X

Protest față de organizarea unui târg de iarnă cu patinoar și concerte la Curtea Domnească de la Târgoviște: O impietate adusă memoriei colective, care conservă amintirea voievozilor Țării Românești

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nici nu s-a stins bine ecoul închirierii Trenului Regal pentru o „petrecere mișto cu lăutari”, că o altă veste, din Târgoviște de această dată, ne anunță că autoritățile județene vor organiza mai multe manifestări dedicate sărbătorilor de iarnă la Curtea Domnească, unul din cele mai importante ansambluri de arhitectură din țara noastră, având şi o mare valoare istorică şi artistică.

„Pe scena amplasată în Curtea Domnească, în apropierea Tunului Chindiei, vor urca Trupa Distinto, Zavera Band și Diana Matei& Taraful Cleante. Pe parcursul întregii luni, în Curtea Domnească se vor afla un patinoar, căsuțe cu cele mai bune dulciuri și cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun, ciocolată, ceaiuri și alte băuturi calde”, a informat Consiliul Județean Dâmbovița, potrivit presei locale.

Protestul societății civile

Asociația „Târgoviștea restaurată” a transmis, sâmbătă, un comunicat de presă prin intermediul căruia și-a exprimat consternarea față de organizarea evenimentului la Curtea Domnească, solicitând anularea acestuia.

„Asociația „Târgoviștea restaurată” își exprimă consternarea și protestul față de intenția Consiliului Județean Dâmbovița de organizare a sărbătorilor de iarnă la Curtea Domnească de la Târgoviște.

Deschiderea în incinta celui mai important ansamblu monumental medieval al Țării Românești a unui târg de Crăciun (cu tot ceea ce implică acesta din punct de vedere gastronomic, olfactiv și al salubrității), a unui patinoar public și a unei scene pe care vor evolua formații muzicale și chiar un taraf (!!!) de muzică lăutărească, precum și iluminarea și sonorizarea improprii, contrare reglementărilor UNESCO și normelor naționale și internaționale în vigoare referitoare la monumentele istorice, constituie nu doar o impietate adusă memoriei colective naționale și locale – care conservă amintirea marilor figuri ale voievozilor Țării Românești și a deciziilor de o importanță decisivă pentru trecutul acestei țări adoptate în palatele și edificiile reședinței domnești – și o dovadă a lipsei unor elementare noțiuni de istorie și de patrimoniu cultural, dar și un risc major cu privire la integritatea monumentelor pe care nu întâmplător nicio autoritate nu și l-a asumat anterior.

Care ar fi, de exemplu, consecințele declanșării unui incendiu în vecinătatea Bisericii Mari Domnești, cu fresca sa de o valoare inestimabilă, sau a monumentelor începute din vremea lui Mircea cel Bătrân și continuate de Alexandru Aldea, Vlad Dracul, Vlad Țepeș, Matei Basarab și Constantin Brâncoveanu, pentru a-i numi numai pe câțiva dintre cei mai importanți? Nicio măsură, oricât de strictă, nu poate garanta că un asemenea scenariu, cu consecințe pe care nicio instituție responsabilă nu și le poate asuma, nu s-ar putea întâmpla în condițiile aglomerației și a prezenței unor mari consumatori de energie electrică, având în vedere și evenimentele recente petrecute nu doar în mai îndepărtata Capitală a Luminilor, dar și la cetatea Râșnov sau mănăstirea medievală de la Nucet, în imediata apropiere a Târgoviștei.

Curtea voievodală de la Târgoviște nu se poate transforma într-un kitsch cultural de cel mai prost gust, într-un bâlci în care se amestecă de-a valma băuturile calde cu taraful, ciocolata cu muzica pop, nici într-o arenă de defilare a colindătorilor care să fie primiți de aspiranții de fotolii voievodale din fruntea județului și a orașului într-o scenografie care aduce în amintire traumele regimurilor dictatoriale recente, condamnate de Parlamentul României, de care speram să ne fi despărțit definitiv.

Supusă unui asediu urbanistic fără precedent, parazitată de chioșcuri, restaurante, terase, blocuri de locuințe și, mai nou, de nocturnele unui stadion care afectează major integritatea ansamblului monumental, Curtea Domnească nu poate deveni ea însăși un soi de local în aer liber, nici scenă de taraf sau platformă pentru a clădi imaginea unor personaje politice locale: aceasta trebuie să rămână deschisă iubitorilor de istorie, vizitatorilor, celor care, asemenea lui Vasile Cârlova, percep aceste ziduri „de cuvinte și de idei izvor”, sau care, precum Grigore Alexandrescu, trăiesc la umbra „mormintelor cu suvenire grele” „gloria străbună şi umbra de eroi”.

