X

Mărturisitorul Ioan Ianolide, pomenit, sâmbătă, la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă, de hramul Sf. Iustin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mărturisitorul Ioan Ianolide va fi pomenit, sâmbătă, 1 iunie, de ziua Sf. Iustin Martirul și Filosoful, la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă.

Reamintim că osemintele mărturisitorului Ioan Ianolide au fost aduse la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă.

Programul anunțat pentru sâmbătă este următorul:

  • 9.00: Săvârșirea Sfintei Liturghii
  • 11.00: Parastasul pentru pomenirea Mărturisitorului Ioan Ianolide
  • 12.00: Agapa frățească

Ioan Ianolide a săvârșit 23 de ani în temnițele comuniste, închis pentru convingerile sale religioase și lupta anti-comunistă. A pătimit în închisorile: Jilava, Piteşti, Târgu Ocna, Galați, Caransebeş, Văcărești, Gherla, Aiud. Ioan Ianolide a trecut la Domnul în data de 5 februarie 1986 și a fost înmormântat la mănăstirea Cernica.

La cererea familiei, Ioan Ianolide a fost deshumat în data de 25 mai 2-24 și adus la mănăstirea Paltin Petru-Vodă, unde viețuiește și soția acestuia, Constanța Ianolide, aflată sub îngrijirea maicilor ce deservesc căminul pentru bătrâne din incinta mănăstirii, se menționează în anunțul Mănăstirii Paltin Petru-Vodă.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button