X

Încheierea nebuniilor lui Volodymyr Zelensky

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Zelensky și NATO explică cum Ucraina ar putea deveni un „mare Israel”

Phil Giraldi | Instituto Mises

By Philip Giraldi • November 22, 2022

Să încercăm evitarea celui de al Treilea Război Mondial

În urmă cu o săptămână, este posibil ca guvernul ucrainean să fi atacat în mod deliberat vecina Polonia, în încercarea de a atrage alianța NATO în războiul său cu Rusia. Incidentul a implicat o rachetă care a lovit un loc de procesare a cerealelor din interiorul Poloniei și a ucis doi fermieri. Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky a acuzat imediat Rusia pentru incident, chiar dacă sigur că știa că racheta fusese trasă din Ucraina, ceea ce înseamnă că ar fi folosit un așa-numit „steagul fals” pentru a crea o narațiune falsă a ceea ce s-a întâmplat. De asemenea, el a cerut imediat NATO să intervină, invocând articolul 5 din tratatul NATO care cere tuturor membrilor alianței să vină în ajutorul oricărui membru individual care este atacat. Un atac asupra unuia este un atac asupra tuturor. Polonia este membră NATO și găzduiește în prezent o bază militară permanentă a SUA.

Mass-media din SUA, în special Associated Press și NBC News, au repetat imediat povestea spusă de Zelensky, dar narațiunea „învinovățiți rușii” a început să se sfărâme. Rămășițele rachetei au dezvăluit că era de un tip folosit pentru apărarea aeriană care se află în arsenalul ucrainean, dar nu este folosit în prezent de ruși, și atât Moscova, cât și Washingtonul au avut cu siguranță acces la imagini din satelit care ar demonstra ruta reală de zbor a rachetei care a lovit Polonia.

Cei din guvern și mass-media care au vrut să-l susțină pe Zelensky au început să sugereze că racheta ucraineană trebuie să fi funcționat defectuos pentru a ateriza în Polonia, făcându-l un accident nefericit. Dar alții mai familiarizați cu caracteristicile de performanță ale armei au fost sceptici, văzând ceva posibil mai sinistru în poveste.

Până joia trecută, povestea a dispărut efectiv în mare parte din mass-media, deoarece nu se mai conforma narațiunii acceptabile conform căreia era o rachetă lansată de Rusia, despre care Zelensky a continuat de atunci să insiste că este cazul.

Biden to press isolating Russia at G20

Președintele Joe Biden, care se afla la acea vreme la conferința summitului G-20 din Indonezia, spre meritul său, a răspuns la știri declarând că nu există informații care să confirme că racheta a venit din Rusia și că traiectoria ei aparentă nu susține acest punct de vedere. În mod ironic, Biden autorizase un ajutor suplimentar de 37 de miliarde de dolari pentru Ucraina cu o zi înainte de producerea incidentului din Polonia.

Usa, per la prima volta nella storia un afroamericano a capo del Pentagono: Biden sceglie il generale in pensione Lloyd Austin - Il Fatto Quotidiano

Mesajul lui Biden, care încearcă să reducă criza potențială, a fost repetat de Pentagon și de personalul serviciilor de informații în cursul zilei, deși secretarul Apărării Lloyd Austin a subliniat că SUA vor continua să sprijine Ucraina „atâta timp cât va fi nevoie”. El a mai adăugat că, deși racheta era ucraineană, incidentul a fost vina Rusiei. Nu a explicat de ce a fost așa.

Jens Stoltenberg: "Con Finlandia y Suecia, la OTAN será incluso más fuerte"

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a promovat, de asemenea, aceeași linie ca și Austin, comentând că incidentul a fost „probabil cauzat de o rachetă de apărare aeriană ucraineană trasă pentru a apăra teritoriul ucrainean… Aceasta nu este vina Ucrainei. Rusia poartă responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat ieri în Polonia, deoarece acesta este un rezultat direct al războiului în curs”.

Având în vedere faptul că Zelensky a spus și a făcut tot posibilul pentru a atrage SUA și NATO să lupte împotriva Rusiei în numele său, cred că lovitura cu rachete a fost destul de plauzibil o încercare deliberată de „steag fals” pentru a începe un război mult mai larg. Faptul că un astfel de război s-ar putea transforma cu ușurință în nuclear dezvăluie cât de imprudent poate fi Zelensky. Un diplomat străin dintr-o țară NATO cu sediul la Kiev a declarat pentru Financial Times„Devine ridicol. Ucrainenii ne distrug încrederea în ei. Nimeni nu dă vina pe Ucraina și mint deschis. Aceasta este mai distructivă decât racheta.”

Fără îndoială, Zelensky este capabil de orice și nicio minciună nu este prea mincinoasă pentru fostul actor de comedie care se bucură acum de strălucirea celebrității sale. Personalități de la Hollywood precum Sean Penn și Ben Stiller fac din ce în ce mai mult pelerinaj la Kiev pentru a da mâna, a îmbrățișa și a face sesiuni foto. Și calendarul lui Zelensky prezintă și câteva călătorii în Statele Unite. Pe 30 noiembrie, el va fi în New York City la un „eveniment live” găzduit de New York Times, cu Sam Bankman-Fried, Larry Fink (CEO al Blackrock) și secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, ca vorbitori principali.

