Parlamentul European și Consiliul UE au convenit să excludă fermele de bovine din noile reglementări pentru reducerea emisiilor industriale dăunătoare. Acest lucru duce la scăderea aberațiilor Comisiei în ceea ce privește mediul.
Acordul preliminar dintre Parlamentul European și Consiliul UE referitor la revizuirea Directivei privind emisiile industriale (IED), prezentat miercuri (29 noiembrie), a oprit intenția Comisiei de a stabili limite de emisii pentru marile ferme de animale.
„Nu, crescătorii de animale nu sunt antreprenori și vacile nu sunt deșeuri”, a scris pe Twitter Benoît Lutgen, membru al Partidului Popular European (PPE), în urma acordului.
IED urmărește să se apropie mai mult de obiectivul progresist de a atinge neutralitatea climatică până în 2050 prin stabilirea unor limite de emisii pentru anumite industrii, inclusiv pentru fermele „industriale”.
„Acest acord este un pas decisiv pentru a asigura măsuri riguroase de protecție a mediului și a sănătății umane”, se arată într-o declarație a Partidului Socialiștilor Europeni.
Parlamentul European și Consiliul UE au lăsat bovinele în afara domeniului de aplicare a legii și au stipulat că până la sfârșitul anului 2026 Comisia Europeană trebuie să examineze cea mai bună modalitate de a aborda aceste emisii.
„Comisia Europeană trebuie […] să comunice în mod corect și transparent cu fermierii înainte de a înainta o nouă propunere legislativă PE pentru includerea bovinelor”, a declarat eurodeputatul PPE Radan Kanev.
Acordul a micșorat și mai mult domeniul de aplicare al propunerii Comisiei prezentate în aprilie 2022. În acest scop, a fost stabilit un prag care acoperă mai puține ferme de porci și păsări decât a vizat inițial Comisia.
Mai exact, Parlamentul și Consiliul au convenit să definească fermele „industriale” ca fiind cele cu mai mult de 350 de porci, 300 de păsări de curte adulte și 280 pui de carne. Comisia urmărea o valoare mai ambițioasă de 150 pentru toate tipurile de animale, inclusiv pentru bovine.
Acordul preliminar va fi acum prezentat reprezentanților statelor membre în Consiliul UE și membrilor Parlamentului European. Dacă vor fi adoptate, noile reguli pentru creșterea animalelor vor fi aplicate în etape, începând în 2030 cu fermele de mari dimensiuni.
Nu sunt bruxelocrați, sunt bruxelopați. Pentru că asta este DE FAPT acest așa-zis ”progresism” de influență satanică, o boală psihică care va trebui exterminată într-un fel sau altul. Pentru ca noi, ceilalți, să putem trăi normal.
Asa este… suflete vandute bancherilor satanisti.
De fapt, nici nu conteaza ceea ce vor birocratii psihopati bruxelezi , caci acestia exprima pana la virgula, din postura de marionete teleghidate si penibile, dorintele demonice ale stapanilor lor oculti!