X

Prof. dr. Vlad Ciurea: Avem alimente românești foarte sănătoase. Trebuie să consumăm mâncare cât mai românească, mai curată, cât mai de aici

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Există alimentele românești care fac bine creierului și trebuie să consumăm mâncare cât mai românească, recomandă prof. dr. Vlad Ciurea.

„Avem alimente foarte, foarte sănătoase românești. Trebuie să mâncăm mâncare cât mai românească, mai curată, cât mai de aici”, a spus, la Antena 3, prof. dr. Vlad Ciurea.

Potrivit acestuia, nucile fac bine creierului, iar locul doi este ocupat de fructele de pădure, dar și de ceapă, usturoi și pătrunjel.

„După care apă multă, multă apă cât mai alcalină, aerul cât mai curat, carnea de pește slab, dar şi carnea slabă de curcan. Toate aceste alimente ne păstrează creierul sănătos”, a subliniat prof. dr. Vlad Ciurea.

Profesorul Alexandru Vlad Ciurea a recunoscut că s-a luptat cu depresia în urmă cu câţiva ani

„M-am autoeducat. Am vorbit tare, dar m-am plimbat așa de nebun și așa am început să vorbesc tare, să mă autoevaluez, să zic că nu se poate. Trebuie să ies din asta. Sunt pe picioare, sunt sănătos, am putere, trebuie să ies!

Creierul meu s-a clătinat. Asta nu înseamnă nimic. Mergem înainte și vedem ce putem să facem. Și munca m-a scos. Munca m-a scos din impas”, a mărturisit prof. dr. Vlad Ciurea.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Atenție și la unele produse românești care sunt după modelul occidental, adică modificate genetic și la producția cărora s-au folosit ierbicide, insecticide, hormoni de creștere etc. Trebuie să vă informați și cum au fost obținute, nu doar că sunt românești.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Demolarea casei dupa recensamant!
    Întrebări Chestionar secțiune pentru recenzarea locuinței: tipul gospodăriei, numărul persoanelor din gospodărie (plecate temporar sau pentru o perioadă mare de timp), gradul de rudenie al persoanei denumite cu capul gospodăriei, poziția locuinței în clădire, tipul clădirii, materialul de construcție al pereților exteriori din clădire, anul construirii clădirii.

    https://www.stirilekanald.ro/chestionar-recensamant-2022-la-ce-intrebari-trebuie-sa-raspundem-pentru-autorecenzare-20208217

    1. TOATE CIRCUMSTANȚELE CONVERG ÎN ACEASTĂ PRIVINȚĂ Predicții și evoluții – războiul din Ucraina va fi limitat acolo și extins în altă parte
      McGregor (colonel SUA): Jocul s-a terminat – Zelenski va ceda teritoriu și va cădea victimă naționaliștilor ucraineni
      Impasul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski îl va duce, mai devreme sau mai târziu, fie la înfrângeri militare, fie la concesii serioase la Moscova, ceea ce îi va înfuria pe naționaliști, a declarat colonelul McGregor, fost consilier al șefului Pentagonului, într-un interviu pentru Libertatea.
      Potrivit acestuia, Zelenski va urma cu strictețe instrucțiunile de la Casa Albă și va veni momentul în care îi vor spune că “jocul s-a terminat” și că este timpul să “se împace cu realitatea”.
      Negocierile vor fi necesare și, prin urmare, Kievul va trebui în mod inevitabil să facă concesii teritoriale, a declarat McGregor.
      Există opinia că, acceptând aceste condiții, Zelenski va deveni o victimă a naționaliștilor radicali.
      Cred că acest lucru este foarte probabil. Nu pot să știu sigur, dar acesta ar fi un rezultat evident”, a spus el.
      Colonelul a subliniat că Ucraina este pe punctul de a se prăbuși.
      Și cum mulți ucraineni sunt forțați să părăsească țara din cauza problemelor legate de alimentarea cu energie electrică, acest lucru s-ar putea transforma într-o nouă lovitură migratorie pentru UE, a adăugat el.
      În același timp, potrivit lui McGregor, Forțele Armate Ruse au capacități impresionante în ceea ce privește puterea de foc și flexibilitatea.
      Iar sancțiunile anti-ruse, a remarcat colonelul, îi afectează cel mai negativ pe europeni, care împreună vorbesc despre necesitatea “de a pune capăt acestui lucru cât mai curând posibil”.

      https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/654033/mcgregor-syntagmatarxis-ipa-to-paixnidi-teleionei-o-zelensky-tha-paraxorisei-edafi-kai-tha-pesei-thyma-oukranon-ethnikiston

    2. La data de 12/11/22 patriarhul Bartolomeu a fost pentru scurt timp pe insula Kos înainte de sosirea sa în Cipru pentru serviciul funerar al lui Hrisostom al II-lea.
      Evenimentul este marcat de o tristețe provocata de omul interpus, care în spatele măștii “patriarhului fanarului” a trădat și continuă să trădeze Ortodoxia și Grecia.

      În jurul minutului 11.00 a videoclipului, imamul din Kos îi explică jurnalistului că patriarhul Bartolomeu i-a dat un Coran tradus în limba greacă și spune cât de emoționat este.
      Acum spera că vor putea face mai multe exemplare pentru a le distribui copiilor greci!
      Imediat după aceea, Mitropolitul Ieremia de Ankara a explicat cum a fost făcută versiunea acestui Coran. Lăsați sa auda si fraierii care merg și lasă bani “patriarhiei fanarului” să se delecteze cu aceste informații! :

      “Această publicație a fost editata la Geneva.
      A avut loc în centrul patriarhiei de la Geneva, unde fostul mitropolit de acolo, Damaschin, a stabilit contacte cu Iordanul și o bună cooperare, iar rezultatul acestei cooperări este publicarea Coranului tradus în limba greacă și mă bucur că patriarhul i l-a daruit astăzi imamului ca să-l păstreze în biblioteca sa.”

      În fotografie, putin mai in spate se afla stareta Manastirii Sfantul Nektarios, batrana Eupraxia si imediat langa el este mitropolitul de Ankara Nathaniel vorbind la microfon.
      Fotografia este din momentul în care explică cum a fost făcut Coranul.
      Ca și cum oamenii ar fi hipnotizați, privesc “cu interes”, chiar și această călugăriță la care ne-am fi așteptat ca ortodoxa să se revolte.
      Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. S-a produs o astfel de necroză spirituala?

      Vedeti în video un teatru trist de amor, fariseism și complezenta.

      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0xtJbFDEBut3qUcjyAiqmti86uBb98mMPSCzQr85P5fzLKKa5tahb4Fey2LgRStpPl&id=100039924260980

      Στην Κω ο πατριάρχης της CIA μοίρασε και πάλι το κοράνι… | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
      https://tasthyras.wordpress.com/2022/11/29/%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%89-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-cia-%ce%bc%ce%bf%ce%af%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80/#more-61398

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button