X

Netanyahu spune ce a urmărit de la început: Israelul va controla Gaza pentru „o perioadă nedeterminată” după încheierea războiului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Israelul va avea „responsabilitatea generală de securitate” în Gaza pentru o „perioadă nedeterminată” după încheierea războiului, a susținut premierul israelian Benjamin Netanyahu într-un interviu difuzat luni de ABC News, scrie CNN.

Gaza ar trebui să fie guvernată de „cei care nu vor să continue calea Hamas”, a spus Netanyahu, înainte de a adăuga: „Cred că Israelul va avea, pentru o perioadă nedeterminată, responsabilitatea generală de securitate pentru că am văzut ce se întâmplă când nu o avem.”

De asemenea, premierul a repetat că Israelul nu va permite o încetare generală a focului până când toți ostaticii nu vor fi eliberați de Hamas.

Cu toate acestea, Netanyahu a spus că este deschis să aibă loc pauze scurte.

„În ceea ce privește micile pauze tactice, o oră aici, o oră acolo. Le-am mai avut, presupun, vom verifica circumstanțele pentru a permite să intre bunuri umanitare sau ostaticii noștri, ostatici individuali. să plece. Dar nu cred că va exista o încetare generală a focului”, a spus el.

Netanyahu a abordat, de asemenea, rolul Iranului și al Hezbollah-ului în conflict, avertizându-i să nu se implice mai mult.

„Cred că au înțeles că, dacă intră în război într-un mod semnificativ, răspunsul va fi foarte, foarte puternic și sper să nu facă această greșeală”, a spus Netanyahu pentru ABC.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button