X

Republica Moldova e un stat creat artificial și nu trebuie finanțat de România/ ”Basarabia este și va fi România!” Adminstrația din Chișinău este INUTILĂ și trebuie să dispară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul George Simion a șocat opinia publică, declarând că cetățenii din Republica Moldova și România trebuie să se pronunțe cât mai rapid pentru Unire, iar Guvernul de la București să nu mai trimită ajutoare Maiei Sandu, atât timp cât nu dorește să-și dea mâna cu poporul român, printr-o acțiune concretă, respectiv Unirea.

Are dreptate liderul AUR, căci nu putem sprijini niște politicieni ce se împotrivesc Unirii cu România, asigurându-le practic succesul administrativ, pe banii românilor! Îi iubim pe frații noștri, îi dorim în Țara Mamă, dar nu și pe separatiștii cu ordin de la Bruxelles, ce blochează UNIREA cu România!

Pentru a-și întări necesitatea demersului, Simion a mai amintit istoria zbuciumată a Basarabiei, actuala Republica Moldova, confiscată României în repetate rânduri de Rusia. Astfel, liderul AUR a declarat că R. Moldova e un stat „creat artificial.

„Basarabia este și va fi România. Bucureștiul nu mai trebuie să susțină regimul separatist antiromânesc de la Chișinău. Nu e normal ca noi, contribuabilii români, să plătim o administrație inutilă peste Prut. Nu cred că propaganda Moscovei susține că Basarabia e pământ românesc. Ar trebui ca toată lumea să admită că statul de la est de actuala Românie este unul artificial creat, atunci zona ar reveni la patria-mamă. Trebuie anulat Pactul Ribbentrop-Molotov. În actualele zile ale agresiunii Moscovei, trebuie să ne susținem țara.

Nu trebuie să intrăm cu forța în Chișinău. Unire se poate face prin alegerea democratică a oamenilor, ca în 1918. Oamenii ar trebui să voteze dacă vor unirea cu România. Dacă nu vor, mă întreb de ce mai susținem financiar Moldova. Dacă cei din Moldova consideră că orașul Chișinău nu este unul românesc, să ne spună. Nu vrem să intrăm cu tancurile în Republica Moldova”, a declarat George Simion.

De 1 Decembrie, de la Alba Iulia, politicianul care susține că se opune intereselor lui Vladimir Putin în Rep. Moldova a cerut insistent REunirea.

„Unirea trebuie să se înfăptuiască, e dezideratul a generații întregi, trebuie să luptăm pentru Unire, indiferent cine e vremelnic în fruntea celor două state românești de astăzi”, a declarat George Simion, pentru România TV.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Zice bine dl. Simion, adică să se facă referendum în Republica Moldova pentru a vedea dacă poporul vrea să revină la țara mamă România ori ba. Credem însă că mai bine le va fi românilor din Basarabia alături de noi decât să fie bătuți de vânturi din toate direcțiile. Cine are rădăcini românești sigur va vota pentru Unire. Este necesar acest prim pas. Iar cine se va opune Unirii, acela nu iubește România, ci are doar înteresul să o sărăcească de bogățiile ei. Și se cam știu cine sunt aceștia și prin cine-și fac aceștia jocul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button