Solicităm, prin urmare, anularea cu efect imediat a proiectului Consiliului Județean Dâmbovița „Crăciun la Turn” și repunerea ansamblului monumental în circuitul turistic obișnuit în luna decembrie, iluminarea sa corespunzătoare, potrivit normelor internaționale, și protejarea acesteia față de orice agresiune fonică sau vizuală. De asemenea, adresăm cerința firească ca orice decizii majore care privesc Curtea Domnească să fie adoptate în condițiile consultării reale cu societatea civilă, astfel încât să evităm repetarea unor decizii de o gravitate asemănătoare.”

Istoric

Complexul de monumente ce alcătuiesc Curtea Domnească din Târgovişte reprezintă unul din cele mai importante ansambluri de arhitectură din Ţara Românească şi are o mare valoare istorică şi artistică, conform site-ului muzee-dambovitene.ro.

Prima menţiune documentară internă a Curţii Domneşti din Târgovişte datează din anul 1403, când Mihai I, fiul și asociatul la tron al lui Mircea cel Bătrân, menționează cerinţele casei sale din Târgovişte într-un privilegiu comercial, formulă care se repetă și în 1409, dar și mai târziu și mai tarziu  sub formula orașul domnei mele. O altă menţiune importantă a oraşului este în legătură directă cu cruciada de la Nicopole, când, în anul 1396, un tânăr scutier la vremea aceea, bavarezul Johann Schiltberger, ajuns prizonier al otomanilor după celebra bătălie, va menţiona că a trecut în drumul său spre teatrul de război balcanic şi prin cele două capitale ale Ţării Româneşti, Argeş şi Târgovişte.

Ultimele decenii ale secolului al XVI-lea au adus o schimbare radicală a arhitecturii curții, grație viziunii deschise spre inovațiile Renașterii italiene promovate de Petru Cercel (1583-1585), fiul lui Pătrașcu cel Bun și fratele vitreg al lui Mihai Viteazul, cel care va marca istoria finalului  de secol XVI și începutul celui următor tot la Târgoviște.

Palatul lui Petru Cercel a fost construit în continuarea celui moștenit de la antecesori și era conform cu stilul și cerințele  de confort și siguranță ale vremii sale. Tot acum are loc o separare pe verticală a funcțiunilor palatului, familia domnului locuind la etaj, spre care se putea urca doar pe o scară exterioară bine păzită. De la nivelul locuinței domnești, un coridor exterior făcea legătura cu biserica domnească edificată tot acum, în 1584.

Anii au trecut tumultuos peste reședința domnească și abia în timpul domnei lui Constantin Brâncoveanu (1688-1714) aceasta va  mai beneficia de o ultimă reconfigurare.  Readucerea la o nouă strălucire a palatului și bisericilor curții, ca și a altor monumente ale orașului i se datorează tot voievodului martir și soției sale, Doamna Maria. Cel mai mare tablou votiv al unor voievozi din bisericile României se află la Targoviște, în  Biserica Mare Domnească, cea construită la 1584 și  pictată în frescă în vremea lui Constantin Brâncoveanu, între anii 1697-1698, de o echipă de pictori conduși de Constantinos. Peretele vestic al pronaosului pune laolaltă o parte a ctitorilor curții domnești și, implicit,  Târgoviștei: Matei Basarab, Neagoe Basarab, Constantin Brâncoveanu Basarab, Petru Cercel, Mihai Viteazul, Radu Șerban, Constantin Șerban, Șerban Cantacuzino și Radu Mihnea.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. Hyperledger – inca un pas spre pecetluire cu semnul fiarei!

  Bill Gates:

  “… vom avea un vaccin ca un mic plasture (microneedle) pe care îl pui pe braț, lucru care va fi incredibil de benefic chiar și în anii în care nu vom avea pandemii”

  https://www.itv.com/news/2021-11-03/bill-gates-warns-of-smallpox-terror-attacks-in-bid-for-pandemic-prevention-funds

  https://mycryptoption.com/ro/coin/ce-este-hyperledger-ghid-pas-cu-pas/

  https://www.hyperledger.org/

  Hyperledger lansează un nou proiect de identitate digitală, AnonCreds

  Hyperledger launches new digital identity project, AnonCreds – Ledger Insights – blockchain for enterprise
  https://www.ledgerinsights.com/hyperledger-digital-identity-anoncreds-verifiable-credentials-privacy/

  Tehnologia în sine nu este nouă, deoarece a fost inițial parte a Hyperledger Indy, proiectul registrului de identitate digitală.
  Cu toate acestea, acum a fost separat de Indy, astfel încât să poată fi utilizat pentru acreditări verificabile pe registre, cum ar fi Hyperledger Fabric sau Hyperledger Besu pe bază de Ethereum, sau altele.

  Conceptul de bază care stă la baza AnonCreds, Indy și Project Aries este de a permite utilizatorilor să partajeze date de identitate cu alte persoane, dar numai pe baza necesității de fi cunoscut.
  De exemplu, într-un bar, cineva poate dovedi că are vârsta de băut și poate împărtăși o imagine legată de acreditare fără a-și dezvălui numele și adresa.
  AnonCreds, care reprezintă acreditări anonime, utilizează criptarea Zero Knowledge Proof (ZKP) pentru a activa aceste tipuri de dezvăluiri selective.

  Conceptul ar putea funcționa bine pentru unele aplicații și poate mai puțin pentru altele.
  Dacă un proces financiar implică cunoașterea conformității clienților dvs., este posibil să fie nevoie să partajați destul de multe date și, mai mult ca sigur, numele dvs.
  În sectorul identității digitale, AnonCreds a atras o mică controversă.

  AnonCreds pre-datează standardul de acreditări verificabile W3C și nu respectă pe deplin.
  De asemenea, folosește criptografia care nu este aprobată de NIST (nu este singură).
  Cu toate acestea, unele dintre critici au fost respinse (și aici).
  Iar faptul că există 25 de sponsori de proiect demonstrează amploarea sprijinului său.
  În același timp, proiectul AnonCreds pare dispus să revizuiască schema de semnături (criptografie) și, în viitor, să sprijine prezentările de acreditări folosind modelul de date W3C.

  Ca outsideri, am văzut diviziuni în sectorul identității digitale pe mai multe teme.
  Cu toate acestea, având în vedere importanța identității digitale, dezbaterile sănătoase sunt esențiale.
  Deși dorința de interoperabilitate este una importantă, există un argument că confidențialitatea este cu atât mai mult.
  Iar grupurile din spatele AnonCreds sunt unele dintre cele mai serioase în ceea ce privește protejarea vieții private.

  ###

  Central banks of France, Nigeria join enterprise blockchain association Hyperledger – Ledger Insights – blockchain for enterprise
  https://www.ledgerinsights.com/central-banks-of-france-nigeria-join-enterprise-blockchain-association-hyperledger/

  Băncile centrale din Franța, Nigeria se alătură asociației enterprise blockchain Hyperledger

  Astăzi Hyperledger a anunțat adăugarea a opt noi membri, inclusiv Banque de France și Banca Centrală a Nigeriei.
  Pe măsură ce cercetarea privind moneda digitală a băncii centrale (CBDC) se pregătește, mai multe bănci centrale au utilizat tehnologiile open source Hyperledger ca parte a programului lor de cercetare și, de asemenea, pentru soluții de producție.
  De exemplu, Banca Centrală a Nigeriei folosește Hyperledger Fabric, iar Hyperledger Iroha este utilizat în mai multe soluții asiatice, inclusiv Project Bakong, sistemul de plăți al băncii centrale a Cambodgiei.

  Astăzi marchează, de asemenea, începutul Forumului Global Hyperledger, cu un livestream care include o sesiune pe CBDC cu Banque de France.
  Alți noi membri Hyperledger anunțați astăzi au inclus Laboratorul de Identitate Digitală din Canada și Asociația Internațională pentru Aplicații Blockchain de Încredere (INATBA), BCW Group, CasperLabs, DSR Corporation și Realto Group.

  “După cum vom vedea pe scenă aici, la Hyperledger Global Forum, tehnologia și peisajul pieței pentru blockchain-ul enterprise open source continuă să devină mai robuste”, a declarat Daniela Barbosa, director executiv, Fundația Hyperledger și director general Blockchain, sănătate și identitate la Fundația Linux.

  “Tehnologiile Hyperledger joacă un rol outsized în remodelarea piețelor existente și crearea unora noi.
  Cei mai noi membri ai noștri aduc o diversitate de inovații în comunitatea Hyperledger, accelerând dezvoltarea tehnologiilor deschise, descentralizate, care vor fi infrastructura pentru multe generații de noi servicii și aplicații.”

