X

Acces pe bază de permis digital, în anumite zone din Paris, din iulie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parisul va fi împărțit în zone în această vară, pentru intrarea în anumite zone fiind necesar să permis digital pe telefon.

Măsuri speciale vor fi puse în aplicare în întregul oraș, ca parte a securității sporite în jurul Jocurilor Olimpice, care încep în iulie.

Oricine dorește să intre în anumite zone, inclusiv rezidenții, vor trebui să aplice pentru un Pass Jeux special pe o platformă administrată de poliție. Restricțiile se aplică în principal șoferilor, dar chiar și pietonii vor trebui să arate un cod QR pentru a intra într-o zonă numită „zona gri” din jurul râului Sena în centru, unde va avea loc ceremonia de deschidere.

Perioada de aplicare pentru permise a fost deschisă astăzi, oamenii trebuind să încarce diverse documente pentru a fi autorizate. Restricțiile de intrare în zona gri vor fi valabile 24 de ore pe zi pentru o perioadă de opt zile, între 18 iulie și 26 iulie. După începerea oficială a jocurilor, restricțiile din această zonă vor fi ridicate, dar șoferii vor trebui să-și arate permisul la perimetrele zonelor „roșii” și „albastre” care acoperă zone semnificative ale orașului, în timp ce zonele gri vor acoperi exact zonele în care au loc evenimente.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE