X

Vei muri de foame. Tu, părinţii tăi, bunicii tăi. Ne putrezesc grânele în hambare şi portul Constanţa e blocat, exportăm cerealele Ucrainei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu, devenit în ultima vreme influencer, a postat un nou mesaj video pentru „generaţia” sa, aşa cum li se adresează urmăritorilor, în care îi avertizează pe români că ţara noastră se îndreaptă spre foamete, dacă menţine relaţiile cu Ucraina. 

„Exista o anumita confuzie la nivelul societatii romanesti. Confuzie pentru patura de la trei sferturi in sus, pentru prostime sunt doar certitudini. Adevarul este ca daca nu se concentreaza puterea in mainile unui singur om, cum am spus inca de acum doi ani, anul asta vei muri de foame. Tu, parintii tai, bunicii tai. Lasa inghetatul de frig, lasa prostiile cu Ucraina. Noua ne putrezesc granele prin hambare ca sa exportam cerealele ucrainene prin portul Constanta, e blocat portul Constanta.

Îi pupam pe astia in fund… nu noi, desi am vazut si multi tampiti printre voi cu „slava Ucraina”, „slava Zelenski”. Urla „slava Romania”, ca camasa e mai aproape decat haina, iar ucrainenii sunt departe de a ne fi haina. Uite ce fac in Cernauti nenorocitii astia cu romanii tai. Stiu ca distanta, istoria, a pus o mare, mare departare intre tine si alti romani si nu-ti prea pasa. Dar lor le pasa si se intreaba de ce dracu ii sprijinim pe nenorocitii aia de ucraineni, in frunte cu nenorocitul de Zelenski. Dar pupati-i in continuare in fund.”, a mai spus afaceristul.

Sorin Ovidiu Vîntu contestă şi prezenţa pe teritoriul României a trupelor NATO, despre care spune că au fost detaşate în ţara noastră cu scopul de a înăbuşi eventuale revolte populare.

„Dar sa revenim pe meleagurile noastre. V-am plictisit deja: schimbati constitutia, puneti un singur conducator, dati jos actuala clasa politica. Prin mijloace pasnice, cu revolutie nu ai cum s-o faci. Americanii si europenii si-au adus soldati in Romania ca sa te impuste daca te revolti, nu ca sa te apere de rusi. Astia te vor impusca si pe banii nostri, noi platim sume uriase de bani ca sa intretinem armate straine pe teritoriul Romaniei. O tampenie. Americanii in alte parti platesc ca sa aiba baze militare. Iar noi ii platim, cu banii tai, banii pe care prostii ii varsa prin taxe si impozite.”, a mai declarat Vîntu.

În finalul ultimului său mesaj video, Sorin Ovidiu Vîntu face urmăritorilor săi câteva recomandări cinematografice, printre care şi serialul istoric turcesc „Ascensiunea Imperiilor: Otomanii”, a cărui a doua serie, dedicată luptelor Marii Porţi cu Vlad Ţepeş.

„Într-o nota mai optimista, intr-o postare de acum ceva vreme ti-am spus sa visezi. Visul este cel care te poate scoate din noroiul cotidian. Eu sunt un mare consumator de literatura si de filme SF. Evident, pe primul loc Star Trek. Ma ajuta sa visez ca vom zbura printre stele odata si-odata. Nu eu sau generatia ta, poate generatia copiilor tai. Urmaresc si acum, din cand in cand, unul dintre serialele Star Trek. In materie de filme, recomand serialele sud-coreene, exceptionale, si serialele istorice turcesti.

Ultimul serial, Otomanii, cel cu Vlad Tepes, am descoperit un actor roman formidabil, la nivelul marilor monstri sacrii ai cinematografiei romanesti.”, a încheiat Sorin Ovidiu Vîntu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Extras din:
    Ieromonahul Hristodul, Vasul ales, Vedeti sa nu va amageasca cineva,
    pp. 355-377:

    (…)

    Metodele implementarii noului sistem economic digital sunt caracterizate de amagire, multa viclenie si minciuna.
    Trebuie sa fim foarte atenti, pentru ca Scriptura ne-a instiintat ca, totul pana la aplicarea pecetii pe frunte sau pe mana, lucrurile nu se vor petrece in mod sincer si intr-un mod impecabil, caci, daca s-ar intampla astfel, nu ar exista pericolul, ca vor fi amagiti, daca e cu putinta, si cei alesi; Scriptura ne-a mai instiintat ca toate acestea se vor intampla cu tot felul de inselari si minuni false.
    De accee, trebuie sa fim vigilenti, pentru a intelege modul in care vom fi tromboniti, sa fim atenti asupra a doua elemente a metodelor pe care ei le vor utiliza, adica asupra amagirii simultane (cu multa viclenie) si asupra minciunii monstruoase.
    Puterile mondialiste, care pregatesc totul pentru a seduce toata lumea privind oferta celui care ii va face pe toti sa primeasca semnul fiarei, foloseste amagirea si minciuna, pana cand ne vor ademeni si ne vor impune sa primim tot ceea ce ni se propune.
    Cea mai vicleana si seducatoare metoda aleasa de ei pentru atingerea scopului final este implementarea sistemului economic digital de monitorizare asupra oamenilor; acest sistem digital mondial reprezinta, dupa cum se explica permanent, centru de interoperabilitate planetar si de legatura a tuturor datelor si evenimentelor de pe planeta.
    Istoria ne spune ca, atunci cand un imperiu voia sa cucereasca popoarele vecine, el aduna armata, echipamentul militar respectiv si pornea razboi: astfel un imperiu era inlocuit cu un alt imperiu.
    Noi insa stim ca imperiul mondial, Guvernul Planetar al vremurilor de pe urma, va supune omenirea nu prin forta armelor, ci prin tot feluri de inselari si minuni false si printr-un sistem digital, asa cum s-a spus mai sus.
    Insa acest Guvern Mondial nu si-ar putea impune tirania, aratandu-si adevarata sa fata si atunci el va duce de nas popoarele cu minciuni credibile:
    metoda lui lucru include surparea sistemului economic al fiecarei natiuni, presiunea economica prin saracirea populatiei – si crearea dependentei aparentei necesitati parelnic bune a acceptarii sistemului economic-social digital ca fiind unicul sistem de date in stare sa solutioneze problemele popoarelor.
    Dar acest sistem nu numai ca va detine monitorizarea absoluta a asupra sistemului economic mondial, dar implicit va desfiinta libertatea fiecarei persoane dupa ce Platforma Mondiala de date va avea acces la fisa personala digitala a fiecarui cetatean precum ne-a spus Sfantul Paisie Aghioritul.
    Atunci cand papusarii si-au dat seama ca diferite natiuni s-au cam prins de fenta, au transmis guvernelor sa faca o lege care chipurile sa protejezeze cetatenii statelor in privinta datelor cu caracter personal.
    Astfel, au aruncat praf in ochii popoarelor ca sa nu se nelinisteasca si sa se revolte.
    Dar nu trebuie sa uitam ca vremurile de pe urma vor fi cu tot felul de „amagiri si minuni false”.
    Oare, de acum, putem dormi linistiti doar pentru ca s-a legiferat acea ordonanta de protectie a datelor cu caracter perdonal?!
    Scopul lor este sa ne convinga sa primim sistemul digital, ID digital, Portofelul digital etc
    Daca vom accepta ID digital etc , atunci cand vom pricepe ca ne conditioneaza la sange in lipsa banilor lichizi.care vor disparea, deja va fi prea tarziu!
    In acest mod vom nimeri sub tutela absoluta a lor, adica in robie, care va fi mai rea decat cea din toate vremurile.

    UN Digital ID – YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=mvaYipKtY-c&feature=youtu.be

    In cadrul discutiei care a avut loc în legătură cu acordul Schengen, s-a propus ca cel mai eficient mod de aplicare plasarea acestui număr pe mână sau pe frunte, pentru a nu exista pericolul ca, introdus pe vreun card oarecare, fie de identitate, fie de alt fel, posesorul său să-l piardă, să-i fie furat sau să fie falsificat.
    S-a hotărât ca propunerea să fie restudiată, de vreme ce toate tările ”fac greseala” anterior să semneze si să valideze acordul Schengen. Domnul K., jurist la birourile Comisiei Europene din Luxemburg, a spus:
    ‘‘A fost discutată în cadrul acordului Schengen tema plasării acestui număr de cod de înregistrare pe frunte sau pe mână“. Si a subliniat: ”ceea ce vă spun eu acum s-a spus întocmai”.
    Scopul celor care îl promovează este acela de a înlocui banii lichizi cu un număr codificat.
    Vor să dea fiecărui om un număr de cod unitar, ID unic în lume, pe care să nu-l mai aibă un al doilea om de pe pământ.
    Acest număr de cod ID se va da în primul stadiu pe un card sau pe o carte de identitate electronică si treptat se va transfera pe mână sau pe frunte.
    La scurtă vreme se va interzice circulatia banilor sub formă de numerar si cel care va arăta si folosi bani lichizi va fi pedepsit, si acest lucru cu pretextul că vor dori să controleze operatiunile ilegale si sa elimine procedeul de clonare a cardurilor in scopul furaciunilor.
    In acelasi timp însă, vor controla orice tranzactie.

    Manelistul Jador a rămas fără banii câştigaţi într-un an de zile! Hoţii i-au folosit cardul pentru cumpărături și vacanțe
    https://m.ziuanews.ro/stiri/manelistul-jador-a-r-mas-f-r-banii-c-tiga-i-ntr-un-an-de-zile-ho-ii-i-au-folosit-cardul-pentru-cump-r-turi-i-vacan-e-1574459

    Asadar sistemul va functiona după cum urmează: orice tranzactie economică pe care o va face cineva se va face pe baza numărului unitar ID codificat al cărtii sale de identitate sau al microcipului de pe mână sau de pe frunte si numai digital.

    UN Digital Solutions Centre – Who We Are – YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=TMA_wh6OEMw

    înainte de apariția antihristului, pe baza legilor conducătorilor de guverne ale statelor, toată lumea va avea ID digital, semnul fiarei (666) pe un telefon digital – care va cuprinde: carte de identitate – certificat de vaccinare instalat prin softul unui telefon mobil, cu ID digital – numărul unic specific al fiecarui cetatean.

    După cum se spune cu multe secole în urmă:

    „Pecetea va fi pusa în primul rând ca un „vot” pe suprafata unei „tigle” (placi) prin care vom interactiona zilnic cu ceilalti…”

    „Insemnarea sau pecetea va fi pusa de oameni cunoscuți”

    Sfantul Arethas, episcop de Cezareea. (Explicarea Apocalipsei PG 106)

    „Pecetea va fi pusa ca un vot scrijelit pe o tigla mica si de catre oameni cunoscuți”.

    În anii Sfantului Arethas oamenii votau scriind numele candidatului pe care-l preferau pe o țiglă de mărimea unui cartonas = „vot” (de aici cuvântul țiglă) și apoi o puneau in urne…

    Deci, vedem că semnul fiarei care va fi dat inițial va fi inseriat ca ID pe suprafata unei „plăci” (un card sau un smartphone, un telefon mobil care are forma unei plăci) de utilizare obișnuită.

    După cum ni se talcuieste:

    „Ni se spune că pecetea va fi inselarea impusa de „Fiara de pe pamant” (Sfantul Grigorie de Nyssa, P.G. 45,1121) adică Profetul Mincinos (Papa ) îi va obliga pe oameni să primească un semn ID – 666, pe care sfintii îl numesc „vot” (Sfantul Andrei al Cezareei P.G. 106, 340).

    Sfinții Andrei și Arethas, episcopii Cezareei, au profețit despre vremurile din urmă că Satana le va da oamenilor mai intai un ID – un „vot scrijelit”.

    Votul se aseamana un cartonas mic (ca o carte de joc) cu care se vota atunci, scrijelind pe vot numele candidatului. Prin scrijelire – frecare, insemnare, pecetluire.

    Pentru ca „o insemnare ca un vot scrijelit” după Sfinții Părinți însemna o placă, o tigla (ca un cartonas de joc) de uz cotidian…”

    https://tasthyras.wordpress.com/2022/01/15/%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%ac%cf%80%ce%b1%cf%82-%ce%bd%ce%b1/

    Toate converg catre o situatie ingrijoratoare care se va intensifica la proportii nemaiintalnite, incat guvernele vor cauta sa gaseasca undeva „salvare”.
    Anume atunci se pregati aparitia pe scena internationala a „fiului pierzarii” care va fagadui popoarelor dreptate…etc insa dupa razboiul mondial, le va promite terminarea definitiva a tuturor razboaielor pe planeta, si oamenii il vor proclama imparat a toata lumea.

    👇 👇 👇
    Fragment din compendiul biblic si patristic alcatuit de Александр Дмитриевич Беляев:
    О безбожии и антихристе –профессор Александр Дмитриевич Беляев – читать, скачать
    https://azbyka.ru/otechnik/Aleksandr_Belyaev/o-bezbozhii-i-antihriste/
    О Безбожии и Антихристе. Александр Беляев.
    https://lavka-palomnika.church/o-bezbozhii-i-antikhriste-aleksandr-belyaev/

    „Antihrist va lucra cu putere si minuni de la Satana, iar aceasta putere va fi foarte mare…va avea o multime de ajutatori puternici in toata lumea…cu mijloace de comunicare rapide (digitale) si metode de coordonare, si va fi capabil sa infaptuiasca o revolutie (resetare) in toata lumea in acelasi timp”

    Beliaev, Concerning Atheism and Antihrist (Privitor la atheism si Antihrist), vol. 1, p. 765.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button