X

Anti-românul Iohannis, ABSENT la ședința solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naționale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit luni în şedinţă solemnă consacrată Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie. 

Iohannis, nu a participat la ședința solemnă din Parlament.

Şedinţa a fost condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi a început cu intonarea Imnului Naţional al României. La ședință a fost prezent și premierul Ciucă.

Printre invitaţi s-au membri ai Guvernului, fostul preşedinte Emil Constantinescu, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, reprezentanţi ai altor culte religioase, preşedinţi ai mai multor instituţii, membri ai Corpului diplomatic, conform Agerpres.

Președintele României, marele absent

Senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a comentat absența președintelui României de la acest eveniment important.

„Iohannis este, încă o dată, absent la ședința solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naționale.

Acest om este absent de ani buni în tot ceea ce înseamnă societatea românească.

Cu cât va pleca mai grabnic din fruntea statului, cu atât mai bine pentru România!”, a transmis, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu (AUR).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Slugoii astia damboviteni in frunte cu Plavanul si maCiuca lui, nici nu mai sarbatoresc de 1 decembrie ziua nationala a Romaniei, ci ziua NATO, adica ziua cand romanii vor deveni “carne de tun” sau, dupa caz, “cenusa radioactiva”, in razboiul altora!

      1. @anonim
        Nanu Ion a spus ceea ce simte, numai că nu simte bine, ci, precum bine ați spus, ca Iuda. Iar dacă sondajele arată că tot PSD-ul sau PNL-ul sunt favoriții românilor, atunci multe Iude avem în România. De aceea una dintre profeții ne spune că la schimbarea regimului în Rusia, iar peste tot în lume va fi la fel, va curge mult sânge, mai mult decât în cele două războaie mondiale la un loc. De ce ? Pentru că trebuie anihilați vrăjmașii din neamul tău, iar aceștia sunt foarte mulți.
        Oare nu se vede clar cine a dus țara de râpă? Iar dacă se vede, atunci de ce-i mai votează românii tot pe acești escroci? Răspunsul este simplu: pentru avantaje materiale. Iar aceste avantaje materiale au în spate sau se clădesc numai pe nedreptăți. Așadar este evident acum de ce zice profeția că la ungerea unui conducător de sus, adică a unui om drept, va curge așa de mult sânge, sângele potrivnicilor celui drept. Așadar cine va voi să trăiască trebuie să aleagă a viețui drept. Simplu ca “Bună ziua” de zis, dar un pic cam peste mână de împlinit pentru cei care s-au obișnuit cu nedreptatea. Însă cine va voi să treacă de-a dreapta lui Dumnezeu va primi sprijin de la El. Totul este să-ți dorești din inimă acest lucru.
        D-le Nanu Ion, vă rugăm să votați Adevărul și nicidecum UE, căci doar lipirea de Adevăr înseamnă Rai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button