X

Bulgaria sfidează UE: refuză să mai cumpere vaccinuri împotriva Covid-19 / Ce a făcut cu dozele deja cumpărate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bulgaria refuză să mai cumpere vaccinuri împotriva Covid-19. Ministrul interimar al sănătăţii, Asen Medjdiev, a declarat că vaccinurile împotriva COVID-19 sunt ineficiente împotriva noilor variante.

El a mai spus că a cerut Comisiei Europene rezilierea contractului cu Pfizer.

„Vaccinurile împotriva COVID-19 sunt ineficiente împotriva noilor variante. Populaţia nu are nevoie de vaccinuri în acest moment, nici la noi şi nici în Uniunea Europeană. Bulgaria refuză să le cumpere în viitor”, a spus Asen Medjdiev.

Bulagaria va distruge în acest an o cantitate uriașă de doze de vaccin împotriva COVID-19. Decizia a fost anunțată de către ministrul Sănătății și vine după ce populația nu mai vrea să se vaccineze.

„În acest moment, nu mai există persoane care să vaccineze” populaţia, a spus ministrul interimar al sănătăţii Asen Medjdiev în cadrul unui interviu pentru televiziunea de stat din Sofia.

Bulgaria a distrus cantități uriașe de vaccinuri împotriva COVID-19 expirate

Bulgaria trebuie să distrugă alte 2,8 milioane de doze în acest an, asta după ce a distrus deja „cantităţi uriaşe” de vaccinuri expirate.

Acesta a anunţat Comisia Europeană că Bulgaria este în favoarea rezilierii contractului cu BioNTech/Pfizer, în baza căruia ţara sa este obligată să cumpere vaccinuri împotriva coronavirusului până în 2025.

Decizia este susţinută şi de Polonia, Republica Cehă şi Lituania, a spus el.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button