga radicală promovează este promiscuitatea, progresismul ultra-liberal, agenda anti-familie și dependența individului față de Stat.

În loc să acorde o atenție sporită științelor tari, precum fizica, matematica sau chimia, sportului, limbilor clasice, literaturii, filozofiei, teologiei, gramaticii sau retoricii, autoritățile din Bruxelles sau București vor să impună condiționarea mentală și controlul social asupra persoanelor care, prin prisma vârstei precoce, n-au maturitate sau discernământ. În numele educației sexuale, propaganda extremistă a Stângii se folosește, pervers, de manipularea psihologică a minților necoapte.

Prin activitățile subversive ale unor ONG-uri finanțate cu bani publici, adolescenți din marile orașe ale României sunt recrutați pentru activități de lobby și susținere a ideologiei LGBTQ.

În loc să raportăm o îmbunătățire a rezultatelor la testele PISA de matematică și-n loc să promovăm ethosul patriotic sau educația familială pentru tinerii din liceu, constatăm un fenomen de masivă recrutare a tinerilor în organizații subversive, dornice să promoveze bătălia între sexe, avortul la orice vârstă a fătului și orice altă fandacsie din agenda feminismului radical.

În ziua de 1 iunie 2024, AUR solicită tuturor partidelor parlamentare și non-parlamentare asumarea unui Pact Național pentru Salvarea Inocenței Copiilor, prin care viitorii europarlamentari români, primari și consilieri locali se angajează solemn:

* să respingă orice expunere precoce a copiilor și adolescenților din școli la nuditate și exhibiționism sexual;

* să interzică participarea elevilor din școlile gimnaziale sau liceale la manifestări de tip Gay Pride sau LGBTQ fără acordul scris al părinților;

* ⁠să ceară creșterea pedepselor pentru violența sexuală îndreptată împotriva minorilor;

* să descurajeze promovarea picturii, sculpturii, muzicii, cinematografiei și literaturii pornografice de orice fel.

Rolul educației este acela de-a lumina minți, de-a încălzi inimi și de-a șlefui caractere.

Școala românească trebuie să revină la pilda nobilă a înaintașilor săi, de la Gheorghe Lazăr până la Constantin Noica: oameni dedicați cărții și învățăturii, iar nu experimentelor ideologice.

Claudiu Târziu, Mihail Neamțu – candidați AUR la europarlamentare”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Doamne-ajuta! Si mai avem o propunere: SCOATEREA asa zisei “istorii a evreilor si asa zisului holocaust” din programa scolara!!! Shimon Perez – fostul presedinte al Israelului a multumit oficial Romaniei pentru SALVAREA a peste 400000 de jidovi!!! Oare, a mintit cumva?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE