X

Avertisment din Muntele Athos pentru români: “Dacă nu votați cum trebuie, va veni urgia, sub forma legalizării căsătoriilor gay. Acum este liniște pentru că sunt alegeri”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-o mărturie venită din Muntele Athos se spune că problema libertinajului și a legalizării căsătoriilor LGBT este cea mai presantă problemă a Bisericii Ortodoxe Române, azi.

Părintele avertizează că actuala coaliție de guvernare va legaliza căsătoriile între persoane de același sex, după alegeri. Singura formațiune care se opune, explicit, legalizării parteneriatelor civile și/sau căsătoriilor între persoane de același sex este AUR. Atât lideri PSD, cât și PNL, s-au pronunțat pentru legalizarea acestor forme de cuplu, mai ales după decizia CEDO din acest an.

„Anul acesta un părinte din Sfântul Munte s-a rugat pentru o temă care deranjează turma lui Hristos și despre care credea că este importantă. La un moment dat, harul lui Dumnezeu i-a arătat un diavol ca un dragon legat și înghețat care nu putea să facă nimic și astfel Domnul l-a informat că tema respectivă nu este periculoasă cu toate că, desigur, trebuie avută în atenție.

Atunci părintele respectiv a întrebat harul care este cea mai periculoasă problemă cu care trebuie să se lupte Biserica și răspunsul a venit foarte clar de mai multe ori – acceptarea în cotidian și legalizarea căsătoriei cuplurilor de același sex. Desigur că aceasta este foarte grav pentru că efectele nocive ale acestor distorsiuni sexuale sunt bine cunoscute în istoria milenară a civilizației noastre încă din timpuri străvechi. Fraților, acest păcat nu este o temă nouă pe care să o discutăm astăzi ca și cum ar fi impactul microelectronicii în cotidian. Este o temă pe care conștiința celor mulți a înfierat-o și a lepădat-o de nenumărate ori în istorie.

Să nu credeți că situația este ok pentru că acum este liniște pe tema asta. Acum este liniște pentru că sunt alegeri. La anul, însă, dacă nu votați cum trebuie va veni urgia sub forma legalizării libertinajului. Așa va fi de fiecare dată când vom fi puși să alegem pentru că civilizația noastră a înaintat atât de mult pe scara drogurilor, pe scara plăcerilor până când a ajuns să nu-și mai poată controla dorințele. Înțelegeți? Pentru că prin legalizarea distorsiunilor sexuale și a căsătoriilor între persoanele de același sex se urmărește de fapt împingerea dorințelor la maxim și nu numai în cazul personal, ci și adopția copiilor de către aceste cupluri. Înțelegeți? Perpetuarea acestor distorsiuni.

Dacă copiii sunt crescuți de către aceste cupluri care au ca obsesie sexul vă dați seama că vor învăța această adicție de mici copii și nu vor mai ști nimic duhovnicesc. Dacă copii se prăbușesc în trup, atunci se prăbușește neamul, se prăbușește viitorul și atunci „Noapte bună, România!”.

Să nu uităm că diferența principală dintre om și animal este faptul că noi avem un suflet care trebuie să supună materia, trupul, în timp ce animalele au un suflet supus materiei, supus nevoilor trupului. Înțelegeți? Animalul știe de reproducere și de mâncare.

Dacă noi eșuăm sub trup și ne supunem centrilor de plăcere trupească ce provoacă adicții puternice, atunci devenim de fapt mai rău ca animalele pentru că animalele au asta în firea lor și au o limită, pe când omul, având dorința după Dumnezeu cel infinit distorsionată în direcția materiei, nu mai are limită, este infinit în trup. Și atunci, ferească Dumnezeu!”.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. O corectie de facut in articol.
    Animalele nu au suflet (a nu se confunda cu sufletul omului).

    ** Plantele si animalele au duh de viata biologica necesar vietii lor firesti. (extras din sursa: crestinortodox.ro)

    ** Pentru a nu se face confuzii între cele două înțelesuri ale „sufletului”, teologia a introdus un termen care să facă distincția necesară: spirit (sau duh). Prin urmare, omul este și „suflare de viață” dar și „spirit”, pe câtă vreme animalele sunt doar „suflare de viață”. Din acest punct de vedere, animalele nu au suflet. (sursa: doxologia.ro)

    Mai multe aici despre suflet:
    ** aici: https://doxologia.ro/animalele-au-suflet
    ** si aici: https://www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/pravila-bisericeasca/sufletul-82071.html

    SUFLETUL

    1922. -Plantele si animalele au un duh de viata biologica necesar vietii lor firesti, care nu depasesc trebuintele corpului lor fiind una cu el, caci la creatiune, Domnul numai a zis si s-au facut asa cum sunt ele si azi. Omul a fost creat trupeste cu o pregatire speciala (Fac. 1, 26-30) si i s-a creat, un suflet special “un suflet viu” (Fac. 2, 7) adica nemuritor, avand insusirile speciale “dupa chipul” lui Dumnezeu nu dupa infatisare ci dupa nemurire, ca cel ce va avea sa se perfectioneze prin exercitiul vietii morale libere, conlucrand intru “asemanarea” cu Dumnezeu prin respectarea legilor Domnului, intru stapanirea de sine si conducerea fapturii supuse lui ca un reprezentant al lui Dumnezeu fata de cele pamantesti prin insusirile lui sufletesti si ca un delegat al lumii materiale fata de Facatorul, prin viata sa pamanteasca si trupeasca in care se sintetizeaza cele materiale ale pamantului: Deci el era si este un microcosmos, adica o lume mica a universului (Sf. Ioan Damaschin, Dog. II, 12).

  2. cata ipocrizie

    ei nu au fost in stare sa-si apere Grecia propria lor tara de sodomiti si casatorii intre gay si ne dau ei lectii

    alt semn ca comoditatea lenea si ipocrizia domneste in continuare si la Sf Munte Athos care e sf doar cu numele din pacate

    nu am auzit de vruen calugar sau arhimandrit grec sa faca tambalau acolo sau sa scoata lumea in strada sa dea jos guvenul respectiv pasnic

    ce a ajuns poporul grec? in afara de un popor lenes, iubitor de ajutoare sociale, drogalai mai ales in Atena inanumite zone sunt vloguri pe youtube facute de romani sa vedeti ce a ajuns tara lor

    CE A FACUT BISERICA?

    sa-si faca curatenie in propria lor batatura inainte sa dea lectii la altii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE