X

[VIDEO] Carne din plastic la hipermarketul MEGA Image din București. Firma este deținută de olandezi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O femeie-bucătar a descoperit că un hipermarket din Capitală avea la comercializare plastic în loc de carne.  Imaginile făcute publice au devenit viral.

O femeie din București a găsit carne din plastic în produsul achiziționat de la un hipermarket cunoscut din Capitală. Produsul a fost achiziționat de soțul ei. Bărbatul a cumpărat două caserole de carne, una de porc și o alta de vită. Carnea de vită nu avea niciun miros și femeia s-a plâns că nu a putut fi gătită.

„Ce este în această carne? Nu are miros. Puneți mâna. Am făcut compoziția să amestec carnea de vită cu cea de porc. Carnea de porc nu avea nimic, dar cea de vită nu are miros, nimic. Ia uitați, plastic. Ce e, carne artificială?, a întrebat-o femeia pe responsabila supermarketului.

„Carnea aceasta vine ambalată”, s-a scuzat personalul magazinului.

La sugestia clientei, angajații supermarketului au mai desfăcut și alte caserole asemănătoare cu produsul cu probleme și au găsit aceeași situație.

„O desfacem, o plătesc, dar fac și reclamație. Nu e vina dvs, vine ambalată. Pe cine tragem la răspundere? Mâine îi dădeam copilului meu chifteluțe. Ce face, își distruge mațele? Mai desfacem una. Ia uitați, are aceeași treabă. Uite ce lucește. Nu e vorba de bani, ci de sănătatea nepoțelei mele. Doamnă, ne hrănim copiii“, a spus clienta.

Angajații i-au dat dreptate femeii și au spus că e un incident regretabil, iar când și-au dat seama că au fost filmați au rugat-o pe aceasta să șteargă clipul.

Clipul ar fi fost făcut anul trecut, însă  imaginile au devenit virale abia acum,  conform Agrointel.ro.

Conform zf.ro, societatea olandeză Koninklijke Ahold Delhaize, cunoscută pe bursa din Amsterdam sub simbolul AD.AS, este acţionar majoritar al lanţului de supermarketuri Mega Image în România.

Mai jos aveți eticheta ce apare pe produsele din video-ul de mai sus.

Gusturi romanesti

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Acest clip este o facatura, pentru a scoate de pe piata un producator roman de carne autentica. Carnea crescuta in laborator, cea sintetica, pe care incearca sa ne convinga sa o consumam corporatiile multinationale care o produc, nu este facuta din plastic si nici nu luceste. Clipul regizat este un fake de la prima secunda. Personal am consumat carne si de la acest producator si nu am gasit nimic artificial, iar carnea are gustul si mirosul autentice. Pana cand o sa acceptam corporatiile multinationale ca sa scoate de pe piata romaneasca pe cai oneroase producatorii romani?????

    1. O fi fost probleme cu acel lot, dar nu pot minti chiar si angajatele supermarketului, care au recunoscut ca era plastic, desfacand mai multe cutii.
      Este posibil ca tocmai pentru a determina oamenii sa nu mai consume carne normala, sa faca astfel de mizerii.
      Cat despre carnea autentica romaneasca, aceasta e o fantasma, nu mai exista de mult, caci nu mai avem porci, ci ii importam din Belgia, Olanda, chiar Ungaria. Ai nostri, au gripa mereu.
      Iar bio nici asta nu o sa mai gasesti, caci sunt crescuti cu hormoni, incat in 4 luni ii fac de 120kg.
      Stim aceste amanunte tocmai de la un astfel de “producator roman de carne autentica”.

      1. Acest clip este o practica neloiala a concurentei straine fata de companiile romanesti. Se incadreaza in linia parcticilor concurentiale mizerabile, de acelasi gen cu acul de seringa “gasit” intr-o cutie de pepsi si soarecele “cazut” intr-o sticla de bere de calitate.
        Despre asta e vorba in acest clip. Altfel, regia, adica “circul ieftin” e simplu. Orice angajate platite ale unui supermarket vor face ce li se dicteaza ierarhic.
        Gresit, carnea romaneasca nu e o fantasma, Interesele straine in aceasta tara vor sa faca carnea romaneasca o fantasma prin practici plecand de la acest clip si pana la cadrul legislativ prin care sa fie exterminate animalele pana si din curtile romanilor, sub pretextul ca numai animalele noastre au gripa, cele importate fiind binenteles sanatoase si recomandate pentru achizitie.
        Inca o data gresit, carnea bio exista si ea creste in curtea romanului, unde incearca sa ajunga prin bratul legii, interesele straine si sa-i extermine animalele crescute in ograda, pentru a cumpara romanul porcii “crescuti cu hormoni care in 4 luni se fac de 120kg”.
        Carnea contrafacuta si sintetica nu sub aceasta eticheta romaneasca se gaseste ci in fast-foodurile straine unde copii nostrii manca cu ochii inchisi si cu neuronii spalati.
        Pana la urma binele cui il slujeste acest articol, al nostru sau sau al companiilor multinationale straine??? Binenteles, este retorica intrebarea.

        1. Poate nu ati inteles fenta supermarketurilor. Vazand ca romanii cauta produse romanesti, au fabricat o eticheta mincinoasa si astfel lumea cumpara masiv ‘fabricat in Romania’, dar crescut undeva prin UE. Nici lapte romanesc nu gasesti, daramite carne! Tot ce e romanesc are o proportie de 5-10% de materie prima produsa in Romania! Daca vreti cu adevarat romanesc, cumparati produsele dlui Dimitrie Muscă de la Arad. Dar câți sunt ca el și mai ales, câți reușesc să patrunda in supermarketuri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button