X

Nu se liniștesc țeparii: Pfizer cere autorizarea de urgență a vaccinului său anti-Omicron pentru copiii cu vârste între şase luni şi patru ani

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Compania americană Pfizer şi partenerul ei german BioNTech au anunţat luni că au depus la Agenţia pentru alimente şi medicamente (FDA) cererea de autorizare în regim de urgenţă a vaccinului lor anti-covid adaptat la Omicron pentru copiii cu vârste cuprinse între şase luni şi patru ani, informează Agenția Reuters, citată de Agerpres.

Dacă va fi autorizat, copiii vor primi schema primară de vaccinare cu două doze ale vaccinului original Pfizer-BioNTech şi o doză suplimentară a vaccinului bivalent adaptat la Omicron, au precizat cele două companii.

Vaccinul lor anticovid adaptat la Omicron este autorizat în prezent ca doză booster pentru persoanele cu vârste de peste cinci ani în Statele Unite şi în Uniunea Europeană (UE).

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Problema cea mare nu e autorizarea serurilor mortale de la Pfizer de catre FDA(unde stim ce satane si slugoi ai papusarilor Ocultei sunt), ci sunt alte doua! Prima: daca mai sunt inca destui americani atat de cretini, incat sa-si injecteze copilasii cu aceste doze mortale dovedite, iar a doua: daca aceste bombe genetice vor deveni obligatorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button