X

UMDR are garanții de la Ciucă și Ciolacu că nu va pleca de la guvernare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele UDMR susține că a discutat cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu și nu există „nicio intenție de a căuta o altă soluție guvernamentală”.  Kelemen Hunor a precizat că actuala coaliție va rezista până în 2024, existând șanse „să fie o coaliție pe termen lung”.

„Nu există nicio intenție de a căuta o altă soluție guvernamentală. Am vorbit și cu Ciucă și cu Ciolacu. Nu există nicio intenție de a căuta o altă soluție guvernamentală. Am vorbit și cu Ciucă și cu Ciolacu. Eu înțeleg că unii vor să acopere anumite subiecte cu UDMR sau cu maghiarii. E o chestie absolut mizerabilă și previzibilă. Absolut orice se întâmplă sunt vinovați maghiarii. Eu cred că partenerii din coaliție au depășit mult acest lucru”, a declarat bozgorul Kelemen.

Kelemen Hunor se declară optimist în privința coaliției de guvernare actuală și susține că există șanse mari ca această să funcționeze pe termen lung.

„Vom avea coaliție actuală până în 2024 și șansele să fie o coaliție pe termen lung sunt mari”, a punctat acesta, potrivit sursei citate.

Cât despre scuzele pentru ieșirile șovine cu ocazia Zilei Naționale, nici măcar nu a amintit!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Mitropolitul Ierotheos, într-o predică pe care a ținut-o împotriva celor care refuza vaccinarea în data de 29.10.2021, a spus următoarele:

    “Astăzi vedem în mod constant că mentalitățile naziste predomină. Teoriile naziste pot fi foarte usor asimilate cu ale celor care sunt anti-vaccinisti!
    Și ele sunt corelate pur și simplu pentru că teoria lui Nietzsche și a lui Hitler este de a elimina toate elementele slabe din societate și de a selecta oamenii sănătoși, pentru a obtine așa-numita Rasă Ariană.
    Deci ei sustin ca nu este nevoie de vaccinuri, pentru bolile care or să vină ci de dispariția oamenilor prin selectie naturala pentru a rămâne oameni sănătoși până la urmă.
    Un stat liber, un guvern liber și o democrație nu vor permite aceasta mentalitate (cum este a celor antivaccin n.n.)
    Să fim cetățeni liberi de mentalitățile naziste și fasciste, Amin!”

    Ο Ναυπάκτου ταύτισε τους ανεμβολίαστους με τους ΝΑΖΙ – YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=QyHI0ew74yw&feature=youtu.be

  2. După COVID-19, o altă boală infecțioasă și-a făcut simțită prezența. Copiii până în 10 ani, cei mai afectați | replicaonline.ro
    https://www.replicaonline.ro/dupa-covid-19-o-alta-boala-infectioasa-si-a-facut-simtita-prezenta-copiii-pana-in-10-ani-cei-mai-afectati-541111?z=l
    👇
    Kids and Young People Targeted by Bill Gates’ Exercise, “Catastrophic Contagion”
    https://igorchudov.substack.com/p/kids-and-young-people-targeted-by
    👇
    Bill Gates planning on “catastrophic contagion” capable of killing young adults and children – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-12-15-bill-gates-catastrophic-contagion-killing-young-children.html#

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button