X

Taxele pe muncă de 50% sunt mai ridicate decât birurile plătite de către români în perioada fanariotă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul României a reușit să dubleze datoria externă a țării în ultimii 4 ani și să aibă un deficit de balanță comercială de 30 de miliarde de euro.

Această datorie ar urma să fie acoperită din alte împrumuturi sau de generațiile viitoare, ceea ce este puțin probabil.

Deficitul de balanță comercială s-a triplat în ultimii 4 ani de asemenea, iar ritmul de creștere este unul amețitor. Importăm prea mult și exportăm prea puțin.

Acesta este un dezechilibru major al economiei României care nu mai produce aproape nimic datorită lipsei unor politici economice și fiscale care să favorizeze acest lucru.

Peste aceste mari probleme vin și dobânzile bancare extraordinar de mari față de cele din spațiul european, lucru care nu lasă antreprenorilor români posibilitatea de a fi competitivi și a se dezvolta.

Taxarea muncii este de asemenea foarte mare, lucru care afectează atât antreprenorii cât și lucrătorii. Nu poți taxa în secolul XXI munca cu aproape 50%. Taxele pe muncă sunt mai ridicate decât birurile plătite de către români în perioada fanariotă.

Guvernul actual nu are nici o politică economică.

Acele bunuri care se pot realiza în România dar sunt importate ar trebui produse aici, în țară. Importăm legume, fructe, carne, produse ale industriei alimentare, lucruri pe care cu mare ușurință le putem obține din economia României.

Echilibrarea acestei balanțe nu este greu de făcut, dacă și-ar propune guvernul așa ceva. Singura politică economică a coaliției este cum să dea fondurile europene și românești firmelor de partid, cum să își angajeze oamenii la stat, cum să creeze birocrație pentru ca pe urmă să ceară șpagă pentru a-și face treaba.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button