X

Împotriva României cresc forțele răului. Nu putem să acceptăm fără să ridicăm un steag, fără să ne opunem!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare,  a lansat, duminică, de la Baia Mare, un avertisment puternic cu privire la riscurile care amenință România, explicând că dictatele ideologice care vin de la Bruxelles afectează întreaga țară, iar acest lucru este de neacceptat.

„Răul care se clocește la Bruxelles și care vine peste noi are cale deschisă la Bucureșți de către Ciucă, Ciolacu și Iohannis. Ei nu vor să știți că ni se pregătesc lucruri grave. UE este amenințată de chiar cei care o conduc să devină o nouă URSS, o nouă închisoare a popoarelor, în care libertățile și drepturile noastre să dispară.

În loc ca UE să rămână un spatiu al păcii și al prosperității, un spațiu de conlucrare între națiuni suverane și creștine, astazi tot mai mult este un soi de supra-stat, care vrea un guvern unic, o armată unică, o politică externă unică, care să hotărască asupra vieților noastre, asupra sănătății noastre, asupra educației generațiilor viitoare.

CE si OMS au semnat un document prin care ni se condiționează libertatea de călătorie printr-un document care să ateste starea noastră de sănătate, la fel cum se întâmpla cu certificatul sanitar în timpul „plandemiei”.

Am trecut de acel episod și mulți au uitat. Am apărat atunci libertatea și mulți se întreabă: ce a făcut, atunci, AUR? I-am salvat pe mulți de la moarte, opunându-ne acestui certificat, care ne interzicea să mergem la muncă, să intrăm într-un magazin, să ne întâlnim cu prietenii, dacă nu ne injectam cu un ser care s-a dovedit ucigaș.

Astăzi mințile copiilor noștri sunt deformate printr-o educație ideologizată venită de la Bruxelles, o educație care ne rescrie istoria, o educație care vrea să transforme anormalitatea în normalitate și viceversa. Adică să acceptăm căsătoriile între homosexuali, să acceptăm adopția adopțiile de copii de către cuplurile de homosexuali, să acceptăm această propagandă mizerabilă LGBT. O să ajungem ca în țările nordice, dacă preoții vor refuza să oficieze așa-zisele căsătorii între persoane de același sex, să fie pedepsiți.

Ne amenință! Ei conduc prin frică, așa cum au făcut în exercițiu de supunere numit „plandemia” de covid. Acum ne amenință cu războiul, sunt gata să ne bage în război. România este obligată de Bruxelles să-și cedeze sistemele de apărare anti-aeriană, pe care le-a plătit cu miliarde de dolari, Ucrainei, care are mai mare nevoie de ele. Dar noi nu avem nevoie? Dar dacă războiul se extinde?”, a spus Claudiu Târziu

Potrivit acestuia, tăinuirea acestor subiecte este principalul motiv pentru care coaliția de guvernare a decia comasarea alegerilor.

„Despre lucrurile acestea ei vor să nu vorbim. Pentru asta au comasat alegerile. Ca mesajul să se dilueze, să vorbim despre țevi, despre canalizare, dar nu despre lucrurile care îi afectează mult mai mult pe toți românii.

Aceste dictate ideologice care vin de la Bruxelles și sunt imprementate cu sârg la București ne afectează până în măduva oaselor acestui neam. Fiecare sat, fiecare oraș, fiecare judet va suferi de pe urma acestor dictate ideologice.

Dar dvs nu trebuie să știți despre ele. Dumneavoastră trebuie să credeți că totul este lapte și miere la Bruxelles. Dumneavoastră să nu trimiteți o oaste care să vă apere interesele, să fiți corecți politic și să acceptați orice. Eventual să fiți multumiți că mai aveți dreptul să votați. Încă!

Nu putem admite așa ceva.

Împotriva României cresc forțele răului. Nu putem să acceptăm fără să ridicăm un steag, fără să ne opunem”, a subliniat Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Informați-vă, implicați-vă! DEZBATERE URGENTĂ
    Vor să promoveze două proiecte de lege neconstituționale!
    Asociația Mișcarea pentru Pace, ca persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, autonomă, apolitică și neguvernamentală, având misiunea de a se implica în acțiuni necesare menținerii păcii pentru protejarea și perpetuarea poporului român, a non-violenței, evitarea declanșării oricăror forme de agresiuni războinice, creșterea siguranței fiecărui cetățean, astfel încât să promoveze o lume în care toți oamenii să poată trăi în pace, în armonie și cu respect reciproc, conf art 12.2 din statut, invită la

    DEZBATEREA PUBLICĂ
    cu participarea directă și online

    Miercuri 22 Mai 2024, începând cu orele 17,00, la Pullman Hotel WTCB – Sala New York din București, strada Montreal nr.10,

