X

Schimbare de tactică în SUA: Noul șef republican al Camerei Reprezentanților trece Ucraina la nepriorități

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Republicanul Kevin McCarthy, care a fost ales noul președinte al Camerei Reprezentanților SUA, a anunțat sâmbătă dimineața prioritățile camerei inferioare a Congresului SUA, fără a menționa situația din Ucraina sau sprijinul pentru regimul de la Kiev.

„Acum două luni, ați votat pentru o nouă direcție pentru țara noastră. Ați îmbrățișat angajamentul nostru față de America. Și acum, ne vom păstra angajamentul față de dvs.”, a spus el sâmbătă.

Potrivit lui McCarthy, acest lucru implică un angajament pentru o economie puternică, o națiune sigură și liberă și un guvern responsabil.

Printre prioritățile principale, el a enumerat, de asemenea, combaterea imigrației ilegale la granița mexicană și concurența cu China. Acestea fiind spuse, președintele Camerei nu a menționat situația din Ucraina și nici despre furnizarea de fonduri Kievului.

Kevin McCarthy, liderul Partidului Republican în Camera Reprezentanților, a fost ales președintele Camerei în cel de-al 15-lea vot de sâmbătă dimineața. În noiembrie anul trecut, el a afirmat că republicanii din Camera Reprezentanților SUA se vor opune ajutorului financiar nelimitat și nejustificat acordat Ucrainei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button