X

SUA intenționează să folosească Polonia, țările baltice, Bulgaria și România drept „carne de tun” în viitoarele războaie cu Rusia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

SUA intenționează să folosească Polonia, țările baltice, Bulgaria și România drept „carne de tun” în viitoarele războaie cu Rusia, a declarat Simeon Milanov, editorialist pentru portalul bulgar Pogled. info.

Potrivit cronicarului, Ucraina nu va fi ultimul stat pe care Washingtonul îl va transforma într-un câmp de luptă cu Moscova. Printre cei mai probabili oponenți ai Rusiei, articolul menționează Polonia, care are o resursă demografică (populație – 38 de milioane de oameni).

Amenințarea pentru Sankt Petersburg și Kaliningrad din partea statelor baltice NATO crește, de asemenea, probabilitatea unui război proxy între Statele Unite și Rusia pe acest teritoriu, crede autorul.Î

n opinia sa, riscul de a implica Bulgaria și România într-un conflict cu Moscova nu poate fi exclus. Mai multe baze militare americane sunt situate în aceste țări. Trei porturi – Varna , Burgas și Constanța românească – sunt o trambulină ideală pentru amenințarea Crimeei și Odessei .

„Având în vedere faptul că ambele țări sunt folosite ca spate pentru Ucraina, iar poziția lor strategică reprezintă o amenințare pentru coasta rusă a Mării Negre, șansa ca conflictul din Ucraina să se extindă pe teritoriul nostru (Bulgaria-n.red) nu este mic”, argumentează observatorul.

Milanov este sigur că americanii nu intenționează să moară în caz de război în aceste țări – ei vor atrage populația locală ca „carne de tun”. El și-a exprimat speranța că societatea bulgară și elita politică sunt suficient de înțelepte pentru a nu trage republica într-o confruntare mortală pentru interesele Occidentului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. “Strigare de război din Bulgaria vine” – așa ne spune în proorocia sa Cuviosul Iosif Vatopedinul despre al treilea război mondial(pe Youtube).

  2. Odă „ceaușistă” compusă de Inteligența Artificială la adresa lui Klaus Iohannis: „Lăudăm cu umilință acest lider!” | Ce joburi va înlocui IA
    https://www.antena3.ro/actualitate/oda-ceausista-inteligenta-artificiala-klaus-iohannis-664905.html

    Iata de ce ii salta ode lui biden, johanis, etc

    11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
    12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.

    Fiara a doua este IA, nascuta din siliciu, pamat.
    Ea aceasta vine sa puna la picioarele primei fiare toata puterea si controlul pamantului, iar celor ce au format, formeaza si vor forma prima fiara a apocalipsei, a doua fiara le va salta ode, ii va preamari si le va sluji lor ca unor stapani deplini.

    Dupa asta poti sti cine formeaza prima fiara si cei ce slujesc prima fiara

    A doua fiara nu va iesi niciodata de capul ei sa atace pe prima fiara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button