    Pe reprezentanți ai autorităților, pe toți reprezentanții societății civice, pe toți susținătorii păcii, pe cei care-și iubesc țara, neamul, libertatea, pe toți cei care au un cuvânt de spus și doresc să-l exprime, motivat de faptul că 2 proiecte de lege

    – Legea apărării naționale a României și
    – Lege privind Sistemul Național de Management Integrat al Situațiilor de Criză

    În data de 16.05.2024, ora 10.00, Ministerul Apărării Naționale a anunțat o dezbatere care a avut ca temă cele două proiecte de lege inițiate de acest minister. Dezbaterea a fost doar o simulare, MApN ul nerespectand legea 52/ 2023, toți cei prezenți refuzând să gireze promovarea unei inițiative legislative anticonstituționale, au părăsit sala. Aceste două proiecte de lege au impact asupra fiecărui cetățean și persoană juridică din România și cuprind dispoziții care sunt în primul rând neconstituționale, deoarece vizează în mod direct securitatea națională și a vieții, a integrității și demnității persoanelor ce formează poporul român, precum și a dreptului de proprietate. Cele două proiecte introduc
    a) noi prevederi privitoare la obligațiile cetățenilor pentru apărarea națională a României în caz de stare excepțională (stare de mobilizare, stare de asediu, stare de război), situații de criză, stări de urgență pe timp de război sau de de pace;
    b)
    b) cedarea comenzii operaționale și controlului operațional al forțelor armate române către comandantul aliat sau de coaliție care conduce misiunea sau operația respectivă, inclusiv pe teritoriul României; etc.
    Pornind de la cele două proiecte de lege, TEMA DEZBATERII este:

    „Cine și cum ar putea decide asupra dreptului la viață, dreptului de proprietate și asupra celorlalte drepturi și libertăți fundamentale, pe timp de pace, de criză sau de război?

    Informați-vă să vedeți ce ni se pregătește. Numai mulți și împreună am putea evita riscurile pe care ni le-ar aduce aprobarea acestor proiecte de lege. Studiați și veniți să decidem împreună! https://sg.mapn.ro/proiecte/legea_apararii_nationale_a_romaniei_660aa6d057330.pdf
    https://sg.mapn.ro/proiecte/lege_privind_sistemul_national_de_management_integrat_al_situatiilor_de_criza_660a5e1793f07.pdf

    organizatori: Asociația Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept -președinte av Elena Radu
    Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților –președinte av Marina Ioana Alexandru
    Asociația Alianța Părinților – secretar general av Marina Ioana Alexandru
    Asociația Mișcarea pentru Pace – președinte Alexandrinna Georgeta Mihail
    Asociația Dumnezeu, Popor și Țară – președinte arh Adrian Grigoriu
    Col(rez) just. mil. Sorin Chirigiu, Paul Costea, Dorinel Spînu, Teodor Welt, Dan Boban, Angela Negrotă, Didi Dumitru, Alexandra Păcuraru, Gabriel Dănuț Barbir

    Susținători : Asociația Civică Dreptate-Filiala Prahova –secretar general Costel Cotîrlan
    Fundația Buna Vestire – secretar Sile Laurențiu Iordache
    Asociația pentru Memorie Identitară Carpații – președinte Florin Dobrescu

    LISTA SUSȚINĂTORILOR este în continuare DESCHISĂ
    Inscrieri pentru participare fizică sau online și înscrieri la cuvânt:

    PS
    Totodată vă anunțăm lansarea postului MpP Tv și vă transmitem intenția noastra de colaborare pentru binele neamului românesc si viitorul urmașilor noștri, invitându-vă pe toți cei cu inima română, să transmiteți mesajul dvs referitor la aceste proiecte de legi, prin inregistrare live urmând a continua colaborarea și emisiunile și pe alte subiecte arzătoare, live sau face to face.

    miscareapentru [email protected] tel: 0757333693

    Filmare realizată de NASU TV de la MApN
    https://www.facebook.com/non.political.33/videos/1163236485101344
    https://www.facebook.com/avocatElenaRadu
    https://www.facebook.com/marinaioana.alexandru
    https://www.facebook.com/100085495329227/videos/485779330538744
    https://www.facebook.com/alexandrinna.mihail/
    https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/proiectele-de-lege-ale-mapn-cu-privire-apararea-2361963.html
    https://r3media.ro/dezbaterea-privind-proiectele-de-lege-ale-apararii-nationale-de-la-mapn-a-esuat/

    Vă rugăm, DISTRIBUIȚI! Informați-vă, implicați-vă!
    Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE