X

[VIDEO] C0vid-19 și proteina spike – Arme biologice. Un reputat doctor american face dezvăluiri ce l-ar condamna la moarte pe Fauci

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În 2020, Dr. Richard M. Fleming a început să investigheze SARS-CoV-2/COVID-19.
Cu 53 de ani de cercetare ca medic fizician, cardiolog nuclear și avocat, Dr. Richard M Fleming a dezvoltat în 1994 teoria bolii inflamato-trombotice pentru boli de inimă, cancer și infecții precum SARS-CoV-2.

În același timp, a început să investigheze originile COVID-19. Ceea ce a descoperit vă va șoca.

Până în 1999, agențiile federale americane au început să finanțeze cercetări privind ”câștigul de funcții”. Cercetări care, prin însăși natura lor, sunt concepute pentru a crește capacitatea agenților patogeni de a infecta și de a dăuna oamenilor. În 2019, unul dintre acești agenți patogeni a fost eliberat în mod intenționat în lume, în Market Wet din Wuhan. Cheia pentru a dovedi și înțelege această armă biologică este proteina sa spike. Aceeași proteină spike care se produce acum în milioane de oameni după ce le sunt injectate vaccinurile COVID. Aceste vaccinuri nu sunt altceva decât codul genetic al acestei arme biologice.

Dr. Fleming scoate în evidență traseul banilor pentru COVID-19, arătând cine este, în cele din urmă, responsabil penal pentru proiectarea și dezvoltarea acestei arme, care încalcă Convenția privind interzicerea armelor biologice (BWC), expunându-i pe cei care au comis crime împotriva umanității. Dr. Fleming va dezvălui conspirația supremă: una care pune în joc viitorul întregii lumi.”

Această depoziție sub jurământ va fi folosită de procurorii generali pentru punerea sub acuzare a celor responsabili de pandemia virusului îmbunătățit prin ”câștig de funcții”.

Anthony Fauci a mințit sub jurământ în fața Congresului SUA și este responsabil pentru moartea a milioane de oameni. Covid-19 este o armă biologică, prin urmare, proteina toxică de tip “spike” pe care o produc vaccinurile Covid este, de asemenea, o armă biologică, ceea ce duce la leziuni grave și decese.

Ionel Trandafir

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button