X

Străinii fură cu legea în mână pentru că avem legiuitori slabi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderul AUR, George Simion, a vorbit, duminică, într-o intervenție în direct la România TV, despre jaful pădurilor din România și cum au pus firmele austriece monopol pe piața lemnului din țara noastră.

George Simion a organizat duminică două proteste la poarta firmelor austriece care prelucrează lemnul din Rădăuți și Sebeș. Cu această ocazie, președintele AUR a susținut că privatizarea Romsilva, pe care coaliția de guvernare vrea să o facă prin PNRR, este o modalitate de furt a resurselor naturale.

George Simion este extrem de dezamăgit de faptul că firmele austriece din România dețin în aceste momente, un cvasi-monopol în sectorul exploatării lemnului de care a spus că ar trebui să se ocupe Consiliul Concurenței.

”În momentul acesta aproape jumătate dintre pădurile României aparțin statului și sunt administrate de Romsilva. Actuala guvernare prin PNRR și prin obligațiile pe care USR și le-a luat, vor să privatizeze practic Romsilva. În cealaltă parte, pe zona de exploatare, în loc să producem plus valoare cu lemnul românesc, după cum nu facem și cu alte resurse naturale, nici cu lemnul nu producem plus valoare. Adică, nu avem fabrici de mobilă, nu facem locuri de muncă din prelucrarea lemnului, aici, la noi acasă. Exportăm buștean, exportăm pal, exportăm cherestea și nu avem locuri de muncă în România. Pe piața celor care exploatează lemnul avem un cvasi-monopol al companiilor austriece, iar Consiliul Concurenței ar trebui să se ocupe de lucrul acesta”, a spus George Simion.

Președintele AUR a dezvăluit și cum reușesc firmele austriece să fure camioane întregi de lemne fără să plătească impozit statului.

”Am mulți activiști de mediu în Bucovina printre care se numără și Daniel Bodnar care a identificat la compania Egger multiple transporturi de lemne, care nu aveau actele în regulă. Cu același aviz cărau de două sau de trei ori lemn, deci practic ei nu plătesc impozit pe acel lemn. Ei bine, nimeni nu face nimic deși, destinatarul este mereu același: Egger. Ar trebui să avem instituții ale statului puternice care să pedepsească astfel de abuzuri”, a adăugat Simion.

În ciuda faptului că președintele Klaus Iohannis a cerut stoparea boicotului la adresa companiilor cu capital austriac di România, liderul AUR a transmis că nu se va opri și că partidul său va continua să lupte pentru ca statul să devină unul puternic.

”Noi cei de la AUR suntem mai neascultători și am decis să nu îl ascultăm pe Iohannis și să continuăm boicotul la adresa companiilor austriece pentru că vrem ca statul român să fie unul puternic, vrem ca să funcționeze Consiliul Concurenței, ANAF, Garda de Mediu, Romsilva. Și cum controlează aceste instituții antreprenorii români, vrem ca acestea să îi controleze și pe antreprenorii austrieci”, a spus președintele AUR.

Întrebat cine le permite companiilor austriece să fure pădurile României George Simion a răspuns:” De la vârful statului, de la Klaus Iohanns care este prieten cu domul Schweighofer, cu domnul Egger. O rudă a acționarului majoritar de la Kronos Pan l-a premiat în 2020  pe Klaus Iohannis. Atâta timp cât este ordin de sus, sigur că una din Direcțiile Silvice care taie cel mai mult, Direcția din Suceava operează după cum ne-au explicat activiștii de mediu în felul următor: lasă să sosească la fabrica Egger cu același aviz de marfă transportul de trei ori și pentru acel lemn nu se plătește impozit. Ei fură cu legea în mână pentru că avem legiuitori slabi, pentru că nu insistă nimeni să fie trase la răspundere aceste companii.”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

 1. Minciunile și înșelătoriile sunt expuse la toate nivelurile

  Trecem prin vremuri de dezvăluiri și multe altele importante sunt așteptate în 2023.
  Minciunile și înșelăciunile sunt expuse la toate nivelurile. Cardiologul american Peter McCullough, în articolul său, susține că după 3 afirmații false că instituția internațională coruptă a folosit pentru a promova agenda vaccinului, si altceva va fi conceput pentru a continua. (1)
  Cu toate acestea, omenirea este acum destul de suspicioasă.

  McCullough ne amintește de prima afirmație falsă:
  că “vaccinurile” opresc infecția la început.
  Un studiu publicat pe site-ul CDC a susținut afirmațiile companiilor farmaceutice că protecția pentru a preveni infectarea cuiva a fost de 80%. (2)
  Dar, în iulie 2021, CDC a decis să nu mai anunțe numărul persoanelor vaccinate care se îmbolnăveau, aparent pentru că era destul de mare. (3)
  A doua afirmație falsă a fost că “vaccinurile” au oprit transmiterea către alții.
  Primiți vaccinurile pentru a va proteja părinții, bunicii și persoanele vulnerabile în vârstă.
  Responsabilitate socială!
  În iulie 2021, Rochelle P. Walensky, directorul CDC într-o declarație publică, a anunțat că nu este cazul, că ambele categorii vaccinati/nevaccinati transmit virusul și că vaccinati și nevaccinati au o încărcătură virală similară.
  (4-6).

  A treia afirmație falsă a fost că, dacă vă infectați, veți avea simptome mai ușoare și ar fi mai puțin probabil să fiți spitalizati sau să muriți.
  Chiar dacă a existat un număr semnificativ de spitalizări și decese cauzate de COVID și a fost o oportunitate de aur pentru companiile farmaceutice să facă studii care să demonstreze ceea ce au susținut, nu au făcut nimic. Dimpotrivă, mass-media in cor a susținut că este vorba despre o pandemie a celor nevaccinați. Datele care au ieșit ulterior la iveala au arătat că marea majoritate a celor internați și decedati au fost complet vaccinați.

  S-a folosit alchimie, unde cei care nu au fost vaccinați împreună cu cei care nu au primit vaccinurile actualizate au fost socotiți nevaccinați, pentru a arăta o imagine mai bună celor vaccinați în ceea ce privește morbiditatea și mortalitatea.
  Dar acolo unde există o listă detaliată a acoperirii vaccinale, adevărul este dezvăluit.
  De exemplu, datele oficiale din New South Wales, Australia, în săptămâna anterioară datei de 17 decembrie 2022 (7), arată 664 de vaccinați spitalizați, majoritatea cu 4 vaccinuri, 46 vaccinați la terapie intensivă și 59 vaccinați care au murit.
  Cei nevaccinați, pe de altă parte, au zero (0) internați, zero (0) la terapie intensivă și 9 decese care par să nu fi fost nici măcar internați!
  Cu toate acestea, trebuie să menționez că există un număr de pacienți a căror acoperire vaccinală nu este menționată.
  În august 2022, CDC și-a revizuit declarațiile, echivalând pe cei vaccinați și cei nevaccinați la nivelul sănătății publice (8).
  Cine își va cere scuze pentru minciunile pe care ni le-au spus și le-au tot spus, chiar și atunci când dovezile sugerau altfel, doar pentru a promova aceste formulări periculoase pe care le numesc vaccinuri?
  Dar povestea continuă și nu este plăcută pentru vaccinări în ceea ce privește “protecția” pe care o oferă. Un nou studiu privind răspunsul imun ridică semne de întrebare (9). Acesta arată că inițial vaccinarea cu preparate m-ARN după 2 doze împinge organismul să producă imunoglobuline IgG (anticorpi) în cantități mari, în principal IgG1 și IgG3, cum este cazul bolilor naturale (10-11), ceva de dorit pentru apărarea organismului împotriva virusului.

  Cu toate acestea, a fost observată o creștere a subtipurilor IgG4, în special după a 3-a vaccinare. În condiții normale, IgG4 este mai mic de 5% din totalul IgG, dar după a treia doză crește la 20%, în timp ce crește aproape de 50% atunci când vaccinații se îmbolnăvesc din nou. Din păcate, IgG4 nu joacă un rol semnificativ în tratamentul virușilor și bacteriilor.
  Un studiu din Brazilia a legat nivelurile ridicate de IgG4 de boala COVID mai grea (12).

  De fapt, există, de asemenea, o entitate nosologică datorită nivelurilor ridicate (IgG4-RD) care are elemente de boală autoimună și poate afecta orice organ (13). Nivelurile ridicate de IgG4 sunt un semn al unei reacții reduse la factorii externi, așa cum este cazul apicultorilor, astfel încât aceștia să nu reacționeze cu inflamații grele la înțepăturile repetate ale albinelor.

  Deci, dacă sistemul imunitar nu “vede” vârfurile coronavirusului ca pe o amenințare și tolerează prezența virusului, atunci acest lucru este problematic (14).
  (Acest lucru se aplică și proteinelor spike produse de “vaccinuri” pentru a permite acțiunea lor distructivă?) Și mai gravă este dovada studiului că IgG3, care joacă cel mai important rol în tratamentul virusurilor și germenilor, este redus semnificativ și dispare aproape complet la 180 de zile după a 3-a doză de vaccin! (15)

  Potențiala slăbire a sistemului imunitar poate fi legată de găsirea următorului studiu:
  cu cât sunt mai multe vaccinuri, cu atât este mai mare probabilitatea de îmbolnăvire.
  Cei care au avut 3 sau mai multe doze au fost cu 300% mai predispuși să contacteze covid decât cei nevaccinați (16-17). Curtea a avut constatări similare într-un sondaj cu date din Islanda (18).

  Ceea ce pot însemna datele care ies din studiile privind vaccinările repetate în legătură cu apărarea organismului și capacitatea sa de a face față altor agenți patogeni, este un semn de întrebare și sper că preocupările ridicate nu vor fi confirmate.

  P.S.1 Există o răsturnare artificială la nivel mondial cu ceea ce se întâmplă în China.
  Se pare că mutațiile care există acolo, există în restul lumii, deci nu inspiră îngrijorare și rămân la nivelul unei simple gripe, în majoritatea cazurilor.
  Chiar și mutația XBB.1.5 este contagioasă, dar nu există dovezi că este mai periculoasă.
  Obiectivul establishment-ului vicios global rămâne același:
  promovarea vaccinărilor, chiar dacă acestea sunt ineficiente și periculoase, provocând teamă și, eventual, noi măsuri.

  Tratamentul de bază include protocoalele alternative de tratament care sunt în circulație, cum ar fi cel al FLCCC sau al echipei lui Peter McCullough (19), pe care îl folosesc în continuare timp de 2 ani. Inițierea în timp util a tratamentului profilactic, cu întărirea sistemului imunitar (vitaminele d3, vitamina C și zinc), rămâne importantă, în timp ce terapia antivirală (ivermectină sau hidroxiclorochină-plaquenil) și acoperirea anticoagulantă sunt necesare la cei care au peste 45 de ani sau au tulburări de sănătate cu boli subiacente, cu aspirină, un anticoagulant oral mai nou sau heparină injectabilă.
  De asemenea, este posibil să se acopere cu antibiotice și / sau medicamente cortizon inhalat, în cazul în care o tuse puternică sau febră continuă, de obicei, după perioada de trei zile de la
  debutul simptomelor.
  Este recomandabil să verificați între a 7-a și a 10-a zi cu hemoleucogramă completă, crp și d-dimers în cele mai vulnerabile. Controlul oxigenului este esențial, mai ales la vârste mai înaintate.
  În mod ideal, medicația și monitorizarea trebuie făcute de un medic.
  Este important chiar și acum ca medicii să profite de experiența acestor protocoale de tratament în ambulatoriu.

  P.S.2.Cadrele medicale nevaccinate revin la muncă după 16 luni de cruzime vicioasă și comportament punitiv din partea actualului guvern și este o dovadă a înfrângerii sale. Anul care a început (la mulți ani tuturor!) va dezvălui și mai mult corupția și controlul exercitate de guvernele din întreaga lume și de diverse organizații cunoscute și mai puțin cunoscute, în colaborare cu domeniul medicinei și medicinei, educației, mass-mediei și social media.
  Unii vor începe în curând să recunoască ce se întâmplă exact cu răul din lume și nu mă refer la cei care au înțeles de mult jocul la nivel fizic și metafizic.
  Unii dintre ei trebuie să facă conexiunea faptelor, datelor și situațiilor pentru a percepe, atunci lucrurile vor deveni semnificative. Este primul pas spre acceptare și desteptare.
  În timp ce adevărurile sunt dezvăluite și corupția este expusă, toată lumea are nevoie de timpul său pentru a ajunge la concluziile comune, dacă nu au făcut-o deja, au nevoie de înțelegere și răbdare din partea tuturor (20).
  Sper că desteptarea va ajunge în curând la întreaga omenire.
  Mai devreme sau mai târziu, rezultatul final este inevitabil și chinuitor de dureros pentru cei care ne-au condus, pentru că asta înseamnă sfârșitul lor.

  Τα ψέμματα και οι απάτες ξεσκεπάζονται σε όλα τα επίπεδα | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2023/01/17/%cf%84%ce%b1-%cf%88%ce%ad%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%be%ce%b5%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%80%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1/

 2. Da, intr-adevar, avem legiuitori – si, in general, conducatori – foarte slabi dar, ghici ce?… sunt alesi chiar de noi (nu ne-au fost impusi prin forta); deci, ne meritam soarta. Si, era sa uit, inca un motiv important pentru care patim nasoale este nepasarea, lipsa de reactie a noastra, a romanilor, in special nepasarea atunci cand se intampla ceva rau dar care nu afecteaza imediat romanul de rand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de sprijinul vostru! Nu reușim să acoperim cheltuielile necesare pentru luna martie. Doar 0,1% din cititorii noștri ne sprijină și cu greu menținem portalul online. DONAȚII