X

De râsul curcilor: Țările NATO și-au epuizat cea mai mare parte a stocurilor de arme din cauza războiului din Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Țările alianței nord-atlantice și-au epuizat cea mai mare parte a stocurilor de arme, în acest sens, a devenit necesară creșterea producției lor, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Potrivit CBC, secretarul general al NATO a menționat că țările Alianței trebuie să se pregătească pentru „drumul lung” din Ucraina. În același timp, el a avertizat că va trebui să plătească un anumit preț pentru consolidarea capacității de apărare a Ucrainei, inclusiv pentru a se aștepta la prețuri mai mari la energie și la alte consecințe economice.

„Trebuie să ne amintim: prețul pe care îl plătim este măsurat în bani, iar prețul pe care Ucraina îl plătește este măsurat în vieți, în sânge – în fiecare zi, și suntem obligați să-i sprijinim”, a rezumat Stoltenberg.

Asistența NATO pentru Ucraina este oferită atât militară, cât și umanitară. Forțele armate ale Ucrainei primesc arme moderne pentru a proteja Ucraina de ruși și, de asemenea, sunt instruite la baze străine.

În același timp, fostul reprezentant special al Departamentului de Stat al SUA pentru Ucraina, Kurt Volker, a subliniat pe 7 august că Federația Rusă a folosit deja aproximativ jumătate din militarii și armele sale instruite.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

    1. Cu rușii niciodată, ne vor șterge ca neam. Să rămânem așa cum ne-a lăsat Dummnezeu, singurul popor ortodox din naștere.

  1. Profetia parintelui Arsenie Boca:
    „Ma, întoarceti-va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile Rasaritului. Dar sa nu va întristati ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button