X

Ești ortodox, din București? În sfârșit, ai pe cine vota ca primar general. Recomandăm Mihai Enache, un bun creștin și un profesionist cu experiență

Mihai Enache – un om credincios pentru Primăria Capitalei. Poate singurul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mihai Enache este candidatul partidului AUR pentru funcția de Primar al Capitalei.

Cel mai tânăr candidat pentru fotoliul de edil al Bucureștiului, Mihai Enache este, fără îndoială și cel mai apropiat de Dumnezeu dintre cei nouă pretendenți la funcția de Primar General.

La 35 de ani, Mihai Enache este cunoscut, de unii, pentru proiectele pe care le-a pus pe roate, în cadrul administrației locale bucureștene. Pentru alții, este doar „fratele Mihai” de la parohia Sf. Ilie Hanul Colței din Capitală.

Candidatul crescut în curtea bisericii

Acolo, candidatul AUR este un participant constant la viața bisericii, unde vine împreună cu soția sa și cei trei copii.

Într-o vreme în care politicienii defilează cu credința doar în prag de alegeri, Mihai Enache face notă discordantă.

Cel care candidează pentru AUR la funcția de Primar a fost în biserică, este și va fi, indiferent de rezultatul alegerilor. Pentru că ortodoxia este un mod de viață pentru Enache, nu doar o lozincă goală.

Un exemplu?

Deși toți politicienii deplâng demolările făcute de regimul comunist în București, Mihai Enache este singurul care are în programul pentru București refacerea Mănăstirii Văcărești, simbolul ortodoxiei românești. Mănăstirea Văcărești era considerată „cea mai izbutită biserică din lumea ortodoxă”, înainte să fie distrusă de buldozerele comuniste.

Dacă va ajunge Primar, Mihai Enache o va reface.

Atașat de istoria Bucureștiului, fără de care, parafrazându-l pe Eminescu, nu poate exista iubire pentru Capitala Țării, Mihai Enache vrea să finalizeze și să deschidă către public a Curții Domnești din Centrul Vechi.

Familia – de la faptă la program

Tată a trei copii la doar 35 de ani, căsătorit de peste 7 ani, pentru Mihai Enache, familia nu este doar o vorbă și nici negociabilă.

Acest fapt s-a transpus și-n programul său pentru București: Enache este singurul care are o secțiune de măsuri dedicate familiei.

De la edificarea unui nou spital de pediatrie, la  modernizarea parcurilor și construcția de locuri de joacă, până la protejarea copiilor de ideologia LGBT, exhibată fără rușine pe stradă și-n școli, Mihai Enache este singurul care-și propune să facă din București o Capitală a Familiei.

În aceste vremuri în care familia este sub asaltul ideologiei și al statului, când așa-zis creștini înființează instituții care să ia copiii din familie, este mai important ca oricând ca bucureștenii și românii, în general, să dea un semnal ferm: totul, până la familie și copii.

Profilul sufletesc al lui Mihai Enache este o garanție pentru învierea Bucureștiului elegant și sigur de-altădată: un loc propice pentru a întemeia familii și a crește copii. O adevărată capitală a României și a românismului.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

7 comentarii

 1. Da, aceștia sunt oamenii care trebuie să conducă România ! Oameni credincioși, cu frica de Dumnezeu, care nu sunt corupți, nu pot fi șantajați de sistem și care au demonstrat prin faptele și prin viata lor că sunt oameni integri și că pot realiza lucruri bune pentru comunitate. Ar trebui ca să existe chiar și partide religioase, pentru că doar prin credință și cu ajutorul lui Dumnezeu sistemul poate fi învins.

 2. nu uitați că în București călătoriți la prețuri favorabile mai ales la metrou din banii tuturor contribuabililor români.
  extrema centralizare a României creează sărăcirea periferiei.
  azi de exemplu am văzut un manifest electoral cu un cap gol pe fond negru stil mareșalul Antonescu sau dictatorul Mussolini pe care scria “un militar în slujba țării”; militarul ar face bine să se abțină de la politică pentru binele țării și nu pentru binele nato sau a camarilei militar financiar bancare.

