Doi copii de 11 si 10 ani, Mihai si Maria, ai doctoritei românce Camelia Smicala, emigrata in Finlanda, toti trei avind si cetatenia romana, au fost luati de stat, apoi despartiti unul de altul si dusi la scoli si institutii diferite, iar mama nu are voie sa ii vada decit foarte rar, foarte putin timp si doar sub supraveghere, iar pentru ca copiii protesteaza si vor sa plece la mama lor, sunt paziti la propriu tot timpul, si astfel copiii percep ca sunt la inchisoare si aceasta le provoaca traume psihice, greu si de imaginat, nu doar de suportat, si care, in mod cert, le va afecta intreaga viata.
Camelia a divortat de tatal copiilor pentru ca acesta le aplica rele tratamente si trebuiau protejati, dar mamei nu i s-a putut reprosa nimic in calitate de parinte, decit ca iubeste prea mult copiii si se pretinde ca, in acest fel, ii manipuleaza impotriva tatalui, deoarece copiii refuza sa pastreze legaturi cu el, fiindu-le inca proaspete in minte pedepsele inumane aplicate.
Mama are si o fiica mai mare dintr-o casatorie anterioara, care este in relatii foarte bune cu fratii ei mai mici.
In aceasta situatie, institutiile de protectie ale copiilor erau obligate sa ajute familia Cameliei, cu tot ceea ce era necesar, ca sa poata trece peste traumele provocate de divort si de violentele tatalui. In loc sa faca ceea ce intra in atributiile lor, adica sa protejeze copiii aflati in dificultate si familia lor, au luat copiii si de la mama, evident cu brutalitate, rupindu-i acesteia coastele, in urma cu cca. doi ani de zile.
De atunci, mama se lupta pe toate fronturile pentru a-si recupera copiii, dar fara rezultat.
Toate conventiile internationale cu privire la copii si toate legile in materie, din tarile civilizate, contin prevederi similare care prevad ca toti copiii au dreptul sa creasca in familiile lor, sa nu fie despartiti de parinti, sa li se respecte toate drepturile, sa li se asigure toate conditiile pentru buna lor dezvoltare, crestere si educatie, acesta fiind interesul suprem al fiecarui copil.
Voi analiza in concret incalcarile Conventiei ONU pentru Drepturile Copilului si cele ale Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, in baza careia a fost emisa, de catre Finlanda, care fiind membra ONU si UE, a ratificat aceste acte, astfel ca au valoare de norme constitutionale.
Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Blestemele femei acesteia, ce astazi isi duce copila la groapa fiindca a ascultat de mass-media sistemului si si-a dat-o mortii vaccinand-o, sa fie pe capul vostru nenorocitilor. Acum vreti sa rapiti toti copii din familiile celor ce refuza vaccinarea. Cum de va mai rabda Dumnezeu ? ………………………. …………………………………. …………………………………………. ………………………… DA, A FOST VACCINATĂ – SĂ SPUNEȚI LA TOATĂ LUMEA! Mama elevei din Deva care a murit după un infarct cere lumii să se spună adevărul. Andra Hrubi avea 18 ani. Alte două cazuri de elevi cu infarct, din Botoșani, dintre care unul fatal. Astăzi, un elev de 15 ani a fost la un pas de infarct în sala de clasă, la Botoșani. El a fost transportat la Urgențe, după cum a transmis Antena 3: „Au fost clipe de panică, joi, la una dintre școlile importante din Botoșani. Asta după ce un elev a fost la un pas de a suferi un stop cardiac.” Deși legea pacientului interzice furnizarea datelor bolii cuiva, în acest caz organele locale și cele de presă au fost mai mult decât doritoare în a-i prezenta elevului toate problemele medicale, cum nu aflăm în 99% din morțile subite, dintre care ActiveNews a adunat până acum 777 de cazuri în ultimul an. Detaliile oferite depășesc până și imaginația unui student la Medicină, cu o singură excepție: se uită se ni se spună dacă era sau nu vaccinat, ca în cazul tinerei de clasa a XII-a moartă subit la Deva sau a unui alt elev de clasa a XII-a mort la fel de subit, la Dorohoi, și pe care îl prezentăm mai jos, ca studiu de caz.