X

Șeful diplomației europene: Se creează un abis între Occident și celelalte părți ale lumii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conflictul din Ucraina a scos la iveală diferențele dintre Occident și alte părți ale lumii, a scris șeful diplomației UE Josep Borrell pe blogul său.

„Disrupția dintre Occident și restul se extinde dincolo de război. Dimpotrivă, este rezultatul unei frustrări profunde – de fapt, al furiei – din cauza gestionării proaste a globalizării de către Occident de la sfârșitul Războiului Rece”, a spus el. Potrivit lui Borrell, această scindare se va adânci și amenință să se transforme într-un abis.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Ca sa ne nauceasca…
    OMS intenționează să lanseze Certificatul global de sănătate digitală care va cere respectarea tuturor vaccinurilor și a lockdown-urilor

    https://www.naturalnews.com/2023-05-08-who-plans-launch-global-digital-health-certificate.html#

    În lucrarea sa intitulată „Șocul viitorului”, influencerul papusaresc al sistemului Alvin Toffler spunea:
    „Schimbarea, rostogolindu-se tumultuos prin societate, lărgește ruptura dintre ceea ce credem că există și ceea ce există în realitate, dintre ima­ginile existente și realitatea pe care se presupune că o reflectă. Atât timp cât această ruptură se menține în limite acceptabile, ne putem adapta schimbării în mod mai mult sau mai puțin rațional, putem avea reacții sănătoase la noile condiții, suntem încă stăpâni pe realitate.
    Când această ruptură devine prea mare însă, nu mai suntem în stare să ne adaptăm, reacționăm inadecvat, devenim ineficienți, ne dăm la o parte sau, pur și simplu, intrăm în panică.
    În final, când ruptura a devenit peste măsură de mare, cădem pradă unor psihoze sau chiar cedam total”
    (Alvin Toffler, Șocul viitorului, trad. Leontina Moga și Gabriela Mantu, Bucu­rești, Ed. Politică, 1970, p. 189).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button