  1. “un militar în slujba țării” … Asta este de râsu’ plânsu’.
   Corect ar fi de scris aşa: Un lacheu trădător de ţară.

  2. “nu uitați că în București călătoriți la prețuri favorabile mai ales la metrou din banii tuturor contribuabililor români.”
   Nu sunt de acord cu acest tip de comparatii.
   ACEST TIP DE MESAJE PERICULOASE, SUNT FOLOSITE DE VPROPAGANDA IREDENTISTA MAGHIARA CARE VREA RUPEREA TRANSILVANIEI DE ROMANIA ! Fara a genera polemici, banii trantorilor din toata tara (INCLUSIV ZONELE DEFAVORIZATE) vin si din Bucuresti, care produce cel mai mult. Ori in domeniul asigurarilor medicale de exemplu, 6 milioane de contribuabili, platesc asistenta medicala pt 18 milioane de romani. Ori Bucurestiul + sector agricol Ilfov au impreuna, probabil peste 1 milion de cotizanti, si cei mai bine platiti. ITul de exemplu.
   In Bucuresti ‘corporatistii’ au abonamente metrou + stb platite de firme. Pe liniile de tren gen Oltenita – Bucuresti, Titu – Bucuresti (si probabil din toata tara) se circlua in majoritate zdrobitoare, cu nashu’ de unde si falimentul CFR.
   NU VREAU SA AFIRM CA NU AU FOST NEDREPTATI IN DEZVOLTAREA TARII DE CARE A BENEFICIAT BUCURESTIUL, DAR ATENTIE MARE: DORINTA DE RUPERA A TRANSILVANIEI DE ROMANIA ESTE PREZENTA SI LA ROMANI DIN TARGU-MURES SAU ORSOVA. NUMAI IN WW1 AU MURIT PESTE 800000 DE ROMANI PT IDEALUL NATIONAL !

 3. Poate ma lamureste cineva: multi din Bucuresti spun ca este important sa dai votul impotriva lui Nicusor Dan, usr-ist pro lgbt-ist. Adversarii lui sunt Frrea si liberalul. Un vot dat unui candidat care nu are nici o sansa inseamna un vot dat lui Nicusor Dan. Cum rezolvam dilema, pt ca votul sa fie autentic util. La sectoril 1 apare aceeasi p[roblema.

 4. DE CE NU EXISTA TZIGANI DIN FERENTARI CARE SA LUCRESZE IN IT ?
  Dl Gelu Duminica – rrom – jeleste periodic soarta rromilor defavorizati din Ferentari care nu beneficiaza de egalitate de sanse pentru functii decent platie in Bucuresti. Legal egalitatea de sanse exista, orice rrom se pate inscrie la cele mai bune licee / facultati din Bucuresti – incusiv Vianu din IT. Au locuri rezervate inclusiv la facultati IT pe baza apartenentei la etnia rroma. Totusi, char daca se rataceasc pe aici nu reusesc sa termine, si nu-i vedem nici in firmele publice sau private.
  La mine la servici, unde pentru ore suplimentare se poate castiga asi 6000-7000, sau chiar 8000 de leoi pe luna ca sofer disparea motorina in cantitati suparatoare. Dupa investigatii, s-a descoperit ca hotul era de etnie rroma. L-au dat afara, fara sa-l mai dea in judecata, sa nu ramana omul cu cazier, caz in care ar fi avut mari probleme cu o viitoare angajare.
  Problema provine din factul, ca in cultura unor minoritari, romanii trebuie furati pe ca sunt lasi si milostivi… Si se plang ca sunt discriminati, defavorizati. Cand sunt prisnsi de politie furand neferoase, spun ca nu au alta sursa de venit. Cand dau foc noaptea la desuri toxice venite din occident iar o dau pe minoritate discriminata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button