X

Guvernul vrea să pună Armata și jandarmii pe fermierii care cresc porci în gospodărie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jandarmii și militarii ar putea avea dreptul să confiște porcii oamenilor din gospodării, dacă există suspiciuni de pestă porcină. Proiectul prin care li se dau aceste puteri se află pe masa Guvernului.

Guvernul României pregătește o hotărâre referitoare la măsurile, controlul și eradicarea pestei porcine africane în România.

Angajații MAI, polițiștii – inclusiv cei de Frontieră -, jandarmii și personalul IGSU vor fi cei care se vor asigura controalele pentru impunerea legii, este prevăzut în proiectul hotărârii.

Va fi interzisă deținerea mai mult de 15 porci într-o gospodărie țărănească precum și creșterea masculi necastrați mai mari de patru luni.

Conform proiectului de act normativ, jandarmii vor avea dreptul să verifice: controlul în vederea respectării de către deținătorii de porcine a prevederilor prezentei hotărâri, al circulației porcinelor pe drumurile publice şi sancționarea mișcării și deținerii ilegale a acestora. Autoritățile pot confisca animalele care sunt transportate ilegal dar și mijloacele de transport care sunt utilizate la transportul acestora.

Chiar și Ministerul Apărării Naționale primește un rol în această luptă împotriva peste porcine: va asigura „sprijinul necesar organizării prompte a centrelor de intervenție în teren, cât mai aproape de focar, inclusiv prin punerea la dispoziția acestora a unor facilități existente în unitățile militare ce pot fi dislocate în acest sens”.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Se stie ca exista pesta porcina de ani de zile iar Institutul Cantacuzino e la Armata: pai pana acum faceati 10 vaccinuri contra pestei porcine si nu mai era nevoie de confiscari de porci (pe modelul gripei aviare: sa te tii acum chiolhane cu porc la gratar, cum erau atunci – tot cu PNL la conducere, cu Flutur la ministerul agriculturii!)

  2. Războiul împotriva porcilor… românilor…a României, dus de chiar cei puși să-i apere. Nu mai apucă…vor fi duși carne de tun în războiul Imperiului Nemernikan împotriva Roș-ului și iar vor îngrășa stepele, ca bunicii sau străbunicii lor.

  3. si executanti, nu au nimic de obiectat, ca sunt pusi paznici la stana, pro lupi? asa ca nu vor obiecta nicicand vor fi inlocuiti, ei, animale superioare de catre IA.

  4. Fiind un razboi dus de aceste bestii si satane autohtone impotriva animalelor din batatura romanului de la tara, este de fapt un Razboi pe fatza dus impotriva poporului roman si a modului de viata traditional al romanilor! Singura problema care se mai pune, este cat vor mai rabda romanii aceste dementze si crime contra modului lor de viata, pt ca aceste bestii sustinatoare infocate ale Marii Resetari, nu merita altceva decat jupuirea de vii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button