Sam Bankman-Fried to appear alongside Volodymyr Zelensky at exclusive NYT event

Da, Zelensky va fi cot la cot cu ACEL Sam Bankman-Fried, dacă va apărea, care a fost, de asemenea, mult în știri în ultima vreme pentru că a realizat cea mai mare fraudă valutară din istorie, creând pierderi pentru investitori în valoare totală de mai multe miliarde de dolari, ca urmare a prăbușirii companiei sale de tranzacționare bursă FTX! Și s-ar putea ca Zelensky și Bankman-Fried să se cunoască deja. Bankman-Fried a fost un susținător financiar major al politicienilor Partidului Democrat, după ce a donat 40 de milioane de dolari pentru proiectele „să ieși la vot” în ciclul electoral recent încheiat. El este al doilea după George Soros ca finanțator al Partidului Democrat și, de asemenea, a separat donații pentru cauze precum sprijinirea necondiționată a Ucrainei pe care democrații le favorizează în mod covârșitor. În aprilie, a găzduit o conferință la casa sa de 40 de milioane de dolari din Bahamas, care a avut apariții ale lui Tony Blair și Bill Clinton și a fost, de asemenea, un susținător generos al Comitetului American pentru Afaceri Publice din Israel (AIPAC).

A existat o speculație considerabilă că fluxul nereglementat și nemonitorizat de miliarde de dolari de la contribuabili nordamericani a furnizat bani prin guvernul notoriu corupt al Ucrainei a oferit un mecanism perfect pentru spălarea banilor la scară largă.

He's EXPOSING the truth in Ukraine, and they don't like it | Redacted Conversation w Larry Johnson - YouTube

Fostul analist CIA Larry Johnson a urmărit îndeaproape povestea FTX-Ucraina și observă că „Prăbușirea financiară a FTX… dezvăluie dovezi că democrații, unii republicani, ucrainenii și FTX au organizat o schemă elaborată de mită financiară. Schema a implicat membri promițători ai Congresului care au trimis bani Ucrainei, o contribuție importantă de la un binefăcător democrat. În acest caz, proprietarul FTX [Sam Bankman-Fried]. Odată ce dolarii nordamericani au fost creditați în contul Ucrainei, președintele Zelensky și partenerii săi au deturnat o parte din încasări pentru a cumpăra criptomonede de la FTX. FTX, la rândul său, a trimis o parte din aceste fonduri înapoi membrilor cooperanți ai Congresului și Comitetului Național Democrat.”

Alte rapoarte dezvăluie că Bankman-Fried a stabilit un „parteneriat” pentru donații cripto cu guvernul ucrainean, care i-a oferit „asistență” estimată la 60 de milioane de dolari lui Zelensky. Site-ul web al guvernului ucrainean care a raportat în mod misterios câteva detalii ale aranjamentului a „dispărut” cu două zile înainte ca dezastrul FTX să fie făcut public. Povestea FTX, dacă se dovedește a fi în mare măsură verificabilă, subliniază cât de coruptă este o „groapă de bani” numită Ucraina. Hunter Biden primește un loc sinecure bine plătit în consiliul de conducere al companiei pentru a ajunge la tatăl său, iar acum Ucraina ar putea fi direct implicată într-o fraudă financiară masivă. Iar Joe Biden îi trimite cu bunăvoință miliarde de dolari în plus escrocului Zelensky.

Dar adevărata problemă este războiul. Chiar și presupunând că lovitura cu rachete ucrainene asupra Poloniei s-a datorat unei defecțiuni, Zelensky iese din proces mirosind foarte rău, deoarece a lucrat cu asiduitate pentru a da vina pe Rusia, ceea ce în mod clar nu este adevărat. El își folosește narațiunea inventată pentru a extinde dramatic războiul, creând o situație care ar aduce NATO direct în conflict și care ar putea deveni cu ușurință nucleară. Într-adevăr, el încearcă să oblige participarea la NATO. Dar, potențial mult mai rău, dacă a fost o provocare deliberată cu „steagul fals” pentru a aduce acest scop, tactica lui ar trebui să fie aspru condamnată de toate părțile care susțin în prezent Ucraina. Dincolo de asta, SUA și NATO, împovărate cu un astfel de „aliat”, ar trebui să ia măsuri imediate pentru a se retrage de la sprijinirea luptei și a cere o soluționare negociată a conflictului. Joe Biden, dacă mai are vreo integritate, și oricine îi trage sforile, nu ar trebui să ezite să facă acest pas.

Philip M. Giraldi, Ph.D., este director executiv al Consiliului pentru Interesul Național, o fundație educațională deductibilă fiscal 501(c)3 (Numărul de identificare federală #52-1739023) care urmărește o politică externă a SUA mai bazată pe interese în Estul Mijlociu. Site-ul web este councilforthenationalinterest.org, adresa este P.O. Box 2157, Purcellville VA 20134 și e-mailul său este [email protected].

Karen Smith de la The UNZ Rewiev

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button