X

Candidată la alegerile europarlamentare, reclamată de șase organizații LGBT pentru că a afirmat că „un bărbat a primit premiul pentru interpretare feminină la Cannes”. Dragoș Moldoveanu: A spus adevărul!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marion Maréchal, prima pe lista partidului francez Reconquete la alegerile europarlamentare, a fost reclamată de șase organizații LGBT și acuzată de „insultă transfobă”, după ce a spus că „un bărbat a câștigat premiul pentru interpretare feminină la Festivalul de Film de la Cannes.”

„Prin urmare, este un bărbat cel care primește premiul pentru… interpretare feminină la Cannes”, a scris pe X Marion Maréchal, comentând despre premiul pentru interpretare feminină câștigat de Karla Sofia Gascon, un bărbat care se identifică ca fiind femeie.

Imediat, șase asociații LGBT au anunțat că au depus o plângere, luni, 27 mai, pentru „insultă transfobă”, contra lui Marion Maréchal, notează Le Monde, citată de Marius Tucă. Într-un comunicat de presă comun transmis AFP, asociațiile Mousse, Stop Homophobia, Familles LGBT, Adheos, Quazar și Fédération LBGTI+ au anunțat că au depus o plângere, luni,  pentru „insulta pe baza identității de gen” .

Luni dimineața, Marion Maréchal și-a reiterat comentariile, spunând că nu le consideră nu „transfobe”, ci „doar adevărul”.

Dragoș Moldoveanu: Reclamată pentru că a spus adevărul!

„Marion Maréchal, prima pe lista partidului francez Reconquete la alegerile europarlamentare din 9 iunie, a afirmat ceva limpede ca lumina zilei: un bărbat (care se pretinde femeie) a câștigat premiul pentru „cea mai bună actriță” la Festivalul de la Cannes.

În „minunata lume nouă” în care trăim, niște „organe” ale „poliției gândirii” au reclamat-o. Pentru că a spus adevărul”, a comentat, pe Facebook, Dragoș Moldoveanu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE