X

RĂSPÂNDIȚI: Marea minciună a „proteinei spike” și eșecul terapiilor genetice

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(Sursa: By National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) – Novel Coronavirus SARS-CoV-2 Spike Protein, CC BY 2. 0)

Ce se întâmplă când mergem prea departe.

De biologii Nayra Txasko, Almudena Zaragoza, Sergio Acosta, Jon Ortega și Jose Antonio Pastor și inginer chimist Víctor Guirado. – 11 noiembrie 2022

Potrivit unui studiu publicat luna trecută în Science Direct intitulat „Este încrederea în vaccin o greșeală neașteptată a pandemiei COVID19?”, toate grupurile chestionate în 2022 despre aceste așa-numite „terapii” genice au arătat o scădere statistică semnificativă a încrederii în vaccinuri. Autorii discută în articolul lor ce ar fi crezut cineva cu un minim de logică. Oare constrângerea și delictul de ură față de cei nevaccinați nu ar avea vreo legătură cu această „pierdere”? Nu este corelația aparentă dintre creșterea numărului de decese și creșterea dozei acestui nou produs ARN mesager probabil la fel de semnificativă din punct de vedere statistic? Este clar că le pasă doar de clienți. Piața și profitul merg înaintea tuturor, ne-a devenit clar.

Când ne-au vândut că „Știința (= piața)” a creat un produs minunat care ar salva vieți într-un timp record, au uitat că acest nou pariu pe ingineria genetică a fost dezvoltat în anii 1990, pe vremea când liliecii chinezi încă nu cunoșteau pangolinii.

Au avut zeci de ani de eșecuri de încercare și au pierdut milioane de investiții, a fost poate necesar să se introducă pangolinii la lilieci în 2019? Bineînțeles, nu a fost o întâlnire oarbă, întrucât dacă se studiază minim în literatura științifică, se descoperă că primul ARN injectat a fost în 1992 și apoi de câteva ori, până când s-a obținut un produs sofisticat care, fără a îndeplini siguranța necesară. pentru utilizarea sa la oameni, societatea a stat la coada pentru a-l injecta (după o campanie de publicitate terifiantă, dar eficientă).

Totuși, când se merge prea departe (sau lăcomia), ajunge să aibă efectul opus și se dovedește că multă lume și-a dat seama că bolile grave și decesele ar putea fi asociate statistic cu aceste experimente, și nu doar cu celebrele vaccinuri COVID, dacă nu la toate produsele Big Pharma.

Odată ce „viteza științei” a fost demontată pentru a ne aduce ARN-ul mesager într-o mașină a timpului din anii 90, mergem cu proteina spike, o altă înșelătorie farmaceutică. Când produsul lor „rapid” a ieșit pe piață, ne-au convins că a funcționat, nu numai că a salvat vieți și a prevenit boli grave, dar că tehnologia sa extrem de complexă a forțat celulele noastre să traducă lanțul de ARN mesager într-o proteină „celebra țeapă” (cf. trd. engl.). Când nimeni nu s-a vaccinat, grupul nostru de biologi s-a străduit să avertizeze asupra problemelor pe care o astfel de producție de spike le-ar aduce organismului. Dar, ca de obicei, datele demontează narațiunile oficiale slabe și valul inevitabil de „efecte adverse” cu simptomatologia sa a pus din nou Biologia drept stindard al adevărului.

„Terapiile” genetice continuă să aibă aceleași probleme care au fost deja observate în anii 1990: ARN-ul mesager este foarte imunogen și este detectat ca ceva străin de mecanismele de detectare a celulelor RIG și Toll. Deoarece există riscul de a ne deprograma transcriptomul (sistemul de semnalizare natural mediat de ARN), cel mai logic lucru este ca organismul să inhibe producerea de spike-uri vaccinale. De ce s-ar sabota corpul nostru?

Biologia nu înșeală, dar industria înșeală, iar cei dintre noi care suntem obișnuiți să facem lecturi extrem de critice ajungem să găsim răspunsuri. Primul semnal de alarmă este producția foarte mare de interferoni, în special de tip I și III care se observă în analizele persoanelor cu efecte adverse, parametru foarte ușor de identificat în analiză. Factorii de necroză tumorală (TFM, în special alfa) continuă să ne dea indicii. Un interferon este molecula semnal cu care celulele vă spun că au detectat ceea ce a fost injectat, ca ceva străin. Dacă da, orice celulă care se respectă va elimina acel ARN mesager toxic, inhibând translația și chiar mergând până acolo încât să programeze moartea celulei. Corpul nostru nu dorește ca conexiunile complexe de comunicare naturale mediate de ARN care se găsesc în toate ființele vii să fie perturbate și încearcă să ne protejeze trimițând acest produs genetic în sânge. Prin urmare, circulă la 15 minute după injectare (semn de transcitoză), toxicul pătrunde în unele celule și îl trimit în sânge pentru a fi reciclat.

Știm din puținele studii de farmacocinetică că ajunge la anumite organe precum inima, ceea ce explică de ce apar miocardite și pericardite, reacții exagerate ale sistemului imunitar împotriva unui ARN străin (există o cantitate mare de literatură anterioară în acest sens). Nici măcar compania farmaceutică nu a folosit faimosul spike vaccinal pentru studiile sale in vivo, ci mai degrabă o enzimă numită luciferasa.

Niciun studiu riguros in vivo nu cuantifică celebra producție de spike vaccinal (totdeauna se folosesc culturi cu celule embrionare iar unele sunt extrem de dezgustătoare, cum ar fi acesta folosindcelule ale creierului de feto humano).

Chiar și în munca medicilor critici privind autopsiile persoanelor vaccinate, există mari lacune, deoarece folosesc inmunohistoquímica, o tehnică mai puțin specifică decât PCR, adică nu este capabilă să diferențieze între proteinele umane și cele vaccinale, care utilizează ţesuturi moarte foarte degradate şi ale căror concluzii nu pot fi repetate deoarece probele sunt inutile.

Aici este cheia! Genomul nostru a introdus fragmente de viruși endogeni, care fac parte din viață. Când există perturbări, ei sintetizează proteine ​​de fuziune de clasa I care se află la suprafața exozomilor noștri (de fapt, industria încearcă să folosească acest mecanism natural, pentru a breveta mai multe produse).

Spike vaccinal este o copie a proteinelor noastre de fuziune. Prin urmare, dacă interferonii ne spun că organismul a recunoscut aceste substanțe inoculate ca fiind ceva „rău”, este logic ca ceea ce este detectat să fie propriile noastre componente în situație de alarmă.

Revista Science, conștientă de această problemă, a publicat un articol delictiv intitulat „Efecte secundare ale vaccinului COVID19: aspectele pozitive pentru a se simți rău” în care încearcă să ne facă să credem, având în vedere că s-a demonstrat producția de interferoni la cei vaccinați, că la rândul său, este posibil și „fără dovezi” ca celulele noastre să sintetizeze spikeul vaccinului. Revista care trăiește din companiile farmaceutice a trebuit să justifice (confunde) ceea ce se observă biologic la cei vaccinați, adică respingerea absolută a organismului lor față de ARN-ul inoculat.

(Sursa imagine: Science.)

În această imagine, Science încearcă să ne facă să credem că cele două căi metabolice pe care le arată sunt posibile în același timp, adică celulele noastre dau alarma prezenței unui agent genotoxic inoculat (și produc interferoni) și, la rândul lor, procesează ca ceva natural pentru corpul nostru (și sintetizează spike-ul vaccinului), ilogic!

Din acest motiv, biologia critică și lipsită de interes este atât de importantă, deoarece cineva care nu a studiat căile metabolice și analitice ale vaccinaților nu a putut propune un motiv logic pentru ceea ce se întâmplă cel mai probabil persoanelor afectate.

Dacă adăugăm la această situație că aceste „terapii” au și lipide care se bioacumulează și despre care există dovezi care ne avertizează că generează reacții alergice și se leagă de membranele celulare, am avea o explicație plauzibilă pentru trombi, accidente vasculare cerebrale și inimă. atacuri observate pe paginile de farmacovigilenţă.

Prin urmare, cel mai probabil și semnificativ statistic este că unica și exclusiv componentele înregistrate oficial în aceste vaccinuri COVID cu ARN mesager sunt cauza deceselor și a efectelor înregistrate. Și minciunile se află în spatele pierderii încrederii în aceste macro-companii prădătoare și în rețelele lor.

  • Dacă doriți să vedeți un videoclip în care este explicat mai detaliat intră aicí.
  • Dacă vrei să știi ce părere avem despre posibila prezență a grafenului în vaccinuri, intră aicí.
  • Dacă vrei să știi de ce nu analizăm flacoanele cu microscoape școlare, intră aicí.
  • Dacă ți-a plăcut, ABONEAZA-TE.

Karen Smith de la Biologos por la verdad

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button