X

Huiduieli la Iaşi în timpul discursurilor ţinute de Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu VIDEO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Discursurile ținute de premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu au fost acoperite de fluierături. Premierul și oficialii locali nu au mai respectat tradiția și au evitat momentul dansului în Hora Unirii.

Peste 7.000 de persoane au venit în Piaţa Unirii din Iaşi pentru a participa la manifestările organizate cu prilejul celebrării Unirii Principatelor Române. Printre ei s-au aflat si membri ai organizațiilor civice dar și simpatizanți AUR, pentru că Alianța a organizat un protest. S-au auzit fluierături și strigăte ca „Hoții”. Cei doi lideri au făcut însă apel la unitate.cei din urmă au avut și dispute cu jandarmii.

Ambele tabere au fluierat și huiduit discursurile ținute de Premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu.Membrii organizaţiilor civice reproşează lipsa investiţiilor pentru Moldova. Unii participanţi au început să scandeze: Hoţii, Hoţii!, iar din alte părţi ale Pieţei Unirii s-au auzit „Ciucă, plagiatorul!”, conform Rfi.ro.

Ceremonii pentru celebrarea Zilei Unirii Principatelor Romane au avut loc și la București. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat în discursul susţinut la Monumentul „Mormântul Ostaşului Necunoscut” din Parcul Carol I, că România a dovedit mereu că este un stat puternic, mai ales atunci când clasa politică, instituţiile publice şi cetăţenii au acţionat împreună, punând pe primul loc binele comun iar acum, poate mai mult ca oricând, este important să ne concentrăm pe lucrurile care ne apropie, călăuziţi de spiritul unităţii naţionale.

SURSĂ: observator.ro

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Nu-i frumos sa-i fluieri pe ai tai la o sarbatoare asa de mare, DAR: 1. astia nu-s ai nostri, ci ai lor si ai altora, straini, 2. nu se arata la fata – fata-n fata cu poporul – decat acum, la sarbatori, si ce sa faca bietul roman, ii fluiera si el cand ii prinde. Arde-i, tata!

    1. Multumim! Maica Domnului acoperă-ne pe noi, românii și tot neamul omenesc, de tot răul cu cinstitul tău Acoperământ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button