X

Curtea Supremă din SUA a hotărât că asa-zisul v@ccin c0vid nu este v@ccin!

Curtea Supremă din SUA a hotărât că asa-zisul vaccin anti-Covid nu este vaccin!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cotidianul american amg news (American Media Group) titrează în ediția sa online: “Bill Gates, specialistul șef în boli infecțioase din SUA, Fauci, și Big Pharma au pierdut un proces la Curtea Supremă a SUA, nereușind să demonstreze că toate vaccinurile lor din ultimii 32 de ani au fost sigure pentru sănătatea cetățenilor! Procesul a fost intentat de un grup de oameni de știință condus de senatorul Kennedy. 

La rândul său Robert F. Kennedy Jr. a afirmat: “Noul vaccin COVID ar trebui evitat cu orice preț. Vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare împotriva Covid-19. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație interferează direct cu materialul genetic al pacientului și, prin urmare, modifică materialul genetic individual, adică manipularea genetică, care era deja interzisă și era considerată anterior o infracțiune. VACCINUL anti-Coronavirus NU ESTE UN VACCIN! ATENŢIE!”

“A fost întotdeauna agentul patogen în sine – un microb sau virus care a fost ucis sau atenuat, adică slăbit – și a fost introdus în organism pentru a produce anticorpi. Nu este nici măcar un vaccin împotriva coronavirusului! Nu este deloc așa! Ce vi s-a injectat face parte din cel mai nou grup de ARNm (ARNm) despre care vi s-a spus că sunt „vaccinuri”. Dar odată ajuns în interiorul unei celule umane, ARNm reprogramează ARN/ADN-ul normal, care începe să producă o altă proteină”, a mai adăugat senatorul Robert F. Kennedy Jr.

Adică, n-are nimic de-a face cu vaccinurile tradiționale. Fiind doar un instrument de influență genetică sau armă biologică genetică! Aceste așa zise vaccinuri urmează să distrugă miliarde de pământeni, iar supraviețuitorii vor deveni OMG-uri și vor intra în patrimoniul firmelor producătoare de “vaccinuri ARNm”.

Astfel persoanele vaccinate vor trebui să se împace cu consecințele, deoarece nu se mai pot vindeca prin simpla îndepărtare a toxinelor din corpul uman, exact ca la persoanele cu un defect genetic precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, insuficiența cardiacă genetică. , hemofilie, fibroză chistică, sindrom Rett etc. ), pentru că defectul genetic este pentru totdeauna!

Aceasta înseamnă clar: dacă se dezvoltă un simptom de vaccinare după vaccinarea ARNm, nici eu și nici alt terapeut nu vă putem ajuta, deoarece DAUNA PROVOCATĂ DE VACCINARE VA FI IREVERSIBILĂ GENETIC.

Vaccinarea – armă biologică ce provoacă genocidul secolului XXI

Fostul om de știință al Pfizer Mike Yeedon și-a exprimat încă o dată poziția potrivit căreia este prea târziu pentru a-i salva pe cei cărora li s-a injectat o substanță numită public „vaccinul Covid-19″. El îi încurajează pe cei care nu au primit încă injecția letală să lupte pentru viața lor, a celor din jur și a copiilor lor.

Imunologul de renume internațional descrie în continuare un proces despre care spune că va ucide marea majoritate a oamenilor: „Imediat după prima vaccinare, aproximativ 0,8% dintre oameni mor în două săptămâni. Speranța medie de viață a supraviețuitorilor va fi de maximum doi ani, dar scade și cu fiecare nouă „injecție”.

„Vaccinuri suplimentare sunt încă în curs de dezvoltare pentru a provoca deteriorarea anumitor organe, inclusiv inima, plămânii și creierul. După două decenii la Pfizer, profesorul Yedon era familiarizat cu funcțiile și obiectivele de cercetare și dezvoltare ale gigantului farmaceutic Pfizer și afirmă că scopul final al actualului regim de „vaccinare” nu poate fi decât un eveniment demografic masiv care va face să pună toate războaiele mondiale. Miliarde de oameni au fost deja condamnați la moarte sigură, inevitabilă și dureroasă. Oricine primește injecția va muri prematur, iar trei ani reprezintă o estimare generoasă a timpului de supraviețuire.”

Marian Gârleanu

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button