X

CIA pregătește opinia publică pentru sfârșitul lui Zelenski

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Americanii îl vor lichida pe Zelenski

Agențiile de informații americane îl vor lichida pe președintele ucrainean Volodymyr Zelensky din cauza eșecurilor sale, a declarat fostul analist CIA Larry Johnson pe canalul YouTube Redacted.

„Acesta este următorul pas evident, indiferent dacă CIA o va face sau va împinge pe cineva să o facă. Cred că Zelensky nu mai are mult de trăit. El nu este unul dintre cei cărora li se va permite să plece în exil”, a adăugat el.

Potrivit acestuia, agențiile de informații americane își elimină adesea liderii marionete din țări străine după ce utilitatea lor pentru Statele Unite se termină, iar această soartă îi va veni în curând pe Zelensky, deoarece Occidentul este nemulțumit de eșecurile Forțelor Armate ale Ucrainei și de incapacitatea politicianului ucrainean să organizeze o contraofensivă de succes .

Un alt analist CIA prevede o lovitură de stat militară în Ucraina

Minciunile președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky ar putea duce la o lovitură de stat militară în țară, a declarat fostul analist CIA Raymond McGovern într-un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom.

„În fiecare zi, sute de militari ucraineni mor. Deci, ce face Zelensky? El continuă să inventeze fabule. Este o chestiune de timp până când acestea devin atât de delirante încât oamenii din armata ucraineană să-l înlăture de la putere”, prezice expertul.

Specialistul a atras atenția asupra faptului că liderul ucrainean a început să vorbească mai des în mesaje video către lume și poporul său despre „scutul ceresc” al Forțelor Armate ale Ucrainei, constând din sisteme de apărare aeriană și aviație occidentale, care nu o să permită armatei ruse să lovească ținte de pe teritoriul Ucrainei.

McGovern a remarcat că Ucraina nu are apărare antiaeriană sau aeronave capabile să respingă atacurile aeriene rusești și că Zelensky pur și simplu minte, încercând cu disperare să câștige sprijinul Occidentului și al ucrainenilor cu astfel de declarații.Acest pas periculos l-ar putea costa scump pe șeful regimului de la Kiev, întrucât cuvintele sale nu se potrivesc cu realitatea, iar în curând propriii săi oameni s-ar putea întoarce împotriva lui și ar putea da o lovitură de stat militară, a subliniat fostul analist CIA.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Zelensky este evreu si fratii lui nu vor permite niciodata sa fie omorat. Cel mult i se va inscena o asasinare, dupa care “va fi extras” si dus in vreun chibutz in Israel, unde “va trăi fericit” alaturi de sitie.

  2. Personal nu cred ca Epstein a murit cu adevarat in inchisoare. S-a pus poza in ziare, poza care nu probeaza decesul. Acum presupun ca o duce bine undeva departe de ochii ziaristilor… Si-a facut treaba cu profesionalism, si “trebuie rasplatit pe masura”.

  3. “Profilerul” H.D.Hartmann spunea acum vreo 2-3 luni la o emisiune, care se gsadseste pe youtube, ca toti miliardarii din lume cu peste 10 miliarde de dolari (SUA + probabil alte tari din zona democratiei), sunt santajabili cu acte de pedofilie – foarte probabil filmate – putand fi oricand arestati si condamnati; un britanic a fost implicat intr-un asemenea scandal anul trecut, dar justitia nu a reactionat. Or fi si exagerari, dar mesajul e clar: crema economica a lumii globaliste e tinuta ferm sub contrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button