X

Elon Musk a restabilit contul de Twitter al fostului preşedinte Donald Trump

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Noul patron al Twitter, Elon Musk, a anunţat sâmbătă că va restabili contul fostului preşedinte american Donald Trump, interzis pe reţeaua de socializare după asaltul asupra Capitoliului din ianuarie 2021, informează agenția AFP, citată de Agerpres.

„Poporul s-a exprimat. Trump va fi restabilit”, a scris Elon Musk pe propriul cont de Twitter după rezultatul unui sondaj lansat în rândul abonaţilor săi, care au votat majoritar în favoarea revenirii politicianului republican pe platformă.

După acest anunţ, contul lui Donald Trump a devenit din nou vizibil.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Are sigur un interes ascuns, Musk! Plus de asta este și în acord cu cei din umbră care conduc lumea, plandemiile, războaiele și crizele, aceiași care ung și dez-ung șefii de state. Probabil vor să-i vadă popularitatea, iar dacă aceasta e mare și dacă Trump făgăduiește ascultare de șefi, iacă-tă noul prezidente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button