X

”Patriotismul economic” al PSD și PNL a dus țara în paragină… au demolat și distrus toate fabricile și uzinele

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă ne vorbesc azi despre patriotismul economic de parcă s-ar fi șters cu buretele cei 33 de ani de jaf și distrugere marca PSD/PNL. PSD și PNL au distrus țara. Au închis toate fabricile și uzinele. Avem peste 6 milioane de români plecați din țară din cauza politicilor acestor bandiți din PSD și PNL care ne jefuiesc fără scrupule de la Revoluție încoace.

Marcel Ciolacu vrea să fie președintele României în tandem cu Nicolae Ciucă premier. Probabil vor să distrugă și ultimele rămășițe rămase funcționale în această țară. În ultimul an au demonstrat cât de corupte, impasibile și trădătoare de țară pot fi PSD și PNL. Schengen, Visa Waiver, Canalul Bâstroe, cerealele ucrainene și multe alte cazuri în care România a fost terfelită cu sprijinul hoților aflați la conducerea țării.

Linia roșie, falimentul României

„Împreună cu domnul prim-ministru şi preşedinte al Partidului Naţional Liberal, domnul Nicolae Ciucă, o să ieşim împreună şi o să explicăm ce adăugiri avem la actualul program de guvernare, ce constatări, că anumite lucruri nu se pot realiza. Repet, s-a dus vremea campaniei electorale, oamenii aşteaptă lucruri concrete şi vom veni împreună. Avem o linie roşie şi eu şi domnul Nicolae Ciucă credem că în zona industriei alimentare şi industriei materialelor de construcţii statul român trebuie să intervină şi să reducem deficitul de balanţă comercială“, a răspuns Marcel Ciolacu, întrebat despre programul de guvernare bazat pe patriotism economic, la care a făcut referire la conferinţa de alegeri a PSD Argeş.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Păi cine îi tot alege, oameni buni? Nu se poate chiar să fi fost fraudate toate alegerile… Dacă noi restul de 20 de milioane de români chiar suntem atât de incapabili să facem ceva pentru a schimba situația, atunci ne merităm situația în care suntem și hai să tăcem din gură… Vai de noi, dacă nu reușim să facem nimic pentru a schimba asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Pe luna Mai, avem doar 10% din resursele necesare pentru a duce mai departe acest proiect. DONAȚII