X

ALERTĂ! Proteina spike indusă de v@ccin este terifiant de toxică

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Proteina spike, pe care organismul o produce prin vaccinul ARN mesager, e toxică în sine

Proteina spike, pe care organismul uman o produce în exces obligată de nanoparticulele ARN mesager din vaccin, este, în sine, extrem de toxică.  Pe lângă leziunile pe care le produce endoteliului vascular, cu tromboze care pun în pericol viața, cercetătorii au descoperit că proteina spike provoacă o permeabilitate excesivă, stimulând și eliberarea unei proteine implicate în coagularea sângelui.

Un studiu publicat în International Journal of Molecular Sciences arată că proteina Spike (singură) provoacă o permeabilitate excesivă în celulele endoteliale și stimulează eliberarea factorului von Willebrand (vWf), care este o proteină strâns implicată în coagularea sângelui, semnalează activistul civic Aurelian Popa. Medicii spun că se produce, astfel, un atac al țesuturilor din mai multe direcții, prin acest fenomen de permeabilizare, adică pătrund și alte substanțe străine care nu au ce căuta în țesuturile respective.

”Diferența dintre vaccinul Covid și infecție este așa-numita teorie a bolusului. În cazul vaccinului avem enorm de multe nanoparticule ARN mesager care ajung să oblige celulele să producă proteină spike, care invadează torentul sanguin, spre deosebire de boală, în care virusul nu reușește să producă atât de multă proteină spike, datorită barierelor de apărare ale organismului. Proteina spike are o toxicitate în sine, prin simpla ei prezență. Ea nu este un element care induce formarea de anticorpi prin faptul că este un element străin, așa cum se întâmplă cu orice proteină străină  care ajunge în organism și este atacată prin limfocitele T, ci este o proteină toxică prin structura ei”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară. Aceasta ne spune că se știe deja că proteina spike are un efect de lezare a endoteliului vascular, iar lezarea aceasta duce la formarea de cheaguri pentru că acesta este mecanismul prin care peretele vascular se repară. ”Întotdeauna când apar microleziuni pe peretele vascular, organismul încearcă să repare plombând zona respectivă cu un cheag, sub care țesutul se reface ușor, ușor, nemaifiind în contact cu mediul care îl poate leza. Una este să ai un cheag, care se formează în situațiile în care apar microleziuni pe vase, și organismul reușește să-l resoarbă și alta este să fie cheaguri la multe nivele sau să fie mari și fragmente din ele să plece mai departe sau să fie mai multe teritorii atacate în același timp, pentru că atunci organismul nu mai reușește să le resoarbă”, ne-a precizat dr. Oana Mihaela Secară.

Se modifică genele

Există studii care arată că o anumită modificare a expresiei genelor, în cazul persoanelor vaccinate, crește secreția de citokine, creând o furtună de citokine, care stă și ea la baza unora dintre morțile subite, ne mai spune dr. Oana Mihaela Secară.

”La unul dintre studii, pe patru persoane decedate după a doua doză de vaccin, s-au identificat niște gene care erau exprimate diferit față de grupul de control și s-a constatat că 390 de gene au avut o expresie simulată de către vaccin și 115 gene au avut o expresie inhibată de către vaccin, comparativ cu grupul martor. Și foarte important este că cercetătorii au arătat că genele implicate în semnalizarea citokinelor au fost stimulate. Rezultatele studiului au sugerat că a avut loc o dereglare a imunității după vaccinare. La fel se întâmplă și cu proteina spike, care, la persoanele vaccinate, este în cantități foarte mari, și care poate provoca furtuna de citokine”, a afirmat dr. Oana Mihaela Secară.

Manipularea datelor

Publicația papers.ssrn.com arată că CDC a colectat parțial date sau a colectat subseturi de date care îi conveneau pentru a demonstra că virusul Covid este mai periculos decât în realitate, susține activistul civic Aurelian Popa. ”Aceasta este o crimă în statistică, pentru că în statistică nu ai voie să manipulezi datele astfel încât să-ți demonstrezi punctul tău de vedere. Ori asta s-a întâmplat de mai multe ori, inclusiv în audierile din Congresul SUA au fost date exemple de către medici de cum a folosit CDC și FDA subsetul de date convenabil narativului. Deci tot ceea ce au spus conspiraționiștii cu gripa și guturaiul se dovedește a fi adevărat”, a punctate activistul civic Aurelian Popa.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Fara Credinta in Cel de Sus, noi romanii vom disparea ca popor. De aceea, Dragi romani care mai aveti putina minte, umpleti bisericile si manastirile si rugati-va la prea Sfanta Treime si Prea Sfanta Fecioara Maria, Nascatoarea de Dumnezeu ca sa mature din fruntea statului roman toata neghina satanica ce vrea sa ne bage in razboi cu rusii. Numai Sfantul, Bunul si Rabdatorul Dumnezeu poate sa pazeasca Sfanta Noastra Romaniei de fortele satanice care vreau sa ne distruga ca tara si popor pe noi, romanii. Cere si ti se vada, bate si ti se va deschide. Fie Numele Domnului Binecuvantat de acum si pana-n veacul veacului fara de sfarsit. Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button