X

O carte anti-românească, un atac la istoria naţională, opera bolsevicului Al. Florian

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O carte plină ranchiuna și ură. Nici Iorga, nici M. Eliade, nici Cioran, nici Eminescu și încă zeci de nume de mari intelectuali români interbelici nu au fost iertați de otrava și ură ce o emană Al. Florian într-un așa-zis studiu de 50 de pagini. Pe M. Vulcanescu, ca să-l scoată criminal de război (ce oroare) si autor de genocid individul s-a scremut pur și simplu. Ros de ură grea, neagră față de toată marea noastră cultura interbelică, acest ipochimen învârte cuvinte noi, schilodește altele ca să arate lumii antisem. românesc interbelic.

Individul scorneste noi concepte mincinoase, otrăvite. De pildă “memorie rea”. Dacă poporul român își onorează sufletul cu recunoștință și neuitare față de sutele de mii de martiri ai genocidului stalinist din anii 50-60, atunci el dovedește rătăcire și Memorie rea. Ei ne-au ucis cu zecile de mii în anii 50, cu sute de mii în numele unui regim criminal, iar dacă mari scriitori români interbelici au scris despre realitățile negative provocate de dnii evr., tot poporul român e criminal și autor de genocid…

O așa blasfemie nu poate fi tolerata!

Doar ei au suferit… Doar ei sant victime.. Doar ei au dreptul la Memorie.. Românii nu. Abjectia acestui nazist care emană ură prin fiecare celula a sa e atinsă când ne batjocorește simbolul național unic, Mihai Eminescu..

Pentru el Eminescu nu este decât un oarecare om atins de o boală numită antisemitism: “Cam antisemit “, notează Individul făcând trimitere la poetul național. Asemenea cărți și asemenea indivizi incită la ură și xenofobie prin texte murdare pline de ranchiună și exagerări.

În viziunea malefica, bolnavă a lui Al Fl. poporul român, încă înainte de a fi apărut în Istorie, a fost si este antisemit.

A sosit momentul sa nu le mai permitem acestor ipochimeni sa ne acuze. Gata!

De ajuns ați umilit și călcat în picioare orice fărâmă de demnitate Românească.

de Gică Manole

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. ,,Ci aveau cu el niște neînțelegeri cu privire la religia lor la un oarecare IISUS mort , de CARE Pavel zice că trăiește ” .
    Faptele Apostolilor 25/19.
    Acești farisei din prezent , care au cangrenat toată societatea și care urăsc neamul românesc creștin , valorile și martirii țării sunt urmașii celor din trecut și care folosesc cuvinte ofensatoare , mincinoase , umilitoare…șamd ❗
    Dacă l-au numit pe HRISTOS ,,un oarecare ” ce vreți să spună de Eminescu , Vulcănescu , Valeriu Gafencu , Părintele Iustin Pîrvu și mulți alții ❗❓
    Ajung și la HRISTOS , după mintea lor bolnavă și pervertită , dar VAI……❗
    🙋‍♂️🙏🇷🇴✝️.

  2. Bună de șters la cur. Dacă o prind o folosesc cu drag pagină cu pagină. Și unde este numele autorului îi dau o culoare maro. O adunătură de lepre și satanisti pe toate palierele.

  3. Grav nu e atat faptul ca spurcaciunea asta taiata imprejur si turbata asupra a tot ce-i romanesc, scrie impotriva Romaniei, a poporului roman si a marilor personalitati ale neamului, ci faptul ca e finantat la greu, prin Institutul Escrocului Wiesel pe care-l conduce, de catre tocmai Guvernul Romaniei, care ar trebui sa apere cultura, modelele si interesele nationale, conform fisei postului!

    1. @ vlad tepes:

      1. Guvernul României… Nu mai este al României. E o adunătură de lachei impostori.
      2. Eu cred că şi mai grav este că poporul român s-a transformat într-o populaţie – în care predomină dezbinarea, ingnoranţa* şi nepăsarea.

      * Când oamenii nu ignoră ceea ce ar trebui să ignore, dar ignoră ceea ce ar trebui să nu ignore, aceasta este ignoranţă. – Zhuangzi
      Adevărata ignoranţă nu este absenţa cunoaşterii, ci refuzul de a o dobândi. – Karl Popper

      1. De iure, este inca Guvernul Romaniei, de facto, in schimb, este Guvernul Papusarilor oculti straini!

  4. Pai autorul sa fi definit temenul “semit” sa deducem ce ar fi anti-semit!
    Ca nici el, nici camarazii din banda lui nu sint semiti.
    Aceeasi metoda – inselarea prin deghizare fiindca sint prea lasi sa sa fie corecti, prea slabi sa recunoasca si prea vicleni ca sa dovedeasca ce spiun!
    Ca la Nurnberg unde “notorietatea” – adica propagfanda “lor” a exclus dovezile materiale.
    Proasta co-semnatara a fost scapata de la izlare, de la Psihiatrie.

    Mda, … ramane cum stiam: Adevarul este anti-semit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button