X

Românii își merită soarta de sclavi: vor să fie conduși în continuare de PSD și PNL, partidele care au devalizat țara în ultimii 33 de ani

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS a publicat datele celui mai recent sondaj de tip omnibus, realizat în perioada 8-22 noiembrie 2022, prin interviuri față în față. Din sondajul CURS reiese că românii vor să fie conduși de PSD și PNL, partidele care au devalizat țara în ultimii 33 de ani.

Dacă ar avea loc alegeri parlamentare în această perioadă, după redistribuiri, PSD, PNL și UDMR ar depăși majoritatea de două treimi din numărul mandatelor parlamentare, necesară pentru modificarea Constituției. Nici PSD, nici PNL, nu ar reuși să formeze o altă majoritate, social-democrații fiind mai aproape de 50% alături de AUR. Toate partidele parlamentare actuale înregistrează variații în interiorul marjei de eroare de 3%.

PSD – 34% (35% în septembrie, 37% în iulie, 35% în mai)

PNL – 24% (22% în septembrie, 24% în iulie, 23% în mai)

AUR – 12% (15% în septembrie, 12% în iulie, 10% în mai)

USR – 9% (8% în septembrie, 7% în iulie, 9% în mai)

UDMR – 5% (5% în septembrie, 5% în iulie, 5% în mai)

PMP – 4% (4% în septembrie, 4% în iulie, 6% în mai)

PU-SL – 4% (4% în septembrie, 4% în iulie, 4% în mai)

Alt partid – 8% (sub 2% fiecare> Forța Dreptei, REPER, SOS România, Pro România, PER, ApP)

content-image

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Și tu crezi kăkur-sul sau alții de teapa lor arată voința boborului??!! Acea voință se manifestă în răscoale,precum cea din februarie anul viitor…..

  2. Cine-i susține pe hoți, trădători, vânzători și plandemiști(criminali) este una cu toți aceștia. Așadar ne trebuie un cutremur mare ca să reașeze toate apele dezordonate în matca lor.

  3. Mark Twain
    “Dacă alegerile ar conta, demult erau interzise.”
    Stalin
    ” Nu contează cine votează, contează cine numără voturile.”
    Mulți stau cu capul plecat în pământ, de aceea nu pot să vadă cerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button