X

PSD și PNL îi mint pe părinții noștri și urmează divorțul dintre Nicu și Marcel. România nu are bani pentru o mărire cu 40% a pensiilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a afirmat luni că legea pensiilor, aflată în Camera Deputaţilor pentru dezbatere în comisii şi vot în plen, „nu se va aplica niciodată”, susţinând că este „o chestiune pur propagandistică” a partidelor aflate la guvernare, care „pregătesc probabil” ruperea coaliţiei.

„Avem legea pensiilor astăzi, avem multe amendamente depuse, avem o chestiune pur propagandistică, care nu se va aplica niciodată, 40% mărirea pensiilor. Niciodată, ei pregătesc probabil ruperea coaliţiei, să dea vina unii pe alţii că de ce nu s-a putut. Foarte bine, putem să ieşim să spunem 60% mărirea pensiilor pentru că, la fel, nu are fundament bugetar. Opţiunea AUR este creşterea, de această dată, cu un cuantum fix, cu o sumă fixă a pensiilor, pentru că, de fapt, ce se întâmplă, specialii vor primi din ce în ce mai mult procentual cu cuantumul pensiilor şi pensionarilor săraci li se va indexa pensia cu 13%, cu valoarea inflaţiei din luna ianuarie. 13% pentru toată lumea nu înseamnă aceeaşi sumă pentru toţi. Noi vrem aceeaşi sumă, aceeaşi mărire pentru toată lumea şi vreau să susţinem astăzi în Comisia de muncă de la Camera Deputaţilor acest lucru şi să sprijinim diferitele categorii de oameni defavorizaţi, care sunt afectaţi de aceste modificări”, a susţinut Simion la o conferinţă de presă.

În altă ordine de idei, el a reiterat programul AUR, ocazionat de manifestările dedicate Zilei Naţionale.

„La sfârşitul acestei luni, începutul lunii decembrie, ne regăsim cu toţii la Alba Iulia pentru manifestările dedicate Zilei Naţionale. Pe 1, la ora 8 dimineaţa, avem tradiţionalul marş care dă startul manifestărilor de la Alba Iulia. Pe 2 decembrie, avem Congresul extraordinar de la Alba Iulia, iar pe 3 vor fi prezentaţi candidaţii la alegerile europarlamentare pentru regiunea aceea a ţării. Până atunci, vor fi diferite manifestări. Şi săptămâna aceasta, şi săptămâna viitoare vor fi prezentaţi noi colegi care intră în AUR să dea pentru ţară, nu să ia pentru ei. Avem de asemenea prezentări ale candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, pe 24 noiembrie la Tg. Jiu, pe 29 noiembrie la Braşov, pe 26 noiembrie la Baia Mare, pe 30 noiembrie la Râmnicu Vâlcea. Participăm cu toţii la Râmnicu Vâlcea, după care mergem spre Alba Iulia. Vom avea un tren, trenul Unirii, expres, din Gara de Nord, din Bucureşti, care merge la Alba Iulia pentru manifestările de 1 decembrie”, a transmis Simion.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. 3 miliarde de șpagă pe an pentru arme americane plătite anticipat la 15 milioane de români în România înseamnă 200 de parai de român pe an adică 17$ pe lună (adică o familie cu un copil trebuie să dea 600 parai pe an pe arme americane = 50 parai pe lună).
    Învățămint pe butuci, cultura, sănătatea, pensiile n-au nevoie de parai.
    Dar n-ar fi bine să nu mai permitem militarizarea politicii românești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button