X

Aliații occidentali au început discuții în marja NATO despre furnizarea de avioane de luptă către Kiev

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ediția europeană a publicației Politico relatează, citându-și sursele, că au început discuții în marja NATO despre furnizarea de avioane de luptă pentru Ucraina, potrivit BBC.

Acum că decizia de a trimite tancuri americane Abrams și germane Leopard a fost luată, consolidarea aviației ucrainene este următorul pas logic, notează Politico.

Potrivit publicației, statele baltice sunt forța motrice în negocierile privind avioanele de vânătoare.

Dezbaterea va fi chiar mai aprigă decât disputele privind livrările de tancuri, prevăd negociatorii.

În același timp, într-un interviu pentru Politico, sursele au declarat că guvernele lor nu mai consideră imposibilă livrarea de arme către Ucraina, deși riscul de escaladare rămâne ridicat.

Potrivit unui diplomat anonim de la Washington, aliații au depășit deja mai multe linii roșii care ar putea amenința o escaladare a conflictului.

Mai întâi a fost vorba de HIMARS, apoi de tancuri grele, a reamintit el.

„Astăzi, posibilitatea livrărilor de avioane de luptă este de neconceput, dar putem discuta acest lucru în două sau trei săptămâni” – a confirmat un reprezentant al UE pentru Politico.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Este deja clar ca lumina zilei ca Rusia lupta de una singura impotriva tuturor statelor NATO, plus a altor state care vor sa adere la Alianta! In aceste conditii, rusii au 4 posibilitati:

  1. sunt „prostii prostilor” daca chiar cred ca pot invinge NATO intr-un razboi conventional pana la sfarsit;

  2. sunt suficienti e prosti, daca continua sa lupte conventional cu aceasta coalitie de state condusa de SUA, pt ca vor ajunge destul de curand la dezastru si agonie, mai ales de-acum incolo, in conditiile in care Vestul inarmeaza total Ucraina!

  3. fac ceea ce trebuie , mai ales ca dispun de cele mai multe focoase nucleare, cele mai performante rachete hipersonice cu focoase multiple(care nu pot fi anihilate), arme anti-satelit(singurii care le detin si care le-au probat cu succes, SUA nu le are, iar China desi a declarat ca le detine, nu le-a probat niciodata), arme cu puls electronic si cele mai performante sisteme de bruiaj electronic , putand incepe mai intai in Ucraina cu niste lovituri nucleare tactice, o sigura lovitura putand distruge, alaturi de mii de soldati, intregi coloane de tancuri si artilerie primite de ucrainieni de la occidentali;

  4. elitele ruse sau o parte din ele, inclusiv Putin, pot fi partase la un blat cu Occidentul, intr-un scenariu si o regie a Marii Resetari, in urma caruia Rusia trebuie sa fie infranta si sa piarda o mare parte dintre teritorii si resurse naturale in favoarea pradatorilor vestici !

  1. @ Vlad Țepes
   Se pare că “peștele a mușcat momeala”. Acum rămâne de văzut cine e peștele și cine-i pescarul.

 2. Nebunie maxima. In poza, baba Ursula cu femeia de ochii lumii a drogatului clown globalist, foarte “fericite”, ca vor muri multe zeci sau sute milioane de ortodocsi din Rusia, România, Ucraina cu razboiul nuclear NATO/RUSSIA …si … totul este lepādare de HRISTOS!
  Vine si timpul cand se vor plāti toti acesti globalisti satanisti , împreuna si cu femeile lor, pentru sfântul sânge ortodox care se va vārsa!

  Doamne ajutā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button