X

Fermieri NU CEDAȚI! România va ajunge în situația Ucrainei: Agricultura va fi controlată de Occident!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fermierii și transportatorii urmează să fie păcăliți de guvernul Ciolacu. Amânarea negocierilor este egală cu o așteptare tactică a sistemului – diluarea protestelor. La fel ca și în cazul profesorilor, Securistanul lucrează cu toate forțele pentru a distruge din fașă revolta fermierilor și transportatorilor.

Pe lângă faptul că vor fi umiliți, dar un eșec al acestui protest va fi egal cu distrugerea totală a micilor ferme românești și a companiilor de transport care mai aduc bani în țară din Occident.

Fermele falimentare și terenurile agricole vor fi cumpărate de corporații din Occident, așa cum s-a întâmplat în Ucraina, unde milioane de hectare sunt deținute de firme americane. Astfel că, în plin război, Ucraina face supraproducție de cereale, ce inundă piețele din întreaga Europă.

Fermierii români simt cel mai bine, pe propria piele, efectele invaziei de cereale din Ucraina pe teritoriul României. Pentru Ciolacu ei vor fi inamicul numărul unu, iar cei care îl cunosc știu cât este de răzbunător. Aveți o singură șansă – OCUPAȚI CAPITALA – altfel țara va fi predată definitiv în mâinile străinilor de către această mafie care suge sângele națiunii de 34 de ani.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Oricum ar fi, frustrarea, exasperarea si fierberea populatiei creste intruna, iar deterioararea accentuata a nivelului de trai si a libertatilor individuale devine tot mai presanta pt romani, asa ca, pe zi ce trece suntem tot mai aproape de o Revolutie, care ar trebui sa le vina de hac bestiilor dambovitene ce au capturat aceasta tara si acest neam!

  2. Jos mafia politica, mafia bancara, mafia mass media, mafia medicala !!!! Mafia jidovilor trebuie distrusa și România trebuie sa aparțină romanilor !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button