  ###

  Despre Plasturele Microneedle

  Deodată cu vaccinul Microneedle se injectează şi ID digital cu Blockchain (Hyperledger)
  https://internationalfintech.com/%E2%80%8Bmost-banks-to-adopt-blockchain-by-2020/
  E interesantă maniera de a combina un vaccin (de care Bill Gates e foarte obsedat) cu un ID digital (numar alfanumeric de identitate) prin microchipul injectat deodată cu vaccinul.
  Prin CRISPR se poate injecta un blockchain-ID (un hash) în ADN, mai precis în partea de „non-coding” numită „junk”!
  https://id2020.org/alliance
  https://principia-scientific.org/id2020-alliance-will-combine-vaccinations-implantable-id-microchips/
  https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines
  https://blockgeeks.com/guides/blockchain-address-101/
  Aşa vom scăpa de contactul cu banii sau cu hartiile, cu actele, care pot transmite boli!
  Cine va refuza, va fi declarat „inamic public al sănătăţii mondiale” şi ca atare va fi pedepsit sub legea marţială.

  Studiul privind dovada conceptului care utilizează antigen pentru gripă sezonieră și COVID-19 este programat pentru 2022

  Vaxess intenționează să intre în studiu clinic în 2022.
  Un studiu minim de fază I proof-of-concept care utilizează antigene de gripă sezonieră și COVID-19.

  Vaxess Technologies opens GMP facility for vaccine patch clinical trials
  https://www.cleanroomtechnology.com/news/article_page/Vaxess_Technologies_opens_GMP_facility_for_vaccine_patch_clinical_trials/180172

  https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants/2019/11/inv003551

  Vaxess Technologies opens GMP facility for vaccine patch clinical trials
  https://www.cleanroomtechnology.com/news/article_page/Vaxess_Technologies_opens_GMP_facility_for_vaccine_patch_clinical_trials/180172

  Advances of Microneedles in Biomedical Applications – PubMed
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34641460/

  Recent advances of microneedles for biomedical applications: drug delivery and beyond – ScienceDirect
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2211383518312437

  Microneedle patch for the ultrasensitive quantification of protein biomarkers in interstitial fluid | Nature Biomedical Engineering
  https://www.nature.com/articles/s41551-020-00672-y

  Micron Biomedical Initiates First-Ever Microneedle Vaccine Clinical Trial in Children – Micron Biomedical
  https://micronbiomedical.com/micron-biomedical-initiates-first-ever-microneedle-vaccine-clinical-trial-in-children/

  Punctele cuantice subcutanate recte “pașapoartele de vaccinare” de la Bill Gates sunt gata pentru a fi injectate în trupurile oamenilor!

  Tot asa cum coronavirusul din Wuhan (Covid-19) a fost prezentat lumii la sfârșitul anului 2019, o echipă de cercetători de la Massachusetts Institute of Technology (MIT)

  https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

  a lansat în mod convenabil o nouă metodă de marcare injectabilă pentru a eticheta, identifica și monitoriza oamenii urmarind statutul lor de “vaccinare”.

  https://europepmc.org/article/MED/31852802

  Finanțată în mare parte de eugeniștii miliardari Bill și Melinda Gates, tehnologia (plasturilor inteligenti) patch-urilor transdermice conține puncte cuantice speciale care sunt introduse subcutanat în organism. Deși invizibile cu ochiul liber, aceste patch-uri sunt ușor de scanat cu echipamente speciale.

  https://www.science.org/doi/10.1126/scitranslmed.aay7162

  Gandeste-te la un plasture ca la un tatuaj invizibil pe care o persoană si l-ar putea injecta, să zicem, in mâna dreaptă sau pe frunte.
  Atunci când mergeți să plătiți pentru alimente, de exemplu, aceste tatuaje pot fi scanate și verificate ca parte a sistemelor de “pașaport de vaccinare” care sunt acum lansate în întreaga lume.
  “Când punctele cuantice sunt luminate de lumina UV, un electron din punctul cuantic poate fi excitat la o stare de energie mai mare”, a raportat Free West Media.

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31852802/

  “Studiile in vitro, bazate pe culturi celulare, pe puncte cuantice sugerează că toxicitatea lor poate deriva din mai mulți factori, inclusiv din caracteristicile lor fizico-chimice.”

