X

America amenință Georgia după adoptarea legii privind agenții străini

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Statele Unite au „condamnat” marţi adoptarea finală de către parlamentul georgian a unei legi privind influenţa străină, în ciuda multiplelor demonstraţii şi avertismente din partea comunităţii internaţionale împotriva acestui text modelat după o lege represivă rusă, potrivit AFP.

„Prin adoptarea acestei legi, partidul de guvernământ, Visul Georgian, îndepărtează ţara de calea integrării europene şi ignoră aspiraţiile euro-atlantice ale poporului georgian care a ieşit în stradă săptămâni întregi pentru a se opune acestei legi”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Matthew Miller.

Parlamentul georgian, unde partidul de guvernământ are majoritatea, a respins marţi un veto prezidenţial şi a adoptat definitiv această lege privind influenţa străină. Aceasta le impune ONG-urilor sau mijloacelor de informare în masă care primesc mai mult de 20% din finanţarea lor din străinătate să se înregistreze ca „organizaţie care urmăreşte interesele unei puteri străine” şi să se supună controlului administrativ.

Criticii o numesc „legea rusă” din cauza asemănării sale cu o lege privind „agenţii străini” folosită în Rusia din 2012 pentru a reprima orice voce disidentă.

„Este regretabil că liderii Georgiei aleg să abandoneze paşii necesari pentru a face ca Georgia să avanseze pe calea occidentală pe care oamenii o doresc”, a spus Miller, amintind că secretarul de stat Antony Blinken a dispus săptămâna trecută o revizuire completă a relaţiei de cooperare dintre Statele Unite şi această ţară din Caucaz.

Blinken a anunţat, de asemenea, joi restricţii de viză pentru persoanele considerate responsabile de „subminarea democraţiei” în Georgia, precum şi pentru rudele acestora.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat a reamintit marţi că Statele Unite oferă o asistenţă de aproximativ 390 de milioane de dolari Georgiei şi că acest ajutor ar putea fi pus sub semnul întrebării.

Fostă republică sovietică, Georgia este candidată oficială la aderarea la Uniunea Europeană din decembrie 2023 şi aspiră, de asemenea, să adere la NATO

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Da! E foarte bună !!!!! Trebuie să adoptăm și noi legea asta !!! Cartelurile lui Soros/ Rotchild și alți magnați evrei numite trusturi de presă românești și toate ong-urile străine ale acestor distrugători ai societății și economiei românești trebuie să fie obligate să își declare finanțarea externă, proprietarii străini și interesele străine pe care le reprezintă și le apară în România.

  2. Statele Naziste Unite ale Americii uită să spună că ei au de mult timp o astfel de lege. La fel ca majoritatea statelor muiniunii europene sataniste. Aici intervine DUBLUL STANDARD al javrelor globaliste: atunci când o lege funcționează în favoarea lor este aplaudată și promovată. Când ACEEAȘI lege este în defavoarea lor atunci agenturile de influență occidentală sponsorizate de soroș își scot sclaveții în stradă ca să ”protesteze poporul”. 10 august style, cu corporatriștii în primele rânduri. Aiurea! Felicitări Georgia! Vrem și în România o astfel de lege, să râdem cu lacrimi cum se vor da cu ce au ei mai inteligent de pământ tot felul de trădători de țară de pe la gds, g4media, digi24, ziare.com și alte cocine ale mafiei globaliste, atunci când se vor vedea în pericol să afle poporul CUI sunt ei vânduți de zeci de ani cu acte în regulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button