X

Șovinul Tánczos Barna sfidează din nou România. Ministrul Mediului a îmbrăcat echipamentul naționalei Ungariei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După ce Tanczos Barna a ajuns să meargă la o partidă de hochei pe gheață și să cânte un alt imn, chiar la un meci disputat în fața echipei Ungariei, ministrul Mediului din România este protagonistul unei noi sfidări la adresa statului în guvernul căruia este ministru.

Prosport a intrat în posesia unei fotografii realizată recent în care demnitarul apare îmbrăcat în tricoul echipei naționale a Ungariei.

George Justinian, fostul mare jucător de hochei pe gheață, a fost deranjat de această alăturare.

„Poza este făcută la Academia de Hochei a Ținutului Secuiesc. O Academie finanțată cu bani din Ungaria. Probabil că domnul Tanczos Barna a ținut în mod special să-și arate vasalitatea față de stapânul lui de la Budapesta.

Este cunoscută dragostea acestui individ față de guvernul maghiar dar și sfidarea pe care o arată față de România. Am ajuns ca în țara noastră să stăm precum ghioceii din cauza unui astfel de specimen? E trist ce se întâmplă.

Acest băiețaș a avut tupeul și nesimțirea să meargă în galeria maghiară și să înjure echipa României, el având calitatea de demnitar. Pentru unul ca el Ziua Națională a României e o zi tristă. O parte dintre colegii lui de sorginte maghiară au și recunoscut acest lucru.

Ce mai contează că îmbracă tricoul naționalei maghiare, că la București nimeni nu are curajul să-i spună ceva? Totul pare o normalitate.

Academia de Hochei a Ținutului Secuiesc este locul în care sportivii formați visează doar un singur lucru: să ajungă să evolueze în echipele naționale ale Ungariei. Nicidecum în România. Pentru asta sunt pregătiți sportivii de acolo”, a mai spus sportivul George Justinian.

George Justinian: Au un plan bine pus la punct

„Băieții ăștia au un plan bine stabilit. Vor să mute sediul federației în Harghita iar apoi să creeze centrul de pregătire pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European acolo.

Asta ar însemna că vor primi finanțare directă de la Comitetul Olimpic Român, iar guvernul maghiar nu va mai fi nevoit să pompeze bani. Totul este gândit pas cu pas iar noi stăm și nu zicem nimic. Cei din COSR ar trebui să fie foarte precauți legat de această situație”, a mai spus Justinian.

Tanczos Barna n-a scris nimic pe Facebook de 1 Decembrie, dar a ținut să puncteze pe 13 noiembrie 2022 despre Ziua Limbii Maghiare. Totodată, niciun ministru UDMR nu a participat la recepția de la Palatul Cotroceni oferită de președintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Naționale a României.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button