  În curând, “cei cu stadiul complet de vaccinare” vor trebui să se injecteze cu un microcip pentru a putea avea acces în societate

  Potrivit lui Kevin McHugh, un membru al echipei de cercetare care a dezvoltat tehnologia, aceste patch-uri transdermice brevetate sunt o modalitate de a marca cu ușurință oamenii dar în acelasi timp stochează, de asemenea, informațiile lor medicale și de altă natură pe un microcip introdus sub pielea lor.

  Tehnologia poate fi, de asemenea, utilizată pentru a monitoriza rapid istoricul vaccinării unei persoane, fiind concepută special pentru a fi utilizată în “regiuni în care cardurile de vaccinare sunt ușor de pierdut, iar echipamentul necesar autorităților pentru a citi informațiile încapsulate în microcipul din braț nu este scump”, a mai explicat Free West Media.

  Se pare că cele mai recente smartphone-uri vin echipate cu camere video in infraroșu încorporate, care sunt necesare pentru a capta existenta tatuajelor cu puncte cuantice invizibile – ceea ce înseamnă ca planurile plandemice erau planificate pentru toate acestea cu mult timp înainte.
  “Deoarece mulți oameni nu se asigură că vor obține o vaccinare de rapel la timp, 1,5 milioane de oameni ar putea muri în aceste regiuni în fiecare an”, susține McHugh, folosind tactica de a induce teroare si astfel sa încerce să justifice tehnologia.

  McHugh spune că el și colegii săi și-au dorit de mult timp să creeze un “înlocuitor sigur” pentru indosarierea înregistrărilor de vaccinare pe hârtie. Scopul lor a fost de a crea un microcip performant capabil să stocheze înregistrările medicale în interiorul lui pentru o ulterioara scanare ușoară.

  “În multe țări din lumea a treia, vaccinarea regulata este o adevărată provocare”, insistă Ana Jaklenec, o altă cercetătoare MIT care susține tehnologia.
  “Pentru că nu există date stocate cu privire la momentul în care copiii au fost vaccinați împotriva bolilor”.

  Până în prezent, tehnologia a fost testată doar pe animale, în special pe șobolani “vaccinați” împotriva poliomielitei. Aceiași șobolani au primit un cod de culoare pentru a fi identificati că au primit injecția.

  Odată ce aceste tatuaje invizibile ce contin puncte cuantice vor fi aprobate pentru uzul uman, puteți fi siguri că acestea vor fi obligatorii chiar alături de dozele de “vaccinare” , în scopul de a atinge statutul de ” vaccinat complet”.

  Doar persoanele care iau dozele de vaccin și microcipurile injectabile vor primi certificate valabile recte “pașapoartele de vaccinare”, permițându-le să cumpere si să vândă și să aiba acces în societate.

  După cum mulți au prezis, toate acestea
  începând cu injectarea dozelor de vaccin
  constituie ceva obligatoriu.
  Este un proces care se construiește în timp și, în cele din urmă, absolut fiecare om va fi obligat să primeasca toate acestea pentru a putea avea acces in societate.

  https://www.naturalnews.com/2021-12-02-mark-beast-subcutaneous-quantum-dot-vaccine-passports.html#

  Plasturii inteligenti microneedle quantum dot sunt un vis care devine realitate pentru Gates, care pare să fi așteptat întreaga viață pentru acest moment pentru a dezlănțui ce înseamnă inocularea cipurilor la oameni care se asimileaza astfel „vitelor” – si toate acestea deghizate sub pretextul unui „vaccin”, asa cum ne avertiza Sfantul Paisie Aghioritul….

  Vaccine patch: Queensland researchers develop ‘vaccination patch’, backed by Bill Gates’ foundation | 7NEWS
  https://7news.com.au/lifestyle/health-wellbeing/queensland-researchers-develop-vaccination-patch-backed-by-bill-gates-foundation-c-752401

  Swansea University developing world’s first COVID-19 ‘smart-patch’ vaccine that will measure effectiveness – Swansea University
  https://www.swansea.ac.uk/press-office/news-events/news/2021/01/swansea-university-developing-worlds-first-covid-19-smart-patch-vaccine-that-will-measure-effectiveness.php

  World first COVID-19 smart vaccine patch
  https://www.healtheuropa.com/world-first-covid-19-smart-vaccine-patch/104768/

  The COVID vaccine could soon be joined by a microneedle patch
  https://www.cosmopolitan.com/uk/body/health/a35361593/covid-patch-vaccine/

  https://www.smartradio.ro/bill-gates-solicita-guvernelor-sa-realizeze-simulari-cu-virusuri-pentru-a-fi-pregatite-de-viitoare-atacuri-bioteroriste-sau-pandemii/
  “….se pot aștepta să aibă întregul istoric al vaccinărilor stocat permanent pe un server guvernamental undeva, datorită tatuajelor invizibile cu puncte cuantice pe care Bill Gates ne asigură că vor fi încorporate în interiorul corpului sub piele.
  Un colorant special care conține puncte cuantice nanocristale ar fi fost finanțat de Gates pentru includerea lor, emițând lumină aproape în infraroșu care poate fi detectată cu ajutorul unui smartphone special echipat.
  Aceste puncte cuantice pot persista timp de cinci ani sub piele, si care probabil trebuie înlocuite ulterior cu o nouă injecție pentru încă cinci ani de istoric de vaccinare stocat.
  Dezvoltate de cercetători de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) cu finanțare Gates, aceste
  noi tatuaje stochează tacit si abscons înregistrările de sănătate ale oamenilor.

  https://www.naturalnews.com/053024_electronic_tattoos_microchipping_medical_information.html

  Toate acestea se aliniază cu prevederile cheie din Affordable Care Act (ACA), alias “Obamacare”. „Această tehnologie ar putea permite detectarea rapidă și discreta a istoricului vaccinării pacienților pentru a se asigura că fiecare copil este vaccinat”, a declarat Kevin McHugh, fost postdoctor al MIT, care lucrează acum ca profesor asistent de biotehnologie la Universitatea Rice din Houston.

  https://www.rice.edu/

  An implantable hydrogel biosensor, made via a DARPA-Gates funded Silicon Valley company, appears to be slated to be used in the upcoming COVID vaccine. The US Department of Defense and the Bill and Melinda Gates Foundation have partnered with Profusa, a Silicon Valley company, to develop a piece of nanotechnology made out of hydrogel .

  https://m.youtube.com/watch?v=hp6WjXoW0LY

  Un nou studiu publicat în revista Science Translational Medicine explică modul în care tehnologia utilizează cuprul pentru a face înregistrările medicale „la pacient”, adică în interiorul corpului lor și cum pot fi lizibile prin scanarea dispozitivelor care pot detecta lumina spectrului în infraroșu apropiat. „Punctele au doar aproximativ 4 nanometri în diametru, dar sunt încapsulate în microparticule biocompatibile care formează sfere de aproximativ 20 microni în diametru”, relatează Great Game India.
  Aceasta incapsulare permite colorantului sa ramana in inserat si, ascuns sub piele, dupa ce a fost injectat impreuna cu un vaccin.
  Așa cum sugerează și numele său, plasturele de microneedle conține un patchwork de microace care, atunci când este fixat pe piele, injectează „veninul” cu durere minimă.
  Plasturele cu microneedle se dizolvă de asemenea singur, constituenții săi fiind un amestec de zahăr simplu și un polimer special cunoscut sub numele de PVA.
  Deci, odată ce treaba este terminată, aceasta dispare practic, fără urme vizibile, făcându-l „durabil” în ochii lui Gates și al susținătorilor săi.
  Toate acestea sunt un vis devenit realitate pentru Gates, care pare să-și fi așteptat întreaga viață pentru acest moment pentru a dezlănțui ce înseamnă urmărirea cipurilor pentru oameni care se asimileaza astfel „vitelor” – si toate acestea deghizate sub pretextul unui „vaccin”, desigur .
  Rămâne de văzut cum se leagă acest lucru de programul „Operațiunea Warp Speed” (OWS) a pentru vaccinurile.
  Vor conține toate vaxxinurile tatuajele cu puncte cuantice împinse de Gates sau vor fi doar unele dintre ele?
  Cred că OWS este o șiretlic și o acoperire pentru alte operații nedeclarate!
  Pecetea (semnul fiarei) de indentitate este deja implementată de Mastercard și GAVI ca un tip de program de identitate digitală biometrică, care pare să coincidă direct cu tehnologia tatuajelor cu puncte cuantice.
  Programul care spune că „avansezi pe măsură ce evoluezi” face parte din Războiul Global privind eliminarea banilor numerar și are o potențială utilizare duală în scopul supravegherii și al poliției predictive pe baza istoricului tău de vaccinare, mai arată rapoartele.
  “Cei care nu doresc să fie vaccinați pot fi blocați din sistem pe baza scorului punctajului lor de credibilitate sociala. ”

  https://www.clearnewswire.com/458664.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button