X

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi se bucură: Vom avea un milion de asiatici în România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi spune, într-un interviu, că venirea în România, la muncă, a unui milion de asiatici în cîțiva ani ar fi „o veste bună, economia îi cere pentru că nu mai are brațe de muncă”, transmite Inpolitics.

”Am intrat pe lista imigrației economice, foarte bine. S-ar putea ca oamenii ăștia să vrea să se întoarcă la casele lor dacă se calmează lucrurile. O să fie un milion de străini din Asia cu permis de muncă în România, se autoinvită, iar economia îi cere, pentru că nu mai are brațe de muncă. Oamenii ăștia își vor găsi locul în destule nișe ale economiei românești. Vin 100.000 în fiecare an, în 10 ani o să fie un milion, e aritmetică simplă. Și e o veste bună, nu doar pentru o anumită mixitate și a unei experiențe inter-culturale, care mai destupă capul. Ci pentru verificarea siguranței de sine. Esti xenofob când nu ești sigur pe identitatea ta, după 100 de ani de stat român național, unitar, suveran, independent, membru al UE, ar trebui să fim mai siguri pe această identitate și să primim, fără atâtea griji că dacă apare cineva, omul diferit, exponent al unei culturi pe care n-o înțelegem, asta ne va eclipsa istoric”, a spus Baconschi la podcastul lui George Buhnici,citat de R3Media.ro.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Singura problemă care ne frămîntă este că acesti venetici sunt aduși intenționat prin lume în scopul dezrădăcinării și metisarii populațiilor, visul de aur al globalistilor eugenisti. E extrem de important pentru ei ca oamenii să nu mai aibă o apartenență națională și religioasă și să poată să fie strămutati de colo- colo, după placul jupinilor lumii. Precum în Protocoalele de la Sion , e declarat razboi goym- ilor ( gentili ) si chiar si a celor ce nu fac parte dintre aceștia, pentru mai multă credibilitate.
    Coșmarul celor de teapa lui Monet, Kalergi sau Strong este ca popoarele să stea la ele acasă, să fie puternice economic și autonome financiar, neintinate de propaganda mafiei mondialiste industrial